1 månad som gift.

mms_img24654 (MMS)

1 månad som gift. Ja i går firade vi en månad som gifta hihi älskar livet som gift. Fick lite frågor om min ring. Den stora platta ringen är vår förlovnings och bröllopsring. Den solitära diamantringen fick ja i morgongåva av min man han har specialdesignat den åt mig. Kanten ser verkligen annorlunda ut (Visar närbild en annan gång). Älskar att den är så enkel men att den har speciella detaljer. Nu över till helgen. Vad har ni gjort? Själv har ja jobbat hela helgen. Bläää men vad ska man göra?


Verkliga livet...

Nu sitter jag på jobbet och tänker på lite alltmöjligt.

Just nu märker man att de verkliga livet har börjat igen, Sitter på jobbet är förskyld och ja har ingen mer semester här på ett tag :(

Men men allvaret måste börja.

Vad ska ni göra denna helg då?

Själv ska jag hem till en väntande man. Vi har fått demoversionen av vår bröllopsfilm (efter 2,5 veckor) måste vara någon rekord. Men vi ska titta på den och se om det är något vi ska ändra på eller inte.

Annars blir de STOR städning, hela huset ser ut som ett bombnedslag efter semestern, De ligger resväskor, kläder och grejer typ överallt.

nej nu ska ja jobba lite till, men vi hörs en annan gång

Nygift...

Eller ja för exakt en vecka sedan gifte jag mig med min underbara man, hihi känns alltid lika kul och ovanligt att säga det.

Bröllopet va underbart med ca 350 personer som delade denna dag med mig. Efter bröllopet hann vi hem duscha, byta om och direkt åka till mamma för att lämna lite grejer till henne innan vi åkte till Arlanda.

Just nu befinner vi oss på Thailand, visst är landet fint och de e skönt här, men de e inget märkvärdigt de e precis som alla andra turistställen tycker jag. Men på onsdag ska vi åka till Phi Phi,  någon som varit där?

Nee nu ska ja inte spendera hela natten framför datorn. Tänkte bara kolla hur läget är hos er.

Hörs när jag är hemma från min smekmånad igen...

RSS 2.0