Blogg nu är det inte många dagar kvar till...

mms_img67840 (MMS)

Blogg nu är det inte många dagar kvar till min dag. Bröllopskorten har börjat delas ut hoppas att alla eller de flesta iallafall kan komma. Nu när det mesta börjar bli klart börjar jag se fram emot bröllopet och ja längtar så himla mkt. Nej men nu ska ja laga pannkakor. Ska ha pannkaksfrukost hemma till mig, min bror, blivande make, samt min systersbarn. Älskar dessa söndagar när alla är lediga. Vad ska ni göra idag då?


5 veckor

Just nu sitter jag på jobbet men om exakt 5 veckor kommer det vara min bröllopsdag. Om exakt 5 veckor kommer jag nu precis ha kommit hem till mamma från ateljen, vi kommer invänta hema familjen samt den närmsta släkten för lite bilder och för att jag ska hemifrån till kyrkan ca 17,30. Därefter är det en stoooor fest som jag ska få dela med nära och kära. Jag längtar såååå mycket till den dagen.

upptäckte precis att inlägget ja skickat med mina inbjudningskort inte har kommit fram, får ta nya bilder och försöka lägga in den på nytt.

Hur går allt för er då?

Blogg idag/igår var jag his frisören och t...

mms_img35593 (MMS)

Blogg idag/igår var jag his frisören och testade min uppsättning jag ska ha på mitt bröllop och jag måste säga att jag är så nöjd med min frisör han e grym! Va även och fixade mina naglar i veckan visst e dem fina? Idag fick ja även mina öhonbryn fixade plus lite shopping på ikea hann jag med. I morgon ska vi besöka först min moster sedan vår bestman och brudtärna vi ska äta middag tillsammans. Tänkta bara säga att ja lever trots att det inte är så många dagar kvar till bröllopet nu ska ja försöka sova trotts att ja inte är trött för ja ska upp kl 5. Så några timmars sömn behövs. Sov gott


2011-01-10

Nu är det inte många dagar kvar till bröllopet och det känns som om ja fortfarande har en massa kvar att göra.

På måndag ska ja kolla efter en lång slöja, skor och väska.

På söndag ska jag på provuppsättning, får testa med den korta slöjan och tiaran. På onsdag nästa vecka ska jag på provsminkning.

Det som jag har kvar att göra är att prata och bestämma allt med fotograferna, maten och tårtan. Annars är det mesta klart. Eller vi behöver snygga coola skor till min blivande man. Vi hittade den snyggaste kavajen och västen åt honom i lördags har även beställt västar och "slipsar" till barnen.

Idag bokade vi Limon, efter mycket om och men tog vi den.

börjar bli lite nervös över att ja inte kommer hinna med allt, men tror de e normalt. åhh nej kom på att ja måste ha bra och rätt underkläder under klänningen. Måste förbi NK så fort som möjligt känns de som.

hehe dycker upp en massa grejer som ja kommer på helt plötsligt, känner mig virrig, någon som vet hur det är?

nu är jag hemma i mitt hus.

mms_img23002 (MMS)

nu är jag hemma i mitt hus. Känns undertbart att ha ett eget hus. Är jag den ända som tycker att det är snyggt när det hänger ner istappar?


Nytt år nya tag...

Nu är det ett nytt år och bara 54 dagar kvar till mitt bröllop åhh vad ja längtar. Idag bokade jag tid för mina naglar och skickade iväg papper till skatteverket (hindersprövning). Ska även boka tid på rådhuset så vi kan gifta oss borgligt oxå.

Nu börjar allt gå så himla fort Men de känns skönt att det mesta är fixat det ända som är kvar är maten och mezan, och eftersom det är min bror som ska fixa allt de där har vi sagt att när han kommer från semestern den 17:e så ska vi bestämma allt.

Nu denna månad gäller det bara att ringa och bekräfta allt samt att boka tid för provuppsättning och provsminkning. I Helgen ska vi även försöka hitta kläder till mannen min, någon som har tips på var man kan hitta bröllopskläder för killar? inte en vanlig smoking utan vi kör hellre på en frockcoat eller en lite mer ovanlig överdel. Tips tack...

Hur har en nyårs helg varit?

RSS 2.0