Sov dags

Nu har jag bestämt mig för vad jag ska göra med min blogg, eftersom man har sån möjlighet att nå ut till väldigt många har jag bestämt mig för att verkligen hjälpa folk, informera om olika saker. Ni kommer märka skillnad snart! Mer vett på denna blogg från o med i morgon. Men först läggdags=)

Sov gott o hoppas ni har det bra

hjälp mig

Kom precis hem från jobbet och ja e död, hatar när allt inte bara stämmet! Först missade jag tunnelbanan så vänta i 12 minuter på nästa, sedan missade jag pendeln så så vänta en halvtimma där. Jag orkar inte med allt detta så snälla ni hjälp mig att hitta en bil.

Jag kan absolut ingenting om bilar möjligen att köra det men that's it. Så hjälp mig tipsa mig om en bra bil till ett rimligt pris, som e ganska bensinsnål. Snälla kom med förslag på bra bilar helt med länkar oxå. Jag e desperat nu, jag behöver bil...

Snälla hjälp mig, helst ska bilen inte vara röd, dock finns de viktigare säker än färgen men som sagt hest inte röd, annars är jag öppen för förslag. Men annars går jag med på de flesta bilarna. SÅ snälla hjälp mig nu!


Hemma

Äntligen hemma efter en långdag på jobbet, måste verkligen skaffa mig en ny bil (min skrotades då de insåg att det skulle kosta för mkt o laga den efter krocken) Hur som helst så måste jag ha en ny bil. En som inte drar så mkt, då jag bor en ganska bra bit från jobbet, en bra o liten pendlarbil med andra ord.

Älskar mitt jobb o än så länge känns det helt rätt. Men som sagt än är det för tidigt att säga något.

Hur har ni haft det? Har ni haft en bra dag annars då?

Allt flyter på, läskigt

Kan inte fatta hur allt bara flyter på... jobbet som säljcoach va inte vad jag förväntade mig. Så jag la ner den, men nu är jag istället säkerhetskonsult i ett säkerhetsbolag. ska jobba som det i någon eller några månader, innan jag ska bli gruppledare. Idag blir fösta dan på jobbet och ja måste verkligen säga att jag ser fram emot det. Detta känns riktigt bra. Känns som ett mer seriöst företag, bättre arbetstider och jag stortrivs än så länge.

Har böjat kolla efter en bil, så troligen blir de bilköp för mig nästa vecka oxå. Husrenoveringarna går skit bra, snart e badrummet helt klart, och vardagsrummet har böjat rivats, idag rivs väggar så troligen blir de målning nästa vecka och ja e  så jäkla lycklig att allt flyter på som det ska.

Men det lite läskigt oxå. Jag är inte van att allt ska gå så här bra, men inte ska man börja deppa redan nu utan ta en dag i taget. Har ni någonsin känt så här, d.v.s. att livet är för bra för att vara sant och att man sitter typ o väntar på att de olyckliga ska komma?

Ush nu ska jag inte tänka så, utan försöka vara positiv. Kanske förtjänar jag lite lycka nu. 

Hur som helst så e jag överlycklig just nu och hoppas att ni oxå är det. Hoppas ni har en underbar dag för det förtjänar ni verkligen


Bara en bild jag tog för några dagar sedan=)


älskande hjärtan...

"Men som verkligheten säger kan två älskande hjärtan inte alltid vara tillsammans"

- Matilda

ÄNTLIGEN

wiiihiii vet att det var evigheter sedan jag skerv här, tror jag ska ta bort bloggen o skapa en annan med mer vett i. Hur som helst fick jag äntligen ett underbart samtal.

Det var närmligen så att jag var på en Intervju i går och idag ringde hon och berätta att jag fick jobbet, så från och med på måndag är jag säljcoach på heltid=) Visst är det inte drömjobbet, men jag är utbildad det och det verkar vara ett toppen företag och jag ser verkligen fram emot att börja jobba där, i ett företag där utbildning och kompetens är viktigt och att man har en möjlighet att vidareutvecklas. Älskar det!

Är överlycklig och allt verkar flyta på som det ska igen... Underbart, och dagen kommer bara att bli bättre känner på mig det. först ett jobb, sen får vi nycklarna till huset idag och renoveringarna ska börja, middag hos ett par vänner. Kan livet bli bättre? Som det känns just nu och efter några veckor i depp känns det verkligen inte som det=)

RSS 2.0