hemma

så var man äntligen hemma igen, har ni haft en bra dag?

Jag va och såg bebisen och idag blev han 11 dar gammal:) han e juh bara för söt. Ska lägga in en bild på honom snart där han har på sig en pyamas som han fick av mig för några dagar sen, om jag inte berättat tidigare kna jag göra det nu, och det är att jag älskar Apor, därav aporna på hans pyamas:)

Ska kolla lite bloggar snacka med min älskling så kommer jag tillbaka och ska blogga mer hörs om en stund


mms-blogga?

är det någon om vet om man kan göra det och i så fall hur man gör det?

fasters lilla plutt

Mamma ringde nyss och frågade om jag ville med till min storebror och träffa älsklingen.

Så jag ska åka och träffa min lilla plutt, ska ta nya bilder på honom och visa er=)

hemma igen

Så var man hemma igen, passade på att kpa lite söta grejjer till bebisen, handlade även en skit snygg röd festväska, ett par ballerina skor(måste passa på medan det finns i 36:or) och en asgullig haklapp till fasters lillapärla:)

tyvärr hade mina drömskor fortfarande inte kommit in:( de får in dem någongång i februare, ja längtar tror jag ska köpa dem lila skorna, sen måste jag bara hitta en lila festväska så kan jag ha dem meden svart klänning till bröllopet den 22:a februari, hoppas verkligen skorna kommit in till dess.

ja vet att detta inte är en modeblogg, men tänkte bara visa haklappen och väskan.



              


Så hur har er dag varit då?

mums

Mums va gott det var med pannkakor, ja älskar mammas pannkakor, dem har en helt annan smak än de vi köper i och med att mamma gör dem veganiska utan mölk och ägg, så det blir en helt annan smak helt underbart. Vill ni ha receptet?

Så nu vill mamma åka till skärholmen hallunda ja lite annorlunda köpcentrum dels får man gå inne och sedan finns alltid storlekarna kvar:)

Så vad ska ni göra?

Ja vi åker snart iallfall tänkte bara önska er en trevlig kväll

God morgon

God morgon!

bestämde mig för att sätta mig vid dator en stund, innan ja åker o shoppar med mamma, hon ville köpa lite grejer till bebisen (min brorsson) och till min kusins lilla unge, så kanske vi åker och hälsar på kusinen nästa vecka. Men första ska vi käka frukost i hop, hon har gojrt pannkakor, kokat ägg, rostat mackor. Ja en ordentlig frukost, älskar frukosten på helgerna för då kan man ta sig tid att äta i lugn o ro, håller ni inte med?

Oj, kom nyss tänka på att det är sista januari, en hel månad av det nya året är borta, vad tiden går snabbt. Ja har som tradition att inte ge något nyårlöfte, har ni gått några i såfall har ni hållt dem?

Ne nu ska ja ta på mig sedan går ja till mina föräldrar, vi kanske hörs efter frukosten annars ha en trevlig dag

31/1

Humör: småtrött, men glad
Gjort: vaknat, pratat med mamma
Planer: kanske åka o shoppa med mamma
ser på: inget
Lyssnar på: tigermom, måste få min dagliga dos
Läser: inget
Dricker: inget
Äter: inget
Bästa: att huvudvärken börjar släppa nu
Sämsta: att det inte är sommar:(
Väder: vitt o kyligt

kryssning

wihii en klasskompis ringde mig nyss och vi kom överrens att jag ska hjälpa henne med att hitta datum för kryssningen såvi bestämde oss för vecka 11 eller 12. ush varför kan man inte vara så insatt och påbörja saker så fort när det kommer till skolarbete?

När det är viktiga saker skjuter man upp allt, men när de kommer till roliga, dock väldigt viktiga, saker gör man allt mkt snabbare hehe. (Kunde inte säga att kryssningen var onödig juh hehe)

Ush hoppas bara huvudet släpper. Tror jag ska ta en alvedon till sen gå o lägga mig.

Vi kan säga godnatt nu, fast ja kanske kommer in senare om jag orkar, annars får ni sova så gott

Ajj

Ajj vilken huvudvärk jag fick bara sådär, har tagit en alvedon med det verkar inte släppa någon som har nåt tips?

choklad

ush, ja vill verkligen sluta äta choklad, men ja blir så sugen på choklad när jag är trött och jag åt precis två bitar geisha, men ja trot ja ska börja tugga på majs eller mina crackers, det är iallfall lite nyttigare hehe

har ni en svaghet? Har ni något ni inte kan motstå?

hemma igen

hejsan!
Nu var man äntligen hemma från jobbet, tänkte kanske gå ut lite senare men som ja känner just nu orkar jag verkligen inte med det. Annars har det varit en bra dag på jobbet träffade den nya chefen, han verkar vara jätte trevlig.

Förresten måste fråga er en sak, är det någon mer än mig som alltid blandar ihop sina användarnamn och lösenord?
jag har en tendens att alltid skriva in min skolmail istället för min hotmail när jag ska logga in, jätte störande att man aldrig lär sig. Brukar ni oxå göra sånt?

Nej nu ska ja läsa lite bloggar=)

God morgon

God morgon

kunde inte gå till jobbet utan att skriva god morgon här och lyssna på "Save a littel lovin" den e juh verkligen bra och den fastnar i huvet på en:)

nej nu ska jag börja promenera till jobbet, vi hörs när jag kommer därifrån.

Ha en bra dag!

30/1

Humör: trött som vanligt
Gjort: vaknat
Planer: jobba
ser på: inget
Lyssnar på: tigermom, har blivit helt besatt:)
Läser: inget
Dricker: inget
Äter: inget
Bästa: att ja ska träffa den nya chefen på jobbet
Sämsta: att ja ska jobba ganska länge (16,30)
Väder: Svart

Sov dags

Wow, har hittat min favoritsångerska, och der roliga är att denna person är en nyfunnen vän, en person ja känt i precis en vecka. hon e helt underbar mina två favoritlåtar är "Save a littel lovin" och "Stronger" helt underbara låtar:) Du e toppen Linda =)

Du kan gå in på hennes hemsida: http://www.tigermom.se/
eller så kan du lyssna på henne via hennes myspace: http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=316929495

Ska nog ringa o prata med henne i morgon, men lyssna på henne hon e verkligen bra!

Nej nu ska jag prata med min gubbe en stund innan ja ska försöka sova.

Sov gott o dröm sött

hemma igen

Nu var man hemma igen från fikat, alltid lika trevligt att träffa min kära broder och hans fru, vi ska även kanske hitta på något  i morgon om hans fru orkar, hon e juh som sagt gravid och då vet man aldrig med henne=) men förhoppningsvis mår hon bra och orkar gå ut så då ska vi på dubbeldate=)

fick nyss reda på att jag börjar kl 8 i morgon och inte 7 som jag trott, men däremot slutar jag 16.30 i stället för 15,30 ska man bli sur eller glad? Visst är det skönt att sova (om det nu går) men sammtidigt är det väldigt skönt att sluta tidigt oxå. Förresten var det någon som nappa på min sovidé med godnatt sagan? hehe

nu ska jag kolla lite på mina favvo bloggar och mail sedan återkommer jag=)

ps. detta var mitt 100:e inlägg =)

fika

wihii precis när ja börjar känna mig uttråkad ringer min bror mig o frågar om jag vill med dem o fika så nu ska jag till centrum och fika med min bror o hans fru=)

Så vi hörs när jag kommer hem, skriv gärna i inlägget innan vad ni tycker om mångäktenskap

inget på tv...

fanns inget på tv så jag hamna här igen, kollade på min skolmail och kom precis fram till att jag har haft världens gulligaste grupp:) Tydligen skulle vi analysera ettornas projekt och lämna feedback på detta, och min grupp gjorde det och skrev öven med mitt namn hur gullig är inte det? får nog ta o bjuda dem på fika när vi ses nästa gång.

Förresten kom även på att ja hade redovisning odag och ja måste verkligen säga att det gick jätte bra för min grupp=)
På min andra lekton skulle vi ha en förhandling där vi delade in klassen i två grupper där ena halvan skulle vara för den andra emot mångäktenskap, jag var emot. hehe

Vad anser ni om mångäktenskap? Ska man få gifta sig med hur många man vill och under vilka förutsättningar?

Hemma

hej blogg nu har jag äntligen kommit hem från min älskling, han skulle börja tvätta och det orkar inte jag med hehe så ja passa på att åka hem och vila en stund är helt slut. Fick idag reda på att jag e ledig från skolan i nästa vecka *wihiii* fast ja har jätte mkt plugg som ja måste ta tag i.

Idag har vi även planerat att åka på kryssning med klassen anntingen v 11 eller 13. ska bli så kul, sen har vi börjat planera på vår avslutningsvecka, där det bland annar kommer vara fem kamp på grönan en dag, grillning ute (om vädret tillåter), Hyra lokal och ha knutkalas hehe ja en massa skoj. Har ni tips på vad mer man skulle kunna göra?

ne nu ska ja gå o lata mig framför tv:n en stund sen kommer ja tillbaka hit=)

29/1

Humör: trött som vanligt
Gjort: vaknat
Planer: möta upp tommy och åka till skolan, träffa älsklingen efter skolan<3
er på: inget
Lyssnar på: inget
Läser: inget
Dricker: inget
Äter: inget
Bästa: att jag ska träffa min älskling idag
Sämsta: redovisningen, hoppas det går bra
Väder: Svart

God morgon

God morgon!

Vaknade för en stund sen och jag är sjukt trött, varför kan jag bara inte sova som en normal människa? eller är det fler än mig som inte kan sova? Vad sägs som om vi startar en klubb "Sovklubben" där vi bestämmer en person som ringerrunt och berättar godnatt sagor för de andra tills de somnar:) på så sätt kan iallfall en sova hehe, vad tycker ni om idéen? hehe=)

Nej nu måste jag röra på mig så jag inte behöver springa till bussen i sista minuten. Hörs senare

God natt

Ush vad jag saknar min bärbara dator fast än den är så stor o klumpig.  Jag lämnade kvar den i skolan då ja inte orkar bära den fram o tillbaka, men nu ligger den iallfall där och jag får sitta vid min ststionära dator.

Jag har tänkt o lägga mig nu och förhoppningsvis somnar jag någorlunda tidigt idag, eftersom ja ska få träffa min älskling i morgon, första gången på en vecka, ja längta verkligen saknar honom sjukt mkt, egentligen måste han fixa bilen i morgon men han va hemma hos mig vid lunch och hämtade min bil, synd att ja inte va hemma, men det var ända sättet som ja skulle kunna träffa honom på. hehe oppas han tvättar min bil oxå, för den e riktigt skitig *blink, blink* 

Nej nu ska jag sova, Sov gott och dröm sött 

Förlåt

Hej blogg

Förlåt att jag varit så värdelös på att uppdatera sista veckan men har verkligen haft mycket att göra, sen har det pågått så mkt i mitt personliga liv att jag inte orkat med nåt, och nu har jag fått en upenbarelse. Jag älskar skor, alla möjliga skor och ja brukar ALLTID trösta eller belöna mig själv med att köpa skor.

Eftersom ja mått så dåligt men ändå klarat av vardagen kände jag att ja ska belöna mig med ett par skor n och så köper jag mina favvoskor när de kommer ut i mitten av december, så ja köppte mig ett par låga balleringa skor från Bianco, jätte söta verkligen,  vill ni se?

Hur som helst ja va glad när jag gick ut i ur butiken och kände wow nu kommer ja vara glad för dagen, men så plötsligt inser jag, F*N ja mår inte bra=( tänk om ja längr inte mår bra av skor, hur ska ag då trösta/belöna mig själv?

Någon som har ett tips på vad ja kan göra för att må bra av det igen?

hej

hej!

nu sitter jag på marknadsföringslektionen, och det är verkligen en intressant lektion. av en konstig anledning har vi en diskussion om smoothies just nu hehe, men jag återkommer mer sen=)

ha så bra

28/1

Humör: trött som vanligt
Gjort: vaknat, åkt till skolan
Planer: gå i skolan
Ser på: inget
Lyssnar på: inget
Läser: inget
Dricker: inget
Äter: inget
Bästa: Ny dag nya möjligheter
Sämsta: att ja inte kunda sova bra i natt
Väder: Svart

Räkningar...

Ush det är inte roligt att betala räkningar, alla pengar försvinner juh typ, ska bli skönt att flytta in med killen snart, eller snart och snart vill hitta något större först, vi skulle döda varandra om vi bodde i hans tvåa, sen skulle vi aldrig få plats med alla grejer. Men till sommaren när jag är klar med skolan ska vi nog börja diskutera detta.

Tänk om man inte får jobb efter att man examinerats, vad ska man göra då? Ush nej så vill jag inte tänka, vill juh ha ett bra jobb, helst inom någon utbildningskontor eller i ett företag som satsar mkt på utbildning, Någon som känner till något företag i 08 området, kan verkligen tänka mig pendla.

Nej nu ska jag försöka sova, har juh trots allt skola i morgon och innan jag ska åka vill jag upp och duscha. Sov gott och dröm sött...

helt slut

Hej Blogg

Ja kom hem frör en liten stund sen, Passade på att häla på min bebis även idag, men det var bara för att jag hade köpt en present till honom och till hans syster, så jag tänkte gå över med dem. Men jag måste verkligen sluta gå till folk utan att komma hem och koppla av en stund innan. För jag är nämligen helt slut!

I morgon är det skola som vanligt blev inget mer jobb, vi blev klara i tid så nu har vi lämnat in bilen och allt är som vanligt igen. Nu hade jag tänkt betala mina räkningar och kolla min favoritbloggar, innan jag säger god natt här.

Förresten vad har ni för bloggar ni följer?

Varför...

Varför ska det vara så himla jbbigt att ta sig upp ur sängen? Ush, jag älskar att ligga i min varma säng n'r det är iskallt runt omkring, men nu är jag uppe och påklädd ska bara försöka få i mig något sedan är det bara att spakla sig och gå ner till bilen, eftersom jag o kollegan Linda arbetat så bra så tror jag att vi blir klara med allt idag så får vi vara lediga i morgon, eller då åker jag till skolan. Men iallfall lediga från jobbet. SÅ då lämnarvi tillbaka vår arbetsbil idag slipper vi åka till akalla bara för att lämna tillbaka en bil känns lite onödigt när man kommer vara i trakterna idag.

Vad ska ni göra idag då?

Ne nu ska jag gå o röra mig så ja kommer härifrån i tid=)

Ha en bra dag

27/1

Humör: trött
Gjort: vaknat
Planer: äta, åka till jobbet
Ser på: inget
Lyssnar på: inget
Läser: inget
Dricker: inget
Äter: inget
Bästa: finns det något sånt?
Sämsta: att ja e trött
Väder: kallt

God natt

nu ligger ja i sängen o hjälper killen med sin läxa, han läser  några kurser vid sidan om jobbet. men ja ska säga godnatt här nu hoppas ni sover gott i natt

Äntligen...

Hejsan

Kom hem för ca en halvtimma sen, åkte till min storebror och pussade lite på bebisen innan jag kom hem, den ungen e juh bara för söt =) Sedan dess har jag försök att logga in men varje tryckning tar tid. men nu lyckades jag ändå komma in och jag är helt slut, ska försöka lägga mig snart, ska bara gå o tvätta ansiktet borsta prata med älskligen för han lär väll komma hem till sig snart, han har varit och köpt delar till bilen, så nu ska han fixa framvagnen på bilen under helgen:) det är bra att ha någon som kan bilar hehe.

Men ja hör av mig lite senare och säger godnatt, hur har er dag varit då?

God morgon

God morgon!

Ush vad ja sovit oroligt i natt, ni vet efter att man egentligen lyckas somna då klockar var halv två sist jagtittade. Så vaknar man tyd varannan timma och inte ens mellan dem timmarna är man pigg hemskt! Vill bara sova som en normal människa igen, eller är det detta som är normal, att sova dåligt?

Nu ska jag iväg och jobba hela dan och kommer inte skriva förrän framåt kvällen igen, för ja slutar inte jobba färrän 18.00 sen tar det väll nästan en timma att komma hem brukar vara så mkt trafik. Men jag klagar inte ska verkligen försöka ta en långpromenad i dag, ja brukar sova bättre då.

Ush, ja borde verkligen äta något, till frukost men ja har verkligen ingen apetit, bruka ni tvinga er själva att äta sånna dagar?

Vad ska ni göra idag??

men vi hörs i kväll *KRAM*

26/1

Humör: trött som vanligt
Gjort: vaknat
Planer: göra mig i ordning, äta, åka till jobbet
Ser på: inget
Lyssnar på: inget
Läser: inget
Dricker: inget än
Äter: inget än
Bästa: att jag vakna i tid
Sämsta: att ja e trött
Väder: för svart för att avgöra

God natt, tror jag..

Nu ska jag försöka sova fast än jag har jätte mkt i huvudet, hatar att föröka sova när man bara tänker på alla möjligt, just nu är det mest gamla kamrater och mobbing jag tänker på...

Sen att veta att älsklingen sover gör inte saken bättre:(
men nu ska jag försöka sova iallfall ska juh trotts allt upp och jobba i morgon, blir en liten sovmorgon då jag har arbetsbilen och ska plocka upp kollegan vid 9. känns helt okej, än iallafall.

Men Sov gott o dröm sött

Mobbing

Nu när jag hållt på med min Moodboard, har jag verkligen funderat kring Mobbing, att folk är rädda för andra. Hur fel är inte detta? När jag gick i grundskolan hade vi itne så stor koll på Friends, Kamratstödjare och allt vad det finns idag, eller det var inte förrän jag gick i nian (01-02) som det började pratas om sånt. Men Mobbing har väll funnits mycket längre än så?

Ja personligen har aldrig blivit mobbad, eller att jag mobbat, det kanske är därför ja inte visste om det, men ja har aldrig förstått mig på folk som mobbar. Visst säger vissa att vissa mobbar för att de känner sig underlägsna, eller att den/dem personerna mobbar andra bara för att vara tuffa. Men mobbing sker inte bara bland barn, det sker även bland vuxna människor, vad är syftet me det?

Jag har alltid i hela mitt liv fått höra, "Nej, du kan inte gå med den personen han/hon är mobbade" Men vad är det för fel med att hjälpa eller snacka med en person som är ensam? Jag har aldrig brytt mig om vad folk säger om andra eller att ja inte ska umgås med den personen bara för att den är mobbad, men vissa vill säkert hjälpa till men faller för trycket och är rädda för att själva bli mobbade.

När jag tog studenten hade jag en bok där alla i klassen skrev en hälsning i, jag tror jag nästan gråter varjegång jag ser ett inlägg en tjej i klassen skrev till mig, det var inte förrän då ja verkligen förstod hur mkt ja måste ha betytt för henne, detta skrev hon:

 "... Du har alltid varit vän med alla och alltid varit glad. Utan dig hade jag nog inte klarat av mitt första år, jag kände mig utanför men att du tog emot mig med öppna armar oh gav mig en chans, att se dig så glad påverkade mig..."

Vet inte riktigt vad jag vill med detta inlägg, men mobbing e verkligen fel, så tänk er för både en och två ggr innan ni säger något åt någon, även fast än ni kanske inte menar något dumt kan den personen ta åt sig, fast än det inte visar det. Så ge alla en chans de förtjänar det.

Vad tycker ni om mobbing? Har ni någonsin blivit utsatta eller har ni utsatt någon/några för det? Hur står ni inför detta idag?

Surt

Hade gjort klart nästan hela moodboarden när smart som jag är glömmer att spara, eller jag hade sparat en två ggr och det var vid första delen. Vad händer då? Jo skärmen blir helt svart och ja får itne i gången så ja startar om datorn och nu funkar den:) Så nu är jag helt klar med Moodboarden för grupparbetet som handlar om utbildning till föräldrar om mobbing och friends, så nu har jag gjort en moodboard om detta. ( Jag tror iallfall att det är detta det ska handla om, har som sagt inte varit delaktig, fy på mig men ja står för det)

Alla bilder är lånade från nätet och i och med att det är i utbildningssyfte får man låna dem=)

Vad tycker ni ser den okej ut?


väskan

Ja e lite dålig på att lägga upp bilder oc jag som älskar att fota. Men här kommer en rätt så dålig bild på min väska jag köpte idag, tagen med mobilkameran=)



En gullig, liten och framförallt en billig väska.

Hemma

hej blogg!

har precis kommit hem, hade lite bråttom så ja han inte skriva min syster ringde mig och 15 minuter senare var vi på väg mot skärholmen. Då var jag fortfarande inte klädd eller sminkad, ja jag brukar vara så snabb när det behövs=)

Vi gick runt i skärholmen, ja var på jakt efter en väldigt liten västa så ja slipper bära så många väskor när jag ska till skolan och bär på min datorväska så jag hittade en perfekt på Indiska för 99.50, billigt o bra, fin var den oxå. Men nu är jag hemma, ska vila en stund innan ja ska starta min andra dator och göra moodboarden.

Hur har ni haft det idag Vad har ni haft för er?

Ha det bra så hörs vi sen

Jag...

"Jag hör och glömmer.
Jag ser och kommer ihåg.
Jag gör och förstår"

- Kinesiskt ordspråk


25/1

Humör: ganska glad
Gjort: vaknat, latat mig
Planer: vet inte måste göra ett moodboard
Ser på: tv, Miami ink (Älskar tatueringar)
Lyssnar på: tv:n
Läser: inget
Dricker: inget
Äter: inget
Bästa: att ja ska få götra något ja tycker om
Sämsta: att ja inte var delaktig i skolprojektet
Väder: grått o tråkigt

fyy på mig

Fy på mig, eftersom ja tydligen missade en dag från skolan i förra veckan och min grupp gjort hela arbetet nästan kände ja mig hemsk och erbjöd mig att göra några moodboards, så nu har jag något att göra i morgon iallafall.

Känner mig verkligen hemsk, jag gillar inte att vara den personen som inte gör något i ett arbete visserligen är det inte något stort arbete och de slängde ihop presentationen på lunchen men ändå, känns verkligen fel. Men nu ska jag göra det som ingen i gruppen gillar att göra. Kan visa er bilden sen i morgon efter att ja gjort den. Så får ni säga vad ni tycker.

Nu ska jag prata med min gubbe, har verkligen saknar honom sen ska ja försöka sova.

Så ja ska nog säga Godnatt redan nu för ja vet inte hur ja kommer vara efter att ja pratat med min gubbe.

Sov gott gullungar så hörs i morgon =)

ps. Kolla in vilken söt marsipanapa jag fick av min älskling ds.






hemma

Hej blogg!

Nu har jag kommit hem från min syster, vi har gått runt i centrum käkat middag, tagit en långpromenad tillsammans, ja helt enkelt bara umgåtts och snackat skit. viket har varit jätte skönt.

Kan inte ni känna att ni bara vill ha sådana dagar då ni inte är tvugna att göra nåt, utan bara umgås o koppla av?

Nu ska ja gå o tvätta ansiktet sedan kolla lite mail, kanske skolarbeten och kolla mina favoritbloggar.

Hörs sen

Puss

Nu ska ja ut

Nu har jag pratat med min syster och ja ska åka dit, hoppas ja slipper skrapa bart frost från fönsterrutorna i bilen, det är väll ändå bland det värsta som finns att skrapa rutorna alltså.

Vi vet inte riktigt vad vi ska göra men något lär det bli frågan e bara vad, men de blir skönt att komma ut en stund iallfall.

nu ska ja iallfall åka till henne i träffa mina gullungar=)

hopaps ni har en riktigt bra dag så skriver jag mer senare när ja e hemma och inte när ja e hos henne:)

Förresten är det någon som vet hur man gör om man ska mobilblogga?

Hej

Hej blogg!

Vaknade för ungefär två timmar sedan, lyckades inte somna tidigt men ja har iallafall sovit ut, vilket har varit skönt. Sitter och äter frukost framför tv:n nu, det va längesen ja kunde koppla av så som jag gör nu vilket e skönt.

Har inga riktigta planer för dagen ska kanske ringa min storasyster och kolla vad hon gör om vi ska ta en runda i centrum eller hitta på nåt. Annars kommer jag nog mest koppla av och bara ta det lugnt, Vad ska ni göra idag?

Ne nu ska jag fortsätta att äta=)

hörs sen

24/1

Humör: ganska glad
Gjort: vaknat, latat mig
Planer: vet inte ta dagen som den kommer
Ser på: gilmor girls
Lyssnar på: tv:n
Läser: inget
Dricker: varm choklad
Äter: äggmacka
Bästa: Att ja sov lite bättre och att ja kan koppla av hela dan idag
Sämsta: att vara så jäkla trött jämt
Väder: grått

hemma

Hej blogg!

Ja kom nyss hem efter att ha tagit en snabbfika med svägerskan och sedan kört hem henne. Ja tror faktist att ja kommer kunna sova skönt i natt e verkligen jätte trött så ja känner att det inte är någon idé att dra ut på tiden.

Förresten innan jag säger Godnatt så undrar jag om någon vet vem som åkte från Let's dance? inte Hasse Aro iallfall?

Nå ja ska försöka sova nu så vi hörs i morgon

Sov gott o dröm sött

Tur i oturen

Hahaha ja tänkte beklaga mig igen över att ja skulle vara tvungen att titta på Let's dance, men det var visst sista dansen vi tittade på. Hehe ingen av oss orkar vänta på att den ska börja igen.

så nu ska vi gå o ta en fika sen ska ja köra hem henne innan ja ska köra hem henne o ja ska hem o sova om säg en sådär en timma eller nåt sånt. Ja träffade inte min älskling idag:( har börjat sakna honom men det är väll lika bra, kan vara skönt att sakna varandra på så sätt uppskattar man varandra på ett helt annat sätt!

Kan inte du känna att du vill bli uppskattad på ett annat sätt av din partner?

Let's dance

Hej!

Nu tittar jag på Let's dance för första gången på evigheter, gillar Daniel DaSilva men ja klarar inte av att titta på ett helt avsnitt men svägerskan ville titta nu när hon märkte att det var den som var på tv. Men det kan inte vara så många dansare kvar så ja får stå ut. första dansaren ja titta på var Hasse Aro, och ja tycker verkligen han borde hålla sig till Efterlyst=)

vad gör ni då?

Hejsan

hej blogg,
Sorry att ja varit så frånvarande dem här dagarna men nu har ja precis kommit hem från jobbet och jag är verkligen slut. ush ja o kollegan Linda har nog promenerat runt hela sthlm idag och ja har lite ont i fötterna nu kan ja lova. av en konstig annledninghar jag världens träningsverk i armarna, fattar inte hur...

Så hur har er dag varit då? Vad händer i kväll?

Själv vet jag inte vad som händer, ska kanske träffa svägerskan, vi får se vad som händer kanske tar en fika med henne o brorsan fast då får min gubbe oxå dyka förbi vi får se, just nu måste ja vila fötterna iallafall.

God morgon

Ja tog mig en litne sov morgon idag, tänkte passa på att sova medan ja kunde, för ja lyckades somna idag visserligen låg ja vaken till 3 om inte mer oxå  men ja lyckades somna och vaknade inte förrän en halvtimma sen så lite piggare är ja idag!

Ush nu måste ja ta på mig kläderna helt för att sedan äta frukost lite snabbt och springa till bussen vilket har varit en ganska vanlig sak för mig att göra på sistonne, fy vad ja skäms:$ Idag ska ja jobba, men kommer nog ifrån lite tidigare idag förhoppningsvis. Vad ska ni göra?

Hörs senare <3

23/1

Humör: trött lite piggare än vanligt
Gjort: vaknat, tagit på mig
Planer: äta frukost, springa till bussen, jobba
Ser på: skärmen
Lyssnar på: inget
Läser: inget
Dricker: inget
Äter: inget
Bästa: Att ja sov lite bättre än vanligt iallfall
Sämsta: att vara så jäkla trött jämt
Väder: mörkt o tråkigt

Hej och God Natt

Idag e jag riktigt slut har precis kommit hem, efter jobbet åkte jag direkt hem till min storebror, hans fru och bebisen kom hem från sjukhuset så ja passade på att köpa blommor och gå över o pussa på min sötnos lite:)

Hur har er dag varit?

Vet ni ja e riktigt glad nu, ja e sååå trött, jag tror till och med att ja nästan skulle kunna sova nu!

Så nu ska ja gå o lägga mig o försöka sova ingen idé att dra ut på tiden

Sov gott sötnosar

God morgon

Ville bara passa på att säga godmorgon innan ja springer till bussen, o ja e riktigt trött, hoppas det går bra att jobba fast än man är så seg.

Ne nu vill ja bara önska er en trevlig morgon och dag så hörs vi igen när jag är hemma!

ha det gött *KRAM*


22/1

Humör: trött
Gjort: vaknat
Planer: springa till bussen, jobba
Ser på: skärmen
Lyssnar på: inget
Läser: inget
Dricker: inget
Äter: inget
Bästa: Att träffa gamla chefen igen
Sämsta: att vara så jäkla trött jämt
Väder: mörkt o tråkigt

God Natt

Nu ska ja försöka lägga mig och sova! Ja vägrar att kliva upp ur sängen ja måste sova ska upp vid 5 i morgon, ush e trött bara jag tänker på det!

Får se om jag hinner skriva på morgonen! Annars hörs vi nog på kvällen för jag slutar jobbet vid 18, och har ca 1,5 timmes resväg hem, om ja inte får ta arbetsbilen hem, vi får se vad som händer. Nu när jag tänker på det stänger mina bröder jobbet vid 19 så ja kanske kan åka hem med dem. Ja som sagt vi får se vad som händer. Vad har ni för planer inför morgondagen?

Sov gott o dröm sött

Hmm

har ni någonsin kännt er så sega och tröffa hela dagen att när ni sedan går för att lägga er så känner ni er pigga helt enkelt? Vad brukar ni göra då? Ja lider av detta nu, och har sovit jätte dåligt på sistonne, vet verkligen inte vad jag sak göra har ni några bra tips?

Trött

ush vilken extremt lång och seg dag det har varit!
Sorry att ja inte bloggat under dagen det var en del att göra i skolan och jag kom nyss hem och ja är sååå trött.
Men Top Model börjar och den måsta ja bara se på:)

I Morgon blir det ingen skola det blir jobb torsdag,fredag denna vecka sedan måndag till onsdag nästa vecka, min förra chef ringde och frågade om ja kunde jobba så självklart ställer man upp. Hoppas man inte tappat allt från jobbet:)
Ne nu ska ja gå o varvaner i soffan hörs senare

*KRAM*

God dag!

Hejsan!

Snart börjar min andra lektion, min första lektion handlade om IPMA-certifikatet och de talade om vad man ska tänka på och vad man ska plugga på, och det är verkligen en hel del att göra:)

Vad ska ni göra idag?

21/1

Humör: trött
Gjort: vaknat
Planer: springa till bussen, gå i skolan, träffa gubben
Ser på: skärmen
Lyssnar på: inget
Läser: inget
Dricker: vatten
Äter: min macka
Bästa: Att ha blivit faster till en liten pojke
Sämsta: att ja inte kunde somna i går
Väder: mörkt o tråkigt

hinner inte skriva mer hörs sen är jag är i skolan
Ha en bra dag!

God natt

Har Sovit jätte dåligt på sista tiden och nu känner jag mig ganska trött, så jag tänkte passa på och gå o lägga mig i hopp om att kanske kunna somna som en normal människa i natt.

Är det någon som har bra tips på hur man ska göra för att somna lättare? Snälla säg dem då=)

Sov gott o dröm sött kära läsare *KRAM*

Fasters pärla

Hej blogg!

Idag har det verkligen varit en underbar dag, jag har verkligen varit så glad hela dagen:)
Efter att ja pluggat i biblioteket åkte jag ner till centrum, handlade lite grejer till min nya bebis, sedan åkte jag till sjukhuset och träffade fasters lilla pärla  för första gången, han va så liten, glömde hur små barn brukar vara, lite läskigt va det att hålla honom kändes som om han skulle gå sönder, men nu önskar jag mig mer än allt annat att ja oxå ska bli mamma.
Men ja har lovat mig själv att det inte blir någon bebis för min del förrän ja gått klart skolan, och fått ett fast jobb. vill ha den säkerheten, vill ha någonstans att gå tillbaka till efter att ja fåt barn!

hur har ni tänkt göra? Satsar ni på en karriär först eller familj först?

Inlärningens kärna

"Det har faktist visat sig att om vi vänder på tingens ordning och höll barnen borta
från skolan och istället skickade dit deras föräldrar,
skulle vi kunna lära föräldrarna samma saker på en fjärdedel av tiden,
och det skulle bara kosta en fjärdedel så mycket."


- John McLeish


Vad tycker ni om detta? något att föreslå kanske?

Snö!

Det snöar nu, men vintern va juh på väg bort, ja vill inte ha nån mer snö nu, fy vad fel det känns!

Har ni oxå snö hos er?

lunchdaten

Nu har jag kommit tillbaka till biblioteket från min lunchdate med Sofia, helt underbart att träffa henne, alltid lika kul. Sen stötte vi på en gemensam vän, och stackars hade precis gjort slut med sin bliviande man, de skulle gifta sig i April men nu är det iallafall slut mellan dem! Hoppas hon mår bra snart igen!

Nu har jag "bara" plugg igen innan ja ska iväg och träffa min gubbe för stunden, sen kanske ja åker till sjukhuset och hälsar på min bebis:)

vad ska ni göra idag?

Titta in min sötnos

Fick nyss en bild av min bror till mobilen måste bara visa er min söta lilla pojke=)

Visst e han söt, och kolla in håret på ungen hihi=)


20/1

Humör: Överlycklig
Gjort: Åkt till biblioteket, pluggat, blivit faster
Planer: Träffa sofia, träffa min gubbe och åka till sjukhuset och se men nya bebis
Ser på: sms:et jag fick av min bror
Lyssnar på: folket runtomkring mig
Läser: Sms:et
Dricker: inget
Äter: tuggar tuggummi
Bästa: Att ha blivit faster till en liten pojke
Sämsta: att jag inte sett honom än
Väder: molnigt

Faster Sandra=)

God morgon!

Sitter på Biblioteket oh pluggar när jag fick ett sms av min äldsta bror där han skrev :

"Grattis Sandra, kl 10.04 blev du faster även till en liten pojke, som skall hela Elias"

Jag blev inte lite glad, ja e överlycklig:) jag älskar verkligen bebisar. Jag har redan sex syskonbarn tidigare, är moster till tre och faster nu till fyra, moster är  jag åt två pojkar och en flicka och faster e jag till tre flickor och nu en liten pojke. Så jag är överlycklig, ska gå och börja handla bebisgrejer snart:)

I April blir jag faster igen, min yngsta bror får sitt första barn och nu längtar jag till den ungen "ploppar" ut. ska bli så härligt med alla nya bebisar i familjen, nu längtar jag till ja har egna barn!

ushh på mig

Har legat i sängen i sen sista inlägget, ja kunde inte somna, och då tar jag fram datorn, som om den kommer få mig att somna.

Ja förstår inte varför ja inte kunnat sova eller att ja sovit jätte dåligt ända sen julhelgen. förr kunde jag knappt hålla mig vaken efter 22, och jag vaknade för det mesta runt 6 men nej, nu kan ja sova nästan till 11 och håller mig vaken fram till 2-3 det är inte roligt, hur ska man komma in i sina gamla rutiner igen?

Hur gör ni för att somna?

Nej nu ska jag försöka att sova igen, men ja kommer inte ta fram datorn igen annars kommer jag sitta framför den hela natten. Sov gott och dröm sött

borde sova...

Tyvärr blev det inte tillräckligt med plugg idag, men i morgon ska jag upp tidigt senast kl 8 upp o dusca ta mitt pick och pack och åka till biblioteket för att plugga (Hoppas jag kan hålla det jag säger) För kl 12 ska jag på lunch med en gammal barndomskamrat, min lilla sofia, och kl 14.00 slutar gubben jobbet (Han sover för övrigt redan nu). Efter att han slutat jobbet ska vi hitta på något men jag vet inte riktigt vad, han vill inte berätta sen ska vi iallfall äta tacos med en massa ost, ja bryr mig inte om jag kommer få ont i magen efter det.

Jag har varit laktosintolerant, men som med tiden har minskat, har börjat kunna äte lite mjölkprodukter utan att behöva springa på toa eller ha kramper i magen hela natten. Men ja ska ändå äta en massa cheese dip i morgon *mums*

Vad ska ni göra i morgon?

Nej, nu ska jag försöka sova, fast än jag inte e speciellt trött

*Sov gott*

hemma

kom hem för en liten stund sen plockade upp min yngsta svägerska och nu tittar vi på "smekmånaden" man får sig alltig ett gott skratt av den filmen. Tittar ni oxå på den?

hörs lite senare

Vem tycker inte om det?

"Jag tycker om att lära mig men inte alltid att bli undervisad."

- Winston Churchill

Ushh på mig

Ush, all min självdisciplin är borta!

Jag är fortfarande hemma när jag borde ha suttit i biblioteket för att plugga, ja har inte varit helt oduglig här hemma, har svarat på mail angående mitt slutprojekt, sen har jag börjat på min tenta, sökt upp böckerna och delat upp när jag ska göra vilka frågor. Så nu måste jag bara ta och lyfta på röven för att påbörja mitt pluggande så jag kan börja med de två viktigaste frågorna från min tenta börja läsa den boken och skriva.

Har ni någonsin kännt att man tappar all motivation? Hur gör ni för att hitta tillbaka motivationen?

Semla...

Av en konstig annledning kände jag verkligen ett sug efter en semla nu. Egentligen brukar jag bara gilla mammas minisemlor, där vi brukar lägga i lite florsocker i gräddet, och där vi får välja om gräddet ska ha mandelmassa i sig eller i en klump, ja föredrar blandad. men där man även kan själv välja hur mkt grädde man ska ha i. Men det är nästan så att jag vill springa iväg o köpa mig en semla. Men jag vägrar semlan lika mkt som jag vägrar påskgrejer. Det är för tidigt att börja sälja påskgrejer tycker jag!

Någon mer än mig som vägrar semla och påskgrejer nu? Eller som är sugen på en?



Hejsan...

Vaknade för en stund sen, har duschat och gjort mig i ordning och ska snart iväg till biblioteket för att plugga, det är där jag får mest gjort. Har ni några favoritställen att plugga på? eller gillar ni att ha det på något speciellt sätt när ni pluggar?

Jag gillar att ha det stort runt om kring mig så allt för plats, det ska vara tyst men inte för tyst, så ibland beroende på vad det är jag pluggar så kan jag gilla att öyssna på lugn musik. så måste jag ALLTID ha plats för en anteckningsblock bredvid så jag kan skriva ner tankar.

Efter biblioteket ska jag träffa min gubbe, åka hem äta middag ihop, så får vi se om jag ska sova över där eller om jag ska ta mig hemåt och fortsätta att plugga, det är alltid lika svårt att plugga när man är där, finns så mkt annat att prata om eller att göra.

Vad ska ni göra idag?

Ha en bra dag *KRAM*

19/1

Humör: trött
Gjort: vaknat, duschat, gjort mig i ordning
Planer:
åka till biblioteket för att plugga det är där jag får mest gjort
Ser på: Skärmen
Lyssnar på: inget
Läser: Just nu inget, men har mina tenta bäcker
Dricker: Kaffe
Äter: en macka
Bästa: Att jag ska få träffa min gubbe
Sämsta: Att veta att jag har en massa plugg framför mig
Ute: vitt och kallt

God natt

Hej gott folk!

ja kom nyss hem från Heron City, vi (Jag min yngsta storebror, hans fru, hennes två yngre systrar, min syrras äldsta unge) åkte dit, först spelade vi lite spel, dansade på dansmattan och skrattade åt varandra, sedan tog vi en fika, sedan kände vi att de två yngsta måste hem och sova då de har skolan i morgon. Så vi körde hem dem och åkte till ett annat fik satt drack kaffe och bara umgick. Jätte trevligt verkligen!

Hur har er dag varit?

Nu ska jag försöka sova fast än jag inte är trött så jag kommer upp lagom tid i morgon så jag hinner plugga lita innan min pojke slutar jobbet. För han har handlat en massa gott, och jag vet inte vad, så ska vi umgås varje dag fram till på onsdag för sedan kommer jag jobba kväll i en hel vecka och kommer inte kunna träffa honom förrän torsdag nästa vecka:( eller vi ska försöka ses i helgen men det är inte säkert det går. Kommer sakna honom men men vi överlever, Tack gode Gud för telefonen!

Men sov gott och dröm sött

Min älskling!

Idag har jag varit hos min syster och träffat min lilla älskling (hennes son). Måste bara visa en bild på honom han e juh bara sååå charmig <3 Visst är två av mina bröders fruar gravida, och jag har redan sex syskonbarn inklusive min pojke. men den här ungen e speciell för mig.

 

Jag e så glad

Ibland känner man sig glad och verkligen uppskattar det man har, min älskling ringde mig nyss han är i Kista och på övervåningen bredvid Chlas ohlsson ungefär finns det ett ställe som säljer en massa gott, alla från Majs till crackers till godis, och eftersom jag älskar deras majs och crackers åkte min pojke dit och frågade om jag ville ha crackers med ost eller mexican smak och om jag ville ha någon smak på min majs. E inte han bara för gullig?

Nu längtar jag bara till i  morgon för jag vet att jag har någon gott som väntar på mig:) sen har han en övverraskning till mig oxå fast han berättar inte vad, han e juh bara så underbar:) Jag uppskatta verkligen smågester mer än de stora, T.ex. han vet att jag fryser om tårna så han kan köpa ett par tjocka strumpor eller varma tofflor, eller om jag är sugen på något så kan han bara komma med det, eller om han hämtar mig från skolan så kan han ha en ros med sig bara för att han kände för det. älskar verkligen så överraskningar.

Brukar eran partner göra sånt för er om ni nu har en?

mums=)


10 dagar jubelium=)

Igår vad det 10 dagar jubeleium för min blogg, och detta kom jag inte på förrän idag=) Det roliga är att INGEN jag känner vet om att jag startat en blogg, och ändå ökar antalet läsare varje dag, Så vilka är ni läsare och vad vill ni läsa om?

Syftet med mig blogg har inte vara att lägga ut så många bilder på mig, eller att skriva om mode och smink (Men vill ni ha sådana tips iallafall?). Mina främsta intressen är böcker film och lite annat smått och gott. Meningen med min blogg längre fram kommer även att handla om bröllopsplaner, hur man gör för att hitta de bästa sakerna till lämpligast priser. Men fram till dess kommer det handla mkt om tankar som slår mig vad jag gör under dagen, samt funderingar som väcks upp under lektionerna (som t.ex. inlägget om marknadföring och reklam).

Ni kommer att få lära känna mig mer med tiden och är det något ni undrar över så är det bara att fråga.

18/1

Humör: Utvilad och glad
Gjort: vaknat, duschat, ätit frukost,
Planer:
Vet inte riktigt, kanske åka till min syster
Ser på: Skärmen
Lyssnar på: Radion
Läser: Just nu inget, men har mina tenta bäcker
Dricker: Kaffe
Äter: Inget
Bästa: Att antalet läsare ökar dagligen<3
Sämsta: Att inte orka göra nåt
Väder: Molnigt

God morgon

God morgon om man nu kan säga så=)

Har ni sovit gott? Själv vaknade jag för en stund sen och det vra riktigt skönt att få sova ut. Ska snart åka hem till mig städa lite sen bara koppla av, kanske träffa min stora syster saknar henne och hennes barn, hon har tre stycken men den yngsta e verkligen så rolig, han e 6 år och kommer med dem roligaste kommentarerna.

Sist jag träffade honom berättade han att hans kompis sa att killar har juveler medan tjejer har Jordgubbar, hehe det tyckte jag var lite roligt, undrar vart barn får allt ifrån? Har några av er barn, eller småsyskon eller bara ha hört något barn säga något roligt tidigare?

Nå vad ska ni göra idag?

Ha det bra!

god natt

hej blogg!

hur har ni haft det? haft en bra dag?

själv har jag haft en jätte mysig dag, dock blev jag yr när vi var och gick runt i skärholmen så vi kom hem och jag vilade i ca en timma innan min äldsta bror (har 3 bröder) ringde och bjöd över oss på fika. Så hjälpte vi honom bygga en byrå. Så vi kom hem för några timmar sedan så vi har kollat på film och myst! nu ligger han bredvi och sover, vilken tur att han ska upp tidigt i morgon för han ska iväg och tvätta bilen så jag får sova ut ordentligt innan jag åker hem till mig.

Så får vi se om vi ska hitta på något på kvällen eller inte. ibland är det skönt att vara ifrån varandra, tycker inte ni det? Anser du att man måste vara med sin käresta varje dag eller att det kan vara sunt att vara ifrån varandra ibland?

Nej nu ska jag gå och försöka sova, får se hur det kommer att gå.

Sov gott blogg<3

17/1

Humör: småtrött men glad
Gjort: vaknat skrivit lite på bloggen
Planer: fixa frukost på sängen, sedan kanske åka till skärholmen centrum
Ser på: skärmen
Lyssnar på: Gubbens snarkningar
Läser: "Reklameffekter"+ andra tentaböcker
Dricker: Inget
Äter: Inget
Bästa: Att vakna bredvid den man älskar
Sämsta: att den man älskar har snarkat lite i natt
Väder: kyligt

God morgon!

God morgon har ni sovit gott i natt?

Själv vaknade jag för en liten stund sedan och tänkte kliva upp och fixa frukost innnan gubben vaknar, så blir det frukost på sängen, ibland ska man unna sig lite sånt.

vad vi ska göra idag är oklart anntingen stannar vi hemma hela dagen och bara kopplar av eller så åker vi till något köpcentrum, jag vill nog åka till skärholmens köpcentrum idag, men vi får se vad vi känner för att göra. Vad ska ni göra idag?

Ha en toppen dag så hörs vi nog anntigen lite senare eller på kvällen!

Berätta jätte gärna om er dag!

mysdag

Hej Blogg
Nu har jag och älsklingen precis kommit hem, efter att vi hade städat klart där hemma ringde min storebror oss och kollade om vi ville hitta på något, så vi var och åt på restaurang, efter det hyrde vi film köpte en massa gott och åkte hem till min bror, där satt vi alla fyra (jag, älsklingen, brorsan och hans gravida fru) umgicks kollade på film och bara hade det mysigt. vi passade på att handla lite extra så nu ska vi ha en mysdag i morgon oxå:)

Hur har er dag varit? Har ni gjort något skoj?

Nu ska jag gå o lägga mig i den varma (ja,jag fryser) sängen bredvid min varma pojke och sova.

sov gott så hörs vi i morgon

Vad är kärlek?

"Vad är kärlek? Så vitt jag förstår är det passion,
beundran och respekt. Har man två av dem
så har man tillräckligt. Har man alla tre
behöver man inte dö för att komma till himlen."


- William Wharton

Boktips nr 2

Nu kommer mitt andra boktips "Ärligt Talat" heter boken och författarinnan heter Jane Green.

Den här boken fick jag av en pensionär som brukar komma och äta där jag jobbar extra ibland, han ville verkligen ge mig boken så jag tänkte att jag ger den en chans, och det va verkligen en bra bra. Många skulle nog rekomendera boken för en singeltjej runt 30 års åldern, men jag är 22 och varit upptagen i snart 4 år och jag älskade boken. Den var lättläslig vilket gjorde att man läste den snabbt och hade svårt att lägga ifrån sig den.

boken handlar om kärlek, sex och vänskap kan uppfattas som en riktig tjejbok. Detta är en bok som man kan känna igen sig i. Måste bara läsa fler böcker från denna författarinna strax efter allla projekt och tentan, om jag nu kan hålla mig så länge.

Poäng 4 av 5



God morgon (?)

God morgon, eller vet inte om det riktigt är morgon då ja vaknade vid 6 första gången sen vid 8, så det blev en liten sovmorgon för mig. Natten för mig va okej, när jag väl lyckades somna. Hur var den för er?

Idag har jag blivit rekomenderad om en lampbutik som heter "ljuspunkten" så jag tänkte gå dit och kolla efter det tänkte jag äka in till stan och bara ta det lugn, ja orkar verkligen inte plugga idag, men däremot har jag skickat några viktiga mail och läst lite. Ska även passa på och vara med min gubbe idag, vi ska ha en riktig mysdag både idag och i morgon sen på söndag kanske vi inte kan ses då han ska åka och rekonda bilen hela dan. kan vara skönt att inte vara jämt med varandra oxå, det är nog så vi lyckats hålla ihop i snart fyra år. Har även en liten övverraskning för honom på vår fyra års dag om vädret tillåter:) Kan ni gissa vad?
 
Vad ska ni göra idag då?

Ha en bra dag <3

16/1

Humör: pigg o glad
Gjort: vaknat, duschat pluggat lite
Planer: gå och kolla på en lampbutik, åka in till stan sen när älsklingen har slutat jobbet ska vi ses
Ser på: Min jacka
Lyssnar på: ljudet av tangentbordet
Läser: "Reklameffekter"+ andra tentaböcker
Dricker: Inget
Äter: Inget
Bästa: Att det blir först och främst en dag för mig själv sedan med min älskling
Sämsta: att veta att man har så mkt att göra framöver
Väder: vet inte har inte varit ute, har inte ens vågat titta ut:)

Botemedel tack

Ush har legat i sängen i ungefär en timma och försökt sova jag vet att jag är trött varför går det bara inte att sova? Jag kan inte vara den enda i världen som har dessa problem, d.s.v. att man känner sig trött går och lägger sig men kan sedan inte somna.

Är det någon som har ett botemedel mot detta?

hoppas ni sover så sött själv ska man ge sämnen ett försök till någong gång förr eller senare måste jag somna hoppas bara det sker förr=)

sov så gott och kom med tips på hur man ska göra för att kunna somna

"Over and over this love is sweet"

hej blogg!

Nu har jag och min pojke haft en av våra vanliga tjafs som sker nästan dagligen. Vi håller på och har köpt en massa nya möbler oh inredningsgrejer hem till dess att vi flyttar in tillsammans på heltid! Så nu har vi bara ett köksbord, en lampa till sovrummet plus bordslampor dit, sen vill jag även att vi ska byta matta i vardagsrummet så är allt perfekt!

Men min pojke har hakat upp sig på runda bollar till lampor, just nu har vi en stor vit "boll" som jag kallar det för i sovrummet, och vi  är överrens om att byta den, men nej då tittar han på andra jävla bollar,öven till sidoborden, och det passar verkligen inte med vår säng som är en antik säng från 1800-talet (har en mörkbrun färg) som jag bara älskar och den passar heller inte med våra svarta soffor och mörkbruna nästan svarta vardagsrumsmöbler, men nee han vägrar sluta köpa bollar, sist vi va på IKEA köpte hanen som han ville ha bredvid TV:n och ja tyckte synd om honom och tyckte okej. Men inte i sovrummet.

Så snälla hjälp mig vart kan jag hitta snygga svarta bordslampor och en snygg taklampa till sovrummet?

delicato reklamen

Förresten här får ni bilden jag pratade om som fick mig att köpa vidriga dammsugare.

Känner ni igen den?


Reklam!

Nämnde tidigare att vi hade en diskussion om reklam under min Marknadföringslektion. Det finns flera sorters reklam, reklam som lyckas eller misslyckas, hur vet man då att man lyckats eller misslyckats med sin reklam?

Jag kan ge ett exempel från egen erfarenhet, ett av mina favorit reklam är delicatoreklamen, dem har ni väll sett? "En frukt om dagen är bra för magen" eller  "Äter du tillräckligt varierat?". Jag var på väg till Ica för att handla då jag gick förbi just en reklam där de hade ställt upp bilder på Dammsugare i en pyramid och där de hade skrivit "garenterat fria från fullkorn". Skrattade lite åt den och fortsatte att gå mot ica. Väl inne på ica hade de stället 6 pack delicat o damsugare på pyramid och vad händer jo jag tar en sån, gillar för övrigt inte dammsugare. tänker inget mer på det.
Väl hemma frågar killen mig varför ja köpte dammsugareoch inget annat för han vet att ja inte gillar dem. och ja hade inte ens ett minne av att jag köpt dem.

Ser du vad reklamen kan göra mot än? man kan köpa saker man inte tycker om bara för att man sett det någonstans och det har fastnat i minnet av en konstig reklam. Här är lyckad reklam.. Men man kanäven lyckas med reklam genom att få folk prata om den.

Minns ni Burger King reklamen som snackade om Angusburgare? Hur många av er visste vad angus var? Vi satt ungefär halva klassen och diskuterade reklamen och vad det var. även detta är lyckad reklam.

Har ni någon favorit reklam? eller har ni någon rolig historia om just reklam?

Marknadsföring

Hej blogg!

tänkte skriva i morse, men tiden gick så snabb så jag hann inte. Men nu sitter jag på en marknadföringslektion, hatar sånt egentligen men som tur är har jag en bra lärare så det underlättar lektionen lite, och att du pratar om reklameffeter, det är kul att analysera reklam och veta hur de gått till väga och vad man ska tänka på när man ska marknadföra eller skapa saker och ting.

Ofta om man ska söka något, t.ex. en utbildning så måste man tänka på drivkrafter, motivera samt fånga folket att använda sig/söka till just din utbildning. Vet ni om att det läggs ut mer pengar på förundersökningar för att kunna locka folk än vad de gör på själva reklamen i sig?

Har ni någonsin tänkt på att ni handlar saker bara för att ni sett det på reklam, eller att ni kollar upp saker bara för att ni sett det någonstans?

Tänk på detta nästa gång ni handlar något!

15/1

Humör: pigg o glad
Gjort: vaknat, gått/går i skolan
Planer: gå i skola, plugga sen träffa min pojke
Ser på:
skärmen+ läraren
Lyssnar på: min lärare
Läser: "Reklameffekter"+ andra tentaböcker
Dricker: Inget
Äter: Inget
Bästa: Att det är en rolig lärare för marknadsföring
Sämsta: att kliva upp ur sängen
Väder: småkyligt men härligt

Hej igen

hej blogg!

sitter och lyssnar på musik på youtube har hittat en tjej som sjungerunderbart, synd bara att hon läspar lite men det är väll en del av charmen, sök på Toaana riktigt duktig e hon...

Så hur har er dag varit? Min har varit toppen, fick en jätte vacker ring av mamma idag barasådär, e hon inte bara för gullig? lägger in en bild lite längr ner. Här även varit och fikat på jobbet hos mina storebröder. så idag va det en riktigt mysdag med familjen, eller efter skolan  var det de iallfall. Vad har ni gjort idag?

Visst är ringen fin? Den är i vit guld, har 10 diamanter och en safir i mitten:)



Projektledning..

Hej

Sitter nu på projektledningslektion, fick nyss reda på att vi ska ha möjlighet att ta IPA certifikat i D-nivå längre fram i skolan, så nu e jag glad, ett certifikat för att jag ska vara projektledare, det kanske underlättar arbetsmöjligheterna längre fram. Visst är det jätte mkt att göra men det är verkligen kul i skolan, är inne på mitt fjärde och sista år i högskolenivå och jag älskar det! rekomenderar verkligen för alla att studera vidare.

Vad gör ni för nåt? pluggar? jobbar? vad tycker ni om det?

hmm

god morgon!

Hur vet man att man har fastnat i bloggsvärden? Jo det är när det första man tänker på när man klivit up är bloggen, att man kliver upp tidigare för att hinna sätta sig ner och skriva ett inlägg:)

Så då måste jag erkänna att jag är fast här!

Men nu måste jag springatill bussen för att hinna till skolan i tid. Skriver nog ett inlägg när jag sitter på lektionen om nu lektionen är tråkig:$ hihi annars hörs vi sen

hej då

14/1

Humör: pigg o glad
Gjort: sovit
Planer: åka till skolan, träffa en vän efter skolan om allt går som det ska
Ser på: skärmen

Lyssnar på: Inget
Läser: mina projekt och tentaböcker
Dricker: Inget
Äter: Inget

Bästa: Att få träffa alla underbara människor iskolan igen=)
Sämsta: att det är så mörkt ute
Väder: +1 inte så blåsigt


Vilken mysig dag!

hej Blogg!

vilken mysig dag det var idag, behövde verkligen denna dagen!

Killens sista dag på semestern i morgon börjar han jobba igen så idag passade vi på att bara umgås och ha det mysigt. Först hade jag tid hos min barnmorska han fick köra dit mig, efter det åkte vi till IKEA vi är på jakt efter ett nytt köksbord och nya snygga bordslampor att ha i sovrummet, någon som har tips på vart man kan hitta sånt?

Efter det gick vi o köpte en massa godis, chips glass och kakor. Vi gick och åt på Faros som ligger på söder och har lätt den godaste grekiska maten i hela sthlm. för att inte tala om servisen. Sen kom vi hem och harmyst framför tv:n kollat på top model(mitt val) och en film han valde. snart hoppar vi nog in i sängen vi ska  upp vod 6 både två i morgon, så dags att sova. vad har ni gjort idag? haft en lika mysig dag som min älsking och jag haft?

Sov gott

13/1

Humör: trött
Gjort: varit hos barnmorskan, sedan på IKEA och i skärholmen
Planer: gå och sova
Ser på: skärmen

Lyssnar på: radio
Läser: har precis läst ut "ärligt talat"
Dricker: Inget
Äter: Inget

Bästa: Att ha en mysig dag med den man älskar
Sämsta: att jag fortfarande inte kommit igång med mittprojekt
Väder: tråkväder


Ta reda på din mentala ålder

[x]Vet hur man kokar kaffe
[x] Tvättar kläder själv
[x] Kan laga mat själv
[ ] Tycker att politik är spännande
[ ] Mina föräldrar och morföräldrar är intressantare än mina vänner
Total: 3


[ ] Går i skolan alla veckodagar (förutom helg)
[x] Har en penna med mig överallt
[x]Har aldrig fått kvarsittning
[x] Har sett talkshows
[x] Vet vad nonchalant betyder utan att slå upp det 
[x] Dricker kaffe/té minst en gång i veckan
Total: 5 

[x] Vet hur man startar en diskmaskin
[x] Kan räkna till tio på ett annat språk
[x] När jag säger att jag ska göra något, så gör jag det
[x] Föräldrarna litar på mig
[x] Kan klippa gräset
[x] Kan få vuxna att skratta utan att säga något dumt
[x] Kommer ihåg att vattna blommorna
[x] Pluggar när jag borde (För det mesta iallfall)
[x] Lyssnar och tar till mig på lektioner (För det mesta iallfall)
Total: 9

[x] Kan stava till skicklighet utan att slå upp det
[x] Kan städa upp efter mig själv
[ ] Det första jag gör när jag vaknar är att dricka en cola light
[x] Kan gå till affären utan att köpa något jag inte behöver
[x] Förstår skämt första gången jag hör dom
[x] Kan skriva snabbt på tangentbordet
Total: 5

[x] Har kommit på att vädret ändras varje timme -
[x] Kan se på någon het utan att tänka på sex
[x] Har kommit på att man måste vara 20 för att få ett jobb och tas på allvar (om inte äldre)
[x] Kan läsa ut en bok
Total: 4

Mentala ålder: 26
Verkliga åler: 22

Äntligen hemma...

Nu har jag äntligen kommit hem fy f*n vad kallt det är ute.

Lunchen med Sofia var helt underbar alltid lika kul att träffa henne och snacka en massa skit.

Sen träffade jag min pojke en stund, men ja frös så mkt så jag låg under tecket medan han tvättade hehe, det tycker jag är ett bra förhållande, han gör allt medan ja tittar på:)
Ibland känner man verkligen att man har det bra och att man ska glädjas över det man har istället för att haka upp sig på hur det varit och vad man förlorat i livet.

men det är inte lätt, hur gör ni? hakar ni upp eroch mår dåligt över saker och ting eller accpeterar det och försöker leva ett normalt liv?

12/1

Humör: Seg
Gjort: sovit, tagit det lungt
Planer: duscha, gå på lunchdate med Sofia, träffa killen, plugga
Ser på: mina projektpapper

Lyssnar på: bilarna utanför
Läser: "ärligt talat" läste inte ut boken men det kommer väll idag om jag orkar
Dricker: kaffe
Äter: Inget

Bästa: Att det är en ny dag med nya möjligheter
Sämsta: att försöka väcka killen via telefon, har ringt honom 7 ggr och han sover fortfarande
Väder: målnigt


God morgon

God morgon!

Vaknade för en stundsen efter en hemsk natt, hatar att inte kunna sova. Vad gör nu när ni inte kan sova om kvällarna?

mina planer för dagen är först en lunchdate med en av mina allra bästa vänner, Sofia. Sen ska hon iväg till jobbet och ja ska träffa min kille en stund sen måste jag hem och plugga. Starta igång med mitt Terminsprojekt.

Det allra jobbigaste med att projekt är att strata igång den ärman vet att man har 4 veckor på sig till inlämning eller att man vet att man har en vecka påsig innan man ska lämna in idéplan och handlingplanen. Men jag måste verkligen vill få ett bra betyg på detta arbete sen e det barat tentan kvar att oroa sig över!

Vad ska ni göra idag?

F*N

Varför ska allt kännas så jävla jobbigt, tänk om jag faller tillbaka till gropen ja tagit mit ur en gång. Det känns verkligen som om jag är påväg ner igen, och ja har inget minne över hur jag tog mig upp ur den.

behöver hitta min inre styrka igen, någon som har ett tips på hur man kan göra det?

Så var man hemma...

Nu har jag kommit hem från jobbet skönt, ska kolla runt bland mina favoritbloggar. Har en som jag verkligen inte kan vara utan det är Tyras blogg. Hon är såå bra och påminde mig nyss om en teknadfigur jag älskade när jag var liten men som jag med  åren glömt bort.

Mitt ex ringde idag, ska nog ringa honom lite senare och säga farväl till honom för nu kommer han resa iväg och varaborta ett tag:( lite leden kommer jag att bli då ja kommer sakna en av mina bästa vänner... men men vad ska man ta sig till?

Anser du att man kan vara vän med sitt Ex, sin första kärlek fast än man har en pojkvän?

11/1

Humör: Trött
Gjort:  jobbat hela dan
Planer: SOVA, Vila
Ser på: Dataskärmen

Lyssnar på: Inget
Läser: äser fortfarande  "Ärligt talat" med Jane Green tror ja kommer läsa ut den idag
Dricker: Inget
Äter: Inget

Bästa: Att jag lyckades ta mig upp ur sängen trots att ja inte kunda sova
Sämsta: Att jag är så trött efter jobbet
Väder: vet inte gick ut vid 7 kom nyss hem så j har bara sett mörker


Boktips nr1

Eftersom jag gillar att läsa böcker så kommer mitt första boktips till er.

Boken "Ps I Love you" som är skriven av Ceciala Ahern

Boken fick jag av mitt dåvarnade jobb och är en typisk tjejbok, en äkte kärleksroman, måste säga att jag aldrig hade tänkt läsa den. Men ungefär ett halvår senare hade jag inget att göra en dag och började läsa den boken och ja måste erkänna att jag tog med mig boken överallt och att ja läste ut den på en dag, ja både skratta och grät till den.

Har du sett filmen och du inte gillade den, så läsboken de är så annorlunda. boken är helt underbar!

Poäng: 5 av 5


10/1

Humör: Glad
Gjort:  jobbat hela dan
Planer: koppla av, kanske träffa pojken
Ser på: Dataskärmen

Lyssnar på: I kissed a girl and i like it...
Läser: har precis påbörjat en nybok  "Ärligt talat" med Jane Green och jag har svårt att lägga ifrån mig den
Dricker: Inget
Äter: Inget

Bästa: pensionärer, att få jobba med dem kan verkligen göra än helt glad
Sämsta: Pensionärer, finns verkligen vissa som är speciella
Barn: är underbara
Väder: vet inte gick ut vid 7 kom nyss hem så j har bara sett mörker o kyla


Jag börjar bli mig själv igen...

Nu äntligen böjar förvirringen gå över, visst älskar jag mitt ex och han betyder en massa för mig han var min bästa vän under en långtid och hjälpte mig komma över min deprission jag led av. Men det jag känner för honom är vänskapligt skönt!

Ja, idag började men dagen med att vaxa sig, brasiliansk vaxning. Så nu kommer jag vara hårfri i några veckor, har ni testat vaxa underlivet? Eller föredrar du att ha hår?


9/1-09

Humör: Förvirrad,
Gjort: vaxat mig, gått runt i stan, träffat mitt ex
Planer: åka till min syser och spendera tid med hennes barn
Ser på: Dataskärmen

Lyssnar på: mina tankar
Läser: inget just nu, men har en massa bra boktips som kommer att komma längre fram
Dricker: Vatten
Äter: Inget

Bästa: Att jag ska få träffa mina gullungar som alltid får mig att må bra
Sämsta: att träffa på exet och vara så förvirrad.
Barn: inga själv, men snart ska jag vara med mina gullungar
Väder: Molnigt, men solen tittade fram under dan


Hjärtat gör sååå ont...

Idag råkade jag träffa på mitt ex, så jag tänkte att jag måste ta itu med mina känslor och avslutade det hela engång för alla, då jag aldrig fick ett riktigt slut innan, så jag gick med på att ta en fika med honom.

och allt gör så ont nu, visst älskar jag min nyvarande  pojkvän mer än allt annat i hela livet, men varför väcks gamla känslor till liv? ja kommer juh ändå inte gå tillbaka till honom, och sedan kommer han vara bortrest i två år. Är det värt att nämna något för killen? Ska jag ens berätta att jag träffade exet idag?

Hur skulle ni göra?

under 2008 har jag hunnit med


[x] du har hittat ny musik du gillar
[x] du har fått nya kompisar
[x] du har varit i ett annat land än Sverige
[  ] du har hoppat från 10:an
[x] du har varit ledsen
[  ] du har velat dö
[x] du har varit glad
[x] du har druckit alkohol
[  ] du har haft sex (privat)
[x] du har känt dig sviken
[  ] du har känt som att ingen har sett dig
[x] du har suttit vid datorn mer än du brukar
[x] du har känt hat
[x] du har känt som om någon tagit dig för givet
[  ] du har varit i slagsmål
[  ] du har varit "sjuk"
[x] du har varit sjuk
[x] du har dansat
[  ] du har strippat
[  ] du har bråkat med dina föräldrar
[x] någon har sagt att du är snygg
[  ] du har gjort något olagligt
[  ] du har strulat med en främling
[  ] du har haft en sexfantasi om en kompis
[  ] du har strulat med en av samma kön
[x] du har varit så uppjagad att du gjort misstag
[x] du har gråtit för något som hänt i ditt liv
[  ] du har slagit någon
[  ] du har kallat någon hora/slampa
[  ] du har kissat utomhus
[x] du har däckat
[  ] du har knarkat
[x] du har förlåtit
[  ] du har rymt hemifrån
[x] du har bakat
[  ] du har sovit utomhus
[  ] du har tagit körkort (Har den redan sedan 2005)
[  ] du har åkt bil med fyllon
[x] du har kört fyllon
[  ] du har varit full
[x] du har varit/är kär
[x] du har saknat någon
[ ] du har duschat med någon (privat)
[  ] du har badat i havet
[x] du har solat utomhus
[  ] du har solat i solarium
[x] du har åkt buss
[x] du har åkt tåg
[x] du har flugit
[  ] du har åkt spårvagn
[x] du har åkt bil
[x] du har snackat i telefon mer än 2 timmar
[x] du har fått blommor av någon från motsatta könet
[x] du har gett någon blommor
[x] du har sett ett dött djur
[x] du har varit på sjukhus
[x] du har ångrat något
[x] du har jobbat
[x] du har gjort av med alldeles för mycket pengar
[x] du har längtat
[x] du har gjort bort dig
[x] du ser fram emot 2009
[x] du har planerat för 2009
[x] 2009 ska bli bättre än 2008


Då va man fast...

Jag har aldrig tänkt starta igång en blogg, har alltid tyckt att det är meningslöst, men nu är jag här och skriver mitt allra första inlägg. Min blogg kommer inte handla om mode, smink och sånt.

För mig är det skolan som just nu är viktigast.

Ni kommer få lära känna mig mycket bättre med tiden...

RSS 2.0