kaka utan namn=)
sockerlag:
2 glas vatten
2 glas socker
ca en halv citron
Rostad bröd (ja körde med köpt, men du kan rosta själv om du vill)
"Topping":
1 l mjölk
3 dl grädde
3 msk vaniljsocker
ca 4 dl maizena (ljus redning)
Topping 2: Kokos el. hackade pistagenötter (varför inte både två)
börja med att koka ihop socker vatten och citronen som du skär i bitar och pressar ut lite av juicen sedan lägger i bitarna i sockerblandningen. låter det koka ihop till du känner att den börjar bli småkladdig. Låter sockerblandningen kylas ner lite. Du doppar det rostade brödet i den och placerar det sedan i plåten. häller resterande sockerlag på brödet som ligger i plåten.

Efter det kokar du ihop mjölk och gräddet (tips: för extrasmak lägg i en vaniljstång i mjölket som håller på o kokas). När dessa har kokat blandar du under omrörning i vaniljsockret och maizenan. Det är viktigt att "toppingen" är ganska tjock.

När du är klar med "toppingen" lägger du den över det rostade och doppade brödet som ligger i plåten. för att granera den lite mer och få lite mer smak brukar jag ha lite kokos på, men man kan ha lite allt möjligt, det receptet jag fick var med pistagenötter. När du granerad den efter eget smak är det bara att avnjuta kakan som den är.

Verkar ju jättegott!!
jobbar i mataffär dudå? :)
Ja precis. Modet tycker jag var bättre för några år sedan då saker skulle sitta tight. Därför att det passade alla. =)
Kramar
Sv: Ja pollen är hemska alltså, man orkar nästan inte ta sig upp på morgonen och man är as trött på kvällen, sjukt jobbigt :( Stackars oss ;) hehe
Ska vi lägga till varandra på bloglovin? Säg till när du lagt till mig så lägger jag till dig!
Ps, vad ska du göra idag då?:D
<33