30/4

Humör: börjar bli trött
Gjort: jobbat, varit nere på stranden
Planer: prata med älsklingen, sova
Ser på: inget speciellt
Lyssnar på: musik
Läser: inget speciellt
Dricker: inget
Äter: inget
Bästa: härlig dag på stranden med föräldrar, bror, svägerska o söta bebisen=)
Sämsta: att ja saknar min prins
Väder: soligt

kolla in vilken utsikt jag har nu

4126f40acbdb3b565ce778cf082b296f.png

kolla in vilken utsikt jag har nu


Slutat för dagen

0-bdcc14da8946bc4a096bcf31a4ada8.png

nu har jag slutat och ska röra mig hemåt chefen kom med glass m jordgubbar sista halvtimman på jobbet så vi satt hela gänget o tog det lugnt en stund skönt tror det blir stranden idag oxå. Skönt! Vad ska ni göra idag då?


god morgon på er! Nu är jag nästan

0-1734b9babf810893457aa0ab0093b9b7.png

god morgon på er! Nu är jag nästan på jobbet o ja känner mig så Jäkla trött. Sov riktigt dåligt i natt. Har ni sovit gott i natt? Visst blir man glad av den nästan klarblåa och moln fria himlen. Vad ska ni hitta på i värmen då?


Hemma

Hejsan!

Kom nyligen hem från stranden! Åkte dit med mamma och pappa hade det jätte trevligt! Satt tog de lugnt en stund spela lite kort mötte en grek som va jätte rolig så hade vi sällskap.

har precis duschat och tänkte lägga mig snart, ska försöka svara på så många kommentarer som möjligt nu. Orkar inte sitta vaken så länge när ja börjar jobba kl 7 i morgon.

Vad har ni för planer för i morgon? ha det bra så hörs vi...

29/4

Humör: trött o seg
Gjort: jobbat, kom nyss hem
Planer: åka till syrran eller åka ner till badet
Ser på: inget speciellt
Lyssnar på: bilarna utanför
Läser: inget särskilt
Dricker: inget
Äter: inget
Bästa: underbaravärmen
Sämsta: att semestern är över
Väder: soligt

fin himmel

0-5eb94f20c3faf5d2ee5fab89ec2f3fc3.png

kolla vad fin himmeln är från min balkong... Har problem med datorn den vägrar gå i gång. Men ja orkar inte kolla på den idag. Ska försöka fixa den i morgon tänkte bara säga sov gott o dröm sött på er så hörs vi i morgon troligen efter jobbet


home sweet home...

0-41825515a455c18c3ffc57c3d5603ead.png

home sweet home... Nu har ja äntligen kommit hem. Sista timman kastade vi frisbey åt varandra o kolla vad skitiga fötter ja fått Bläää nu ska jag hoppa in i duschen hörs sen


plocka upp svägerskan

4ab2fd1d2a05961037c876a14df3495c.png

Ska plocka upp svägerskan och åka sitter på gräsmattan och tittar på bilen fy fan vad den börjar bli Skitig fastän min bror tvättade den för mindre än en vecka sen men d blir så med svarta bilar allt syns på dem. Får se om ja orkar skölja den idag eller om ja tar det nästa vecka ämnar får ja vara snäll mot killen eller brorsan så får dem göra det istället. Nu kommer hon så vi hörs sen ha det bra


min klänning...

0-1d8729bd78f73feef89e148d1f76ab83.png

min klänning... Det va några som ville se klänningen jag köpte igår här kommer den! Den e röd o jätte fin bilden gör den inte rättvis. Men nu ska jag iallafall mer till stranden ha en bra dag


28/6

Humör: fortfarande glad
Gjort: vaknat, latat mig
Planer: vet inte riktigt, svara på kommentarer först sen får vi se
Ser på: min scrub
Lyssnar på: folket utanför som pratar
Läser: det jag skriver
Dricker: inget än
Äter: inget än, frukost snart
Bästa: Att jag hittade min klänning igår
Sämsta: finns inget, allt blir vad man gör de till
Väder: soligt

en av mina favvolåtar

För någon månad sedan förälskade jag mig i den här låten, har sen dess inte kunnat sluta lyssna på den. Har suttit uppe och skrivet ner låten att jag nu har den på papper. hehe töntigt kanske. Men jag bara älskar den...

Och nu ska jag dela med mig den, har tidigare bara delat med den till världens bästa J och så skickade jag länken till en person som ja skulle vilja sjunga den, tror låten passar honom perfekt! Cristian heter han o han e grym på att sjunga tycker jag, hoppas verkligen har hittar melodin o spelar in den här låten.

Här kommer låten hoppas ni gillar den...


 

äntligen hemma...

0-54b474e5b652db30e48028bbd2831620.png

Fy vad jag hatar att handla kläder, att prova dem, att vänta i timmar på ett provrum. Vilken tur att ja inte behöver shoppa på ett tag, köpte iallafall en klänning jag ska ha på ett bröllop jag ska till den 10:e juli. Efter shoppingen va jag o mamma o handlade grejer hem, så hittade jag den här, har inte testat den innan har ni? Ja ska nog troligen testa den i kväll när solen lagt sig.


27/6

Humör: glad, vet ej varför
Gjort: vaknat, pratat i telefon med killen
Planer: tar dagen som de kommer, men inte sitta hemma iallafall
Ser på: min vinflaska
Lyssnar på: blarna utanför
Läser: inget
Dricker: inget än
Äter: inget än, frukost snart
Bästa: J, du e helt underbar!
Sämsta: finns inget
Väder: soligt

ansiktsmaskar...

0-103d9bf19bfa552f8d6e7406a9952061.png

ansiktsmaskar... När jag va o köpte solskydd tidigare idag hittade jag två ansiktsmaskar jag tänkte prova en med fudge dvs kola och den andra net vitchoklad. På baksidan av vitachokladmasken står det: "det luktar så underbart gott att man blir frestad att äta, men gör inte det!" men det va juh det ja hade tänkt göra:-P Hehe. Nej nu ska jag vara lite social här hörs sen när jag kommer hem!


underbara sol...

0-788dd3213fd7b5b3187c75ab992626d2.png

underbara sol... Har först varit och handlat sen doppat fötterna i polen. Lekt boll och har nu lagt mig på hammocken får se hur länge ja kan ligga innan ja blir rastlös. Vad har ni haft för er en sån underbar dag då?


hatar att köra bil i värmen...

0-39494a270ad683364a2a547d7e4716d1.png

hatar att köra bil i värmen... Nu ska jag åka till min syster och bilen e jätte varm Ush inte kul. Men nu ska jag köra ha det bra så hörs vi senare


Boktips nr 6

Denna gång har jag läst ut boken "På det fjärde ska det ske" av Kajsa Ingemarsson.

Boken handlar om en tjej, Paula, som är ute och reser ofta, som inte har några speciella mål med livet och har svårt att bestämma sig för vad hon vill. Hennes bästa vän Anna träffar en kille och blir gravid, vem ska hon då parka med? Rakel är för upptagen med karriären och Paular pojkvän Johan börjar tappa tålamodet, han orkar inte vara förständigt och vänta på henne hela tiden. Paula börjar känna press över att hennes har gjort sina val, men att hon själv inte kan bestämma sig, hon är inte nöjd med sin kille, med tillvaron, med jobben, ja med ingenting.
Paula bestämmer sig för att låta ödet bestämma allt, och när hon väl planerar att satsa på Johan, på utbildning och karriär, får hon ett erbjudande hon inte kan motså, men vilka är konsekvenserna?

En ganska bra bok, med bra handling, annars hade jag inte läst över 200 sidor på en natt, men jag måste dock säga att jag är riktigt besviken på slutet! Hade de varit ett bättre slut hade den fått 5 av 5 men så är inte fallet och därfär får den:

Poäng: 3 av 5


26/6

Humör: glad
Gjort: vaknat, pratat i telefon
Planer: åka till min syster
Ser på: boken jag läste ut igår
Lyssnar på: inget speciellt
Läser: inget
Dricker: inget än
Äter: inget
Bästa: Min kille, han e så underbar
Sämsta: slutet på boken, såå jäkla besviken
Väder: soligt

bokläsning i sängen...

371c098daa6656a6666e0c3de2f5d596.png

bokläsning i sängen... Är väll ändå en av de mysigaste sakerna man kan göra, hade över 200 sidor att läsa när jag började idag nu har jag runt 60 sidor kvar o ja kan bara inte lägga ifrån mig den... Hinner jag läsa ut boken får ni reda på mer om den när ja vaknat till liv:) hoppas ni ligger o sover gott nu


ben & jerry's sorbet...

0-3af0fa214304ebc1da09f9f2b9a62143.png

Nu ska jag o killen äta glass har inte testat denna innan hoppas den är god, sen ska jag hem och han ska sova då han ska upp tidigt och jobba i morgon vill inte jag sova över! Vet inte om ja orkar sätta mig vid datorn sen men ja lovar att svara på kommentarer i morgon annars! Förresten har ni testat denna? I så fall vad tycker ni om den?


grilla näst...

0e2050e6e5c72e918ce9814159692e4a.png

Nu ska vi grilla haft en jätte mysig dag idag vad har ni haft för er idag då?


24/6

Humör: börjar bli trött
Gjort: promenerat, varit med älskling, träffat en vän, promenerat mer
Planer: läsa, sova=)
Ser på: min bok som jag ska läsa
Lyssnar på: inget speciellt
Läser: inget än
Dricker: Vatten, dricker en massa nu när de är sommar
Äter: inget
Bästa: Min kille
Sämsta: finns inget, möjligen att man fortfarande inte kan mobilblogga!
Väder: SOLIGT o underbart

mina ärenden!

ett av mina ärenden har varit jobbjakt!

har ringt en jädrans massa samtal och skicckat en jädrans massa mail, men de finns ett företag jag verkligen vill jobba på. Jag har varit i kontakt med den som har hand om affärsutveckligen, som även är en av de som startade företaget och har är jätte positiv, men tyvärr är det så att han från och med förramånaden flyttade till USA och ansvarar för företaget därborta! Så igår fick jag mailadressen till företgets VD och skickade mail. Hoppas han är lika positiv och att jag får de jobbet efter sommarn.

Så håll nu tummarna för mig, att han nappar på det jag har att erbjuda!

Nej nu ska jag hopppa in i duschen och sen gå ut, ta en promenad innan jag träffar killen!

Bild från google.se

God morgon

Vaknade för ca två timmar sedan har suttit i balkongen med en bok i handen fram till nu. SOrry för dålig uppdatering igår, men tydligen går de fortfaranade inte att mms-blogga. Jag försökte göra det under dagen igår, men som sagt de gick tydligen inte.

Igår tog jag först en långpromenad hem till min yngsta storebror, tog nästan en timma att gå dit, sen umgicks vi lite. efter det åkte vi in till stan kollade lite efter klänningar. Vi (Jag o Svägerskan) hittade inget vi tyckte om, så vi började promenera runt vasastan och sedan satte oss på ett fik, drack kaffe o åt glass (Fick inte ont i magen, så ja tror inte min laktosintolerans e tillbaka). Mamma ringde och sa att hn hade lagat lasagn så vi åkte hem käkade och gick en långpromenad med bebisen. Sen gick vi hem till min bror och kollade på film, och så kom jag hem runt ett tiden.

vad som händer idag får vi se, måste göra ett ärende och sen troligen träffa killen. Vad ska ni göra idag då?

23/6

Humör: ganska seg men glad ändå
Gjort: vaknat, pratat med älsklingen, gjort mig i ordning
Planer: har ett ärende och ett samtal kvar, får se om ja springer på ärendet uidag eller i morgon, eller om ja åker in till stan, med bror, svägerska och bebis.
Ser på: kan ej se så mkt, ögona kliar som in i bara den
Lyssnar på: fåglarna utanför
Läser: försöker läsa det  ja skriver
Dricker: inget
Äter: inget
Bästa: solen
Sämsta: att ja e rädd att min laktosintolerans e tillbaka:(
Väder: Älskade SOL

magont

Har sånna kramper i magen idag och ja vet inte varför, kan de vara min laktosintolerans som är tillbaka? Men ja vill inte, vill inte ha ont, vill kunna äta min glass och sen sitta som en normalmänniska utan att magen kniper=( 

Nej det är inte PMS, och nej jag är INTE gravid heller som alla verkar vara nu.

Som ni kan förstå orkar jag inte jag sitta här, ska bädda ner mig i sängen nu! Lovar att svara på alla kommentarer i morgon Sov gott på er...

Bild från google.se

"Knafe"

Ett paket kadayifnudlar (hittas i kyldisken i utländska butiker)

Och smält smör


kräm:

1 l mjölk
5 dl grädde
5 msk vaniljsocker
3 msk florsocker
ca 4 dl maizena (ljus redning)


Serveras med sockerlag:

2 glas vatten
2 glas socker
ca en halv citron

Börja med att värma ugnen i ca 175 grader.


Dela upp nudlarna i två lika stora delar! Ena delen blandar du med det smälta smöret och placerar i en långpanna. Lägg i ugn tills kakan fått färg. Koka under tiden ihop mitten krämen till en ganska tjock massa, Man börjar med att först koka upp mjölk och grädde och sedan efter att den kokat upp tillsätter de torra ingredienserna under omrörning. Mer redning kan behövas, florsocker och vaniljsocker lägger du efter smak.



Sockerlag kokar du genom att lägga alla ingredienser i en kastrull och låter kokas i hop i ca 20 minuter, till du kan känna att den fått lite kladdig konsistens. Du känner detta lättast genom att ta lite av sockerlaget och lägger på tex. diskbänken och sedan tar lite med pekfingret och pressar ihop med den med tummen och när de känns kladdigt vet du att det är klart.


När du gjort redningen lägger du den över nudlarna som ligger i långpannan och lägger sedan resterande nudlar på den och lägger mitt i ugn i ca 20 minuter, eller till kakan fått färg, äts helst varm och serveras med sockerlag helt underbar kaka.

två citat om vänskap, tänk på det ni...

"Kärnan i äkta vänskap är att tillåta varandra små felsteg."

- David Storey

.....

"Det finns få uppriktiga vänner - men så är heller inte efterfrågan så stor."

-Marie von Ebner-Eschenbach

22/6

Humör: för utvilad, men superglad
Gjort: vaknat, pratat med älsklingen, suttit framfördatorn
Planer: har en massa ärenden och viktiga samtal, sen ska jag in till stan
Ser på: ett sms jag fått av kompisen jag ska trffa senare
Lyssnar på: bilarna som kör utanför
Läser: det jag skriver, annars inget speciellt
Dricker: inget än
Äter: inget än ska fixa frukost snart
Bästa: att ja ska täffa min lilla Fia idag
Sämsta: Haha att ja inte kunde sova mer:P
Väder: soligt verkar de va, frukost på balkongen kanske...

Snoddas, moccarutor, kärleksmums (kärtbarn har många namn)

150 g margarin eller smör

2 ägg

3 dl socker

2 tsk vaniljsocker

1 msk kakao

4 ½ dl vetemjöl

2 tsk bakpulver 1 ½ dl mjölk


Glasyr:

75 g smör eller margarin

1-2 msk kallt starkt kaffe

1-2 msk Kakao

2 tsk vaniljsocker

3 ½ dl florsocker


Garnering:

Kokosflingor


Ca 30-35 bitar

Sätt på ugnen i ca 175 grader. Passa på att smörja en plåt och häll i lite ströbröd.

Smält sedan smöret och låt kallna till fingervarmt, under tiden passar du på och blandar i hop ägg och socker. Du tillsätter sedan de torra ingredienserna och rör lite lätt. Sist tillsätter du det smälta smöret och mjölken. Rör om och så är du klar med själva kakan. Placerar den i nedre delen av ugnen i ca 20 minuter.


När kakan är klart låter du den kallna ett tag. Under tiden kan man passa på att göra glasyren. Jag brukar alltid göra dubbelsats av glasyren blir så mycket godare då. Jag brukar börja med att smälta smöret och blandar i florsockret under omrörning, lägger sedan i kakao och vaniljsocker till sist lägger jag e det kalla kaffet, rör om och lägger det över den kallna kakan. Sen kan man garnerna den lite med vad man vill, kokosflingor är det vanligaste men även mandel eller strössel är jätte gott på.



21/6

Humör: utvilad o glad
Gjort: vaknat, ätit frukost, latat mig
Planer: åka o handla, baka lite, åka till min syster 
Ser på: inget speciellt
Lyssnar på: tv:n  bakgrunden
Läser: det jag skriver
Dricker: vatten
Äter: inget
Bästa: att solen e här
Sämsta: att blogg.se fortfarande e konstig + min jäkla pollen
Väder: soligt

blogg.se konstig?

Är det bara jag som tycker att blogg.se är konstig idag? eller att den varit det i några dar? har försökt mms blogga även idag men det går inte, sen svarar jag på kommentarer kryssar för och godkänner men de vägrar att godkännas, skriver ett inlägg, men den finns inte med under arkiv förrän ett bra tag senare, allt e bara skumt!

Är det bara jag som tycker det?

Nej jag orkar inte försöka hålla här utan att lyckas ska nog lägga ner dator för idag och försöka i morgon i stället! Ha det bra och sov gott på er

mms-blogga

Jag försökte mms blogga under dan igår men det gick inte så bra! Därför tränke jag visa er bilder idag istället!

Första bilden är på svägerskans hår! Jag fixade lockarna med platttång! Hon får så fina lockar tycker jag!


Andra bilden är på mitt hår, så som frisören fixade det igår, det va inte vad jag ville ha, men det va okej iallfall.


Och den tredje bilden på klänningen jag hade på mig, Jag tänkte först ha röda skor till men ångrade mig och tog gulidiga, vill ni se dem får ni säga till!


Så nu ska jag in i duschen och försöka kamma ut håret! minst två flaskor balsam kommer behövas hehe... Vad jag ska hitta på sen återstår o se!

Skönt att höra att de flesta av er iallfall hade en trevlig midsommar och att ni mår bra!

20/6

Humör: ganska utvilad
Gjort: vaknat, ätit frukost
Planer: har inga som helst planer
Ser på: två flaskor vin
Lyssnar på: inget speciellt
Läser: det jag skriver
Dricker: inget
Äter: inget
Bästa: att jag hade grymt roligt igår
Sämsta: att jag mmsbloggade igår och ser idag att tre inlägg inte kommit fram:(
Väder: solen e framme

Kär?

0-386cc46a2333b9db2506d4ada30b9457.png

jag vet inte om jag är kär men jag måste ha med mig dessa hem Hihi skyhöga svarta läckra pumps funkar alltid nu är jag glad Hihi


19/7

Humör: utvilad
Gjort: vaknat, ätit frukost, duschat
Planer: åka ner på stan har några ärenden,troligen köpa ett par nya skor, gå till frissan o fixa året, åka till kusinens förlovning
Ser på: datorn
Lyssnar på: inget speciellt
Läser: det jag skriver
Dricker: inget
Äter: inget
Bästa: att solen tittar fram
Sämsta: att man inte kan lita på vädret
Väder: Än så länge sol!

ändrade planer...

617666dc723a0021508500d3e6c5d110.png
Tanken var att jag skulle vila och ta det lugnt men istället åkte jag till min storasyster där en massa släkt va på besök ganska trevligt men nu är jag helt slut! Förresten min syster hade denna chips hemma, har ni smakat den? Jag tyckte den var helt okej! Den smakar som vanlig sourcream men har en eftersmak av dill tycker jag. Men nu ska jag iallafall ringa min kille och sen sova! God natt på er...


18/7

Humör: trött som in e bara den
Gjort: jobbat, varit och kollat på klänning med mamma, bokat tid hos frissan till i morgon
Planer: svara på alla kommentarer, sen gå o lata mig framför tv:n 
Ser på: datorn, min mobil
Lyssnar på: inget
Läser: Sms:et jag precis fick
Dricker: inget
Äter: inget
Bästa: att ännu en arbetsdag är över
Sämsta: att jag e så trött
Väder: Regnet e tillbaka

sov dags

Förlåt mig ja har inte orkar svara på alla kommentarer e helt slut, ska lägga mig typ nu!

Har världens huvudvärk och i morgon väntar jobb!

Hoppas ni alla haft en underbar dag så hörs vi av i morgon *kram på er*

hemma hos älsklingen...

0-6f004fa3537f8d1ed1b670a88a136c2a.png

Nu är jag hos honom vi ska snart iväg o äta. Idag har jag jobbat, vilket inte va planerat men dem ringde mig på morgonen o jag hade lite svårt att säga nej! Men nu ska jag o svägerskan åka ner till centrum och äta lite. Vad ska ni göra idag?


vänner

Är verkligen bland de bästa man kan ha...  J inspirerade mig till detta inlägg, du berör mig verkligen, du e en sån inspirerande människa jag tror inte ens du fattar det, eller hur bra du är!

Man ska ta vara på sina vänner att uppskatta dem och finnas där för dem, hellre få men nära vänner än många som man inte har nån koll på!

Idag har en av mina bästa vänner, min lilla Fia förlovat sig. Älskar dig min flicka, fast än vi kommer vara förlovade/gifta med andra kommer vi alltid vara varandras partners, du e bäst! snart har de gått 10 år sedan vi började umgås och varje dag som går uppskattar jag dig mer o mer! Lycka till med Oskar nu!

En annan underbar vän jag har är J, trotts att vi inte känt varandra så länge betyder du väldigt mycket för mig! En vän som dig växer verkligen inte på träd! DU förtjänar verkligen de allra bästa!

Ja har några fler vänner som betyder mycket för mig Monica, Ben, mitt ex B, och min nuvarande kille S Ni sex personer betyder som sagt väldigt mycket för mig.. Önskar att vi har många lyckliga dagar tillsammans,

Med detta inlägg vill jag säga att ni ska ta vara på de ni bryr er mest om, visa uppskattning och ta vara på en sann vän.

krusbärsbuske...

0-562fc967ff9a5d0d380fd4f9879d7f67.png

krusbärsbuske... Mums nu är jag ute hos min syster och plockar krusbär från hennes buske och äter dem älskar krusbär, vad tycker ni om dem?


jag har fått färg...

0-3dc50a7d2c9c9f68e2f3faf17b375e2d.png

jag har fått färg... Haha jag satt drack kaffe och läste tidningen, och kolla vilken färg jag har fått haha ja som aldrig får man färg:) kul. Har ni det lika soligt hos er?


kolla vad jag hitta...

7223e927ce867f225b1843b24cae6db9.png

Hittade dessa godisar när jag va o köpte nudlar till ungen Hehe, dessa har jag knappt ätit sen jag var ett litet barn.


16/6

Humör: lite piggare än igår
Gjort: Vaknat, latat mig
Planer: ringa ett viktigt samtal (hatar att prata i telefon), åka till min syster, träffa killen 
Ser på: inget speciellt
Lyssnar på: inget
Läser: det jag skriver
Dricker: inget
Äter: inget
Bästa: att solen skiner
Sämsta: att jag har varit så trött
Väder: solen tittar fram

Sov gott

Jag fattar inte varför jag är så trött som jag är, kan knappt hålla ögona öppna...

Idag har tydligen mina föräldrar varit och skrivit på kontraktet för ett hus de hittat, så vi ska flytta! Vet inte om ja ska vara glad eller ledsen över det, ja tycker om att bo i lägenhet tycker att det känns tryggare på något sätt hehe. Men å andra sidan kommer jag inte bo kvar där länge till då jag o killen letar efter något gemensamt. Så det kommer nog lösa sig...

Vad föredrar ni att bo i hus eller lägenhet?

Med detta inlägg säger jag även God natt till er

sex and the city...

0-50ee54a4128c062627c2bd4cb6a1155a.png

Satt och bläddrade igenom tvn nyss och hittade detta. Längesen jag såg den, brukar ni titta på sex and the city?


15/6

Humör: trött som in i bara den
Gjort: försov mig, stressat till jobbet och jobbat
Planer: Ta det lugnt, svara på alla kommentarer
Ser på: datorn, mitt examensbevis
Lyssnar på: inget
Läser: mitt examensbevis
Dricker: inget
Äter: salta pinnar
Bästa: att jag fick hem mina betyg idag, Jag postade hem dem i fredas för jag ville inte slarva bort dem när jag va ute o festade.
Sämsta: vädret och att jag försov mig i morse
Väder: regn så klart

alla gäster borta...

0-53103427909d64dd34e2e3a1e65fa07d.png

Nu har alla gått o ja e sjukt trött plus att jag ska jobba i morgon. Ja hade jätteroligt fram till en viss person ska förstöra allt, tycker verkligen inte om henne, men vad hör man inte för familjen, som ni kan se fick jag en massa fint, ringen från mina föräldrar, en annan ring från min kusin, ett kors av min andra kusin. En dkny klocka från min yngsta storebror o hans underbara fru. Ett par skor och en flaska fint vin Sen blev det en massa kuvert med pengar, ja hade verkligen inte förväntat mig något allt jag önskade mig va en trevlig kväll med nära och kära men självklart ska vissa förstöra kvällen, inte står man ut med att någon annan är i centrum. Ush e så ledsen att vissa e som dem e. Men men nu ska jag plocka lite sen försöka sova. Men sov gott på er så lovar jag att svara på alla kommentarer i morgon


mr cool e hos mig...

0-40acf9aed9938eb656a75f4380450fb4.png

mr cool e hos mig... Kolla hur söt min lilla pojke e. Fasters lilla prins e så underbar


14/6

Humör: glad, men trött
Gjort: vaknat, gått till jobbet
Planer: Jobba, sen kommer alla över så vi ska äta gott och umgås, min andra examensfest blir det hehe
Ser på: datorn, och alla papper jag måste göra
Lyssnar på: ljudet utifrån
Läser: mina papper ja har framför mig
Dricker: loka citron
Äter: inget
Bästa: att jag trotts vädret haft det underbart
Sämsta: vädret och att allt känns så overkligt
Väder: regn

denna hade jag glömt...

0-11d54fcac2703383e77d865870f6839d.png

denna hade jag glömt... "Don't cry, gotta keep your head up, even when the road is hard, Never give up"


god morgon på er...

4c364711254496fd497f02e54b9f181c.png

Hoppas ni har sovit gott och att ni haft en bra dag igår. Själv hade jag nog en av de bästa kvällarna i mitt liv sjukt kul hade jag. Känner mig jätte vuxen nu men det känns så bra att min uppfyllt ett av sina mål. Idag fick jag en jätte fin ring som present av mina föräldrar helt underbara. Skulle egentligen fira med familjen idag. Men ja orkar inte plus att ja måste städa så vi ska fira hela släkten i morgon istället. Ska försöka logga in senare. Just nu vill jag bara önska en underbar dag så hörs vi senare


för nu har jag tagit examen

0-449c9db189fcceb2dd62b4eccca57276.png

för nu har jag tagit examen för fan vad det känns bra:)


12/6

Humör: glad, småledsen
Gjort: vaknat, börjat göra mig i ordning
Planer: åka till min kompis på "champagnefrukost", kl 12 ska vi mötas på en bar utanför skolan, sen blir det diplomering, barrunda igen, restaurang, och efterfest!
Ser på: datorn
Lyssnar på: nån partymix på youtube
Läser: inget
Dricker: inget än, men bubbeln är i kylning
Äter: inget, väntar på mina jordgubbar och fondu
Bästa: att jag tar EXAMEN idag
Sämsta: att ja kommer skiljas åt från mina underbar vänner idag=(
Väder: mulet, än så länge

god morgon på er!

1330545ec23abf565b335106ce13ce9d.png

god morgon på er! Nu har jag varit vaken ett tag, och fixat håret, ska snart sminka mig innan ja ska till min kompis. Försöker komma i partyhumör genom att sätta på musik och ja kan inte sluta dansa Hehe. Detta är iallafall det jag ska ta på mig, har fortfarande inte bestämt mig om jag ska ha skor isamma färg som toppen eller svarta. Dem som e i samma färg kan ja inte ha på mig så länge medan de svarta kan jag ha ett helt dygn så vi får se. Hur som helst ska jag fortsätta nu. Ska försöka logga in innan jag går. Ha en underbar dag för det vet jag att jag kommer ha:)


Examen...

I morgon tar jag examen och jag ska börja dagen hos en kompis med fondue frukt och bubbel, sen ska vi vidare till skolan för bubbel och diplomering, underbart. Efter det blir det mingel och bar. sen framåtkvällen blir det restaurang och efterfest. Men andra ord kommer det bli en väldigt dålig bloggdag, men jag lovar att efter det kommer jag bli bättre, och att jag ska svara på alla kommentarer, idag orkar jag inte vsra aska lägga mig så jag kan komma upp om några timmar och börja göra mig fin.

Nu ska jag iallfall lägga mig, sov gott på er så hörs vi av

ännu en fin bild från sthlm...

23794c96ad1b24177b3f00b40ba96475.png

ännu en fin bild från sthlm... Nu sitter jag på bussen på väg hem för att hämta bilen, sen ska jag till min kompis och vi ska iväg o handla. Vilken tur att ja inte druckit nåt idag då. Hur som helst har jag haft en jätte inspirerande föreläsning som jag ska prata med om en annan dag. Men första stoppet nu är att hämta bilen. Men vi hörs av senare ha det bra


älskade stockholm...

226170696ca885cd2634d7719ddd4955.png

älskade stockholm... hur fint är inte sthlm egentligen? Helt underbart


jag är imponerad av mig själv...

-15fa49af2f276af869b1ac711e7bed7.png

jag är imponerad av mig själv... På 20 min har jag sminkat mig, klätt på mig ätit frukost och gått ut. Ska posta ett året och sen gå till bussen. Haha ja måste ha varit en kille i mitt tidigare liv eller nåt... Jag är iallafall imponerad av att det gick på snabbt och det roliga e att jag har sminkat mig precis som jag brukar Hehe lite kul tycker jag faktis. Men ha det bra så hörs vi säker av under dan


STress

Om en halvtimma måste jag ta bussen, vi ska på utställning idag o ja sitter i sängen med pyjamas och har svarat på alla komentarer precis som jag lovat, fy på mig...

Men nu måste jag skynda mig lite, ska försöka mobilblogga under dan! Hoppas ni har en bra dag idag!

10/6

Humör: glad och trött
Gjort: varit i skolan, umgåtts kommit hem o gått ut o festat till det lite
Planer: duscha och sen sova
Ser på: datorn
Lyssnar på: mitt huvud:P
Läser: inget
Dricker: vatten, måste ha mkt vatten nu ehehe
Äter: inget
Bästa: att ja haft så kul och att jag är mig själv igen
Sämsta: att ja snart e klar med skolan, ångest
Väder: mulet

Jag lovar att svara på alla kommentarer i morgon, fyy på mig som varit så dålig, men i morgon ska upp tidigt o svara på alla, men sov gott nu så hörs vi då kram på er

Hemma

Hej blogg kom nyss hem, ska lämna datorn och lite annat hemma passa på att byta om innan jag träffar några vänner för att sätta oss på en bar o umgås lite. Va ska ni göra idag då?

Ja vet att ja vrit kass på att blogga, men ja kan reda förvarana att i veckan blir de inte så mkt bloggande föredrar att umgås med klasskamraterna och på fredag är det juh examen så de ska bli kul.

Men nu ska jag gå o  äta lite innan jag drar ut. hörs troligen av senare ha det bra

9/6

Humör: glad
Gjort: varit i skolan umgåtts och druckigt en massa
Planer: sova
Ser på: datorn
Lyssnar på: inget
Läser: inget
Dricker: vatten
Äter: inget
Bästa: att ja har världens bästa vänner
Sämsta: att ja snart e klar med skolan:(
Väder: det va soligt

äntligen har jag hittat den...

0-6c89894c9483be5aca337a6a66f27a6b.png

Loka flirty apricot, med smak av aprikos och mynta. Vi får se om det är god. Nu är jag iallafall på väg till min vän sen åker vi vidare. Vad ska ni göra idag då? Hoppas ni har en fin dag idag


God morgon på er

Idag har jag tagit världesn sovmorgon, vaknade vid 8 hehe Men det räcker o ja är såå utvilad.

Idag börjar vi 13 så kl 11 ska jag möte en kamrat för att äta lunch och åka till skolan med, underbart kommer de bli. Fram till dess ska jag väll göramig lite fin, väntar bara på att håret ska torka lite.

Idag blir de trligen att fortsätta festa efter skolan, Vad ska ni göra idag då?

8/6

Humör: glad igen
Gjort: varit i skolan umgåtts och druckigt en massa
Planer: skicka ett viktigt mail sen Sova
Ser på: en mailadress
Lyssnar på: inget
Läser: inget specielltän
Dricker: vatten i mängder
Äter: inget
Bästa: att ja har träffat mina underbara klasskamrater o haft en underbar dag med dem
Sämsta: att ja e trött
Väder: Soligt

nu börjar drickandet...

0-260805f50560300ef1383f98a0ff6bc3.png

Nu sitter vi i klassrummet och har börjat dricka röttvin i plastmugg haha... Nu ska vi fortsätta att ha kul hörs sen kram på er


god morgon på er!

0-7541f30e6ffda093627344cda4603ce9.png

Har ni sovit gott inatt? Själv lyckades jag somna strax innan midnatt o sov nästan till kl 6 jätte skönt, känner mig nästan utvilad. Idag åkte sandalerna på, polen skiner juh o ja bara älskar det. Nu är ja på bussen till en klasskompis så ska vi åka till skolan, ska bli så kul att träffa alla mina underbara klasskompisar igen efter att vi varit i från varann i nästan 10 veckor. Nej nu ska jag ringa henne så ja vet exakt var vi ska ses. Ha en fin dag så hörs vi av senare underdan


7/6

Humör: på lite bättre humör
Gjort: jobbat, brytit en nagel, samt bränt mig
Planer: koppla av, kanske åka till storesystern
Ser på: inget speciellt, datorn
Lyssnar på: inget
Läser: det jag skriver=)
Dricker: inget
Äter: inget
Bästa: att ja känner mig lite bättre
Sämsta: min nagel som gått av=( ja som ville ha fina naglar till på fredag
Väder: har varit soligt men nu har de bli grått

min nagel

4897a194ccd2f41ce50f674f2947edb9.png

e så Jäkla arg min nagel har gått av:(


god morgon på er...

16108a59d6ee889f5bcec02ab09b4b9c.png

god morgon på er... Nu är jag på väg till jobbet lite senare än vanligt men ja kunde verkligen inte ta mig upp ur sängen. Va sjukt trött, hoppas jag piggnar till annars är det synd om han jag jobbar med Hehe... Nu måste jag skynda mig lite. Men vad ska ni göra idag?


sov dags

Ja vet att ja har varit dålig på att blogga, men ja har bara inte haft nån ork för att göra något, sitter mest hemma i mitt rum, lyssnar på musik eller läser en bok. Kan knappt sova eller göra något. Men idag känner jag mig sjukt trött så vem vet kanske komme rja kunna sova o kanske kommer ja känna mig bättre efte lite sömn.

Hur som helt ville jag bara säga god natt åt er, så hoppas jag vi hörs i morgon *KRAM*

6/6

Humör: humörssvängar
Gjort: jobbat
Planer: har inga planer
Ser på: inget speciellt
Lyssnar på: inget
Läser: det jag skriver
Dricker: inget
Äter: russin
Bästa: att arbetsdan gick bra
Sämsta: att jag fortfarande inte är helt bra
Väder: har varit soligt men nu har de börjat småregna

ja e dålig förlåt...

2070330cf6f04e6b8080b71876726023.png

ja e dålig förlåt... Ja vet att jag är och har varit dålig på att blogga men har verkligen inte haft nån lust känner mig så nere... Denna vackra kristall skål från orrefors fick jag från min handledare idag. Blev verkligen överraskad, jag förväntade inte mig nånting. Dem e så underbara och det har verkligen varit underbart på praktikplatsen. Kommer sakna alla där sjukt mkt... Men men, i morgon ska jag jobba. Så jag ska lägga mig snart. Men först ska jag ringa några samtal. Så vi hörs av i morgon. Sov gott o kram på er


Österländskt horoskop...

0-5aa9ea40d88607d5600bcf60dfc9e9d3.png


"Tigern, 1986: Le, trots en jobbig tid."

Behöver jag säga mer än att det är det jag ska göra precis som vanligt. Le och se glad ut. Ja brukar inte tro på horoskop utan läser det bara för skoj skull men detta ska jag va till mig idag...


varför...

Varför känner jag mig så nere för, varför e ja så deppig. varför känns de som om alla trampar på mig medan ja ligger ner, varför går ja runt med ett låtsas leende på läpparna och försöker visa världen att ja e glad, när egentligen allt jag vill göra är ligga i sängen för mig själv o gråta. Varför ska allt jag gör vara ångestladdat? Varför gå runt med denna klump i magen och låtsas som ingenting. Hur mkt mer ska jag orka med allt?

Min störta rädsla är att ja faller IGEN, har varit där nere tidigare, vill inte dit igen. Har juh inte B som hjälper mig igenom det denna gång, inget e som förr så ja vill verkligen inte falla igen, tänk om ja gör det. Hur ska jag då kunna resa mig igen, de kommer ja aldrig kunna göra?

Har alla förutsättningar i världen att vara lycklig, varför e jag då inte det, vad är det som tynger mig?

Måste göra något åt saken innan det är för sent, måste försöka att inte falla, måste hålla i mig ordentligt och se till att stanna kvar där ja e nu för att sedan ta mig upp till toppen igen...


på väg hem!...

0-34d5c5a9e9cfcf074a0f46e6d04b8547.png

Nu väntar jag på bussen som ska va mig hem o fyf*n vad kallt det är! Ska nog ta fram vinterkläderna och skorna igen. Dessa tunna ballerina skor är inte till man nytta skulle kunna gått barfota utan att ja skulle känna nån skillnad. Jag va och tog en långpromenad idag bara rensade tankarna mötte en vän och tog min sista kaffekopp med honom och bara pratade ut mig. Tack Ben du e verkligen en bra vän. Nu sitter ja på bussen o jag fryser fortfarande. Har ni det oxå kallt idag eller är det sol hos er? Ha det bra så hörs vi senare idag...


jobb o jobb

Försöker avsluta min produktion då i morgon är sista dan för mig här, lite läskigt faktist. Snart har ja bara en vecka kvar sen ska jag ut i verkliga livet, så många funderingar o måsten. Börjar känna ångest faktist...

ush ska försöka inte tänka så o försöka njuta av min sista skolvecka nästa vecka.

Nu har sommarlovet börjat för många, semestrarna börjar snart för andra. Min fråga till er är:

Vad ska ni göra i sommar?

4/6

Humör: seg
Gjort: vaknat, åkt till jobbet
Planer: jobba, åka in till stan
Ser på: ett papper ja har framför mig
Lyssnar på: inget speciellt
Läser: pappret ja har framför mig
Dricker: vatten, ska snart ta min första kaffekopp för dagen 
Äter: Inget
Bästa: att ja har hållit mig till tre kaffekoppar om dan...
Sämsta: att jag saknar mina ungar sååå mkt, kändes konstigt i morse
Väder: grått, kanske tittar solen fram sen?!

dålig bloggdag

Kan ni ibland känna att allt e skit utan annledning?

idag har ja en sån dag, känner mig olycklig, har en nervös klump i magen, saknar barnen allt känns bara fel... Orkar inte med med något!

Ska bara svara på alla kommentarer så ska jag försöka sova om de nu går...

God natt på er hoppas ni haft en bra dag idag!

3/6

Humör: supertrött
Gjort: vaknat, gjort barnen i ordning, åkt till jobbet, börjat jobba
Planer: jobba, träffa killen, så åker vi hem till min syster
Ser på: min produktion
Lyssnar på: folk som pratar
Läser: min produktion
Dricker: vatten
Äter: Inget
Bästa: "mina" underbara ungar, dem e underbara
Sämsta: att min syster kommer hem o ungarna blir hennes igen:( kommer sakna dem sjukt mkt hehe
Väder: grått o regn

god morgon på er...

25d682958d0661b7e3409430d6be043b.png

Nu e två av barnen på fritids och den äldsta e hemma. Han ska gå till skolan om ungefär en halvtimma! Och jag e på väg till min praktikplats, det är sista veckan nu. På fredag tänkte jag ta med mig fika som tack för dem här 10 veckorna som jag haft det så bra på. Men ja ser från emot att komma tillbaka till skolan ska bli grymt roligt. Vi har redan planerat in picknick under tak men lite alkohol till på måndag Hehe ska bli kul att träffa alla och umgås igen kommer sakna min underbara klass när ja har ut på fredag nästa vecka Hihi. Ska nog passa på o mörka en fin dag idag:)


tvätten klar...

1162acb9d53db7d57459b01788b82563.png

Idag har ja tvättat barnens kläder och städat så att min syster inte behöver tänka på något mer än att tvätta kläderna de har med sig hem. Hehe ja undrar verkligen om min syster skulle kunna ha en bättre syster än mig haha, vilket självförtroende tänker ni säkert, men det har ja inte. Jag vet bara om ja hade haft någon som hade gjort allt detta för mig hade jag tänkt att den är världensbästa, men nu e jag verkligen helt slut och ska lägga mig. Men innan det ska jag skicka ett sms, och så ska jag säga god natt åt er... Så god natt, sov gott o dröm sött på er...


middagen klar...

1e2106881bafd5f4ef4e8c3e2505c4e5.png

Nu har vi ätit grill och ska fika snart ska jag lägga två av barnen. Har ni haft en bra dag idag? Detta är INTE en av barnen jag är barnvakt till, detta är min brorsunge, dem va på besök och åt middag med oss=) Visst har ungen en häftig tröja?


sanningen

"De flesta författare betraktar sanningen som deras dyrbaraste ägodel;
de är därför snåla med att utnyttja den."

-
Mark Twain

2/6

Humör: glad men trött
Gjort: vaknat, gjort barnen i ordning, åkt till jobbet
Planer: jobba, plocka upp barnen från fritids, minstingen har simskola som ja ska ta honom på
Ser på: inget
Lyssnar på: inget
Läser: någon annans arbete för granskning
Dricker: vatten, kaffet e slut:(
Äter: Inget
Bästa: "mina" underbara ungar
Sämsta: glömde mina hörlurar hemma, så ja kan inte lyssna på radio
Väder: grått o regnit

god morgon på er...

0-43c7b9ff1dd08460e0e96ea1fe049b24.png

Nu får ja äntligen dricka min första kopp för dagen e helt slut och ja har kommit fram till att ensam stående mammor måste ha det jäkligt jobbigt.

Finns det någon där ute som är det? Berätta då snälla för mig hur ni klarar av det? Jag har nämligen varit barnvakt till 3 ungar sen i lördags och ja e helt slut, redan vid 20 tiden när d lägger sig håller ja på o somna sen ska vi inte ens prata om stressen på morgonen att väcka dem, fixa frukost göra sig i ordning för att sen se till att alla hamnar i skolorna i tid samtidigt som du måste till jobbet.

Är helt slut... Så hur underbara och snälla barnen är ska det bli skönt att min syster o hennes gubbe kommer tillbaka. Men nu ska jag försöka jobba när ja e helt slut o tänker på om barnen har tillräckligt med kläder på sig och om d tycker om frukten ja ja i väskan, haha

hoppas ni får en riktigt fin dag!


tv-tittande...

0-49f16d9f186a91ef0985dea9df9eb082.png

kolla vad syrrans äldsta son tvingar mig att titta på lastbilar


fika med svägerskan

2c235df7b589987ecc3ee8f3f5e197d8.png

fika med svägerskan Hihi köpte med mig tårta och blommor så nu blir det fika Hihi vad ska ni göra?


1/6

Humör: glad
Gjort: vaknat, gjort barnen i ordning, städat
Planer: en massa med barnen
Ser på: inget
Lyssnar på: inget
Läser: inget speciellt, bara det ja skriver
Dricker: vatten
Äter: Inget
Bästa: Solen och at tungarna e såå snälla
Sämsta: finns inget
Väder: Underbara sol

god morgon på er...

454290fb8aed9843c31eec2c4fa4a0cb.png

god morgon på er... Nu har ja skickat iväg barnen som ska till skolan gjort dem fina matat dem och nu är d i skolan! Själv ska jag njuta av en kopp kaffe och fixa frukost till minstingen som e ledig idag, dem har studiedag sista veckan på terminen Hehe... Övning ger färdighet sägs det o ja tror ja kommer bli en underbar mamma i framtiden haha får man säga så? Nej nu ska jag njuta av kaffet ha en bra dag


RSS 2.0