Hej på er...

Idag har jag inte gjort så mkt, bara jobbat sen varit hos svägerskan och fixat hennes hår. Så kom jag hem för en stund sen och jag är helt slut! ska bara lägga mig ner och sova.

Det var något som slog mig nytt, tänk att juli månad e så gott som slut, är det bara jag som tycker att året har gått sjukt snabbt, kan inte fatta att jag snart fyller år.  Jag blir 23, ush vad gammal ja känner mig:P

Mina mål för det här året e att få ett bra jobb inom min utbildning, lyckas jag inte inom de närmsta månaderna ska jag starta ett eget företag!

Har ni några speciella mål för året?

Ne nu ska jag prata  med min älskling (han smsa och bad mig ringa honom), och sen sova. I morgon e det jobb som gäller efter det ska jag till min syster men vi hörs säkert i morgon


30/7

Humör: Utvilad och glad
Gjort: vaknat, svarat på lite kommentarer
Planer: duscha, äta frukost åka in till stan med syrran
Ser på: mina bilder ri kameran
Läser: inte mkt, bara det ja skriver
Dricker: inget än, kaffet bryggs nu
Äter: inget än, ska snart äta frukost
Bästa: Att ja inte jobbar
Sämsta: Finns inget just nu
Väder: det ser soligt ut

29/7

Humör: DÖD
Gjort: jobbat,  varit hos min syster, där vi grillat och druckit lite vin, o umgåts
Planer: sova
Ser på: tv:n i bakgrunden
Läser: inte mkt, bara det ja skriver
Dricker: inget
Äter: inget
Bästa: Att ja e ledig i morgon, och ska spendera dagen med min älskade syster
Sämsta: Att jag e så trött nu, plus att ja börjar småsakna min gubbe
Väder: dehar varit soligt idag

god morgon på er.

2b240be1e1ee8763b6d8549c67d5590f.png

god morgon på er. Har ni sovit gott själv e ja på vad till jobbet nu idag börjar jag 7.30 o slutar 16.00 fast om jag inte behöver larma och alla e klara kommer jag nog ifrån lite tidigare. Vad som händer idag efter jobbet vet ja inte riktigt, vad ska ni göra idag då?


hallon...

7bfde50bbc181c2efb0d985689d4af75.png

är hos min syster nu är vid hennes hallon buske, plockat och ätit lite hallon Mums.


Mitt smultronställe

0-7e64a9e3d39c513da0b0de3b4bde5e61.png

nu e jag på ett av mina favvo ställen hit kommer jag när ja bara till bort från allt, när ja e glad, när ja e ledsen, när ja e pigg eller trött. Kan alltid komma hit, älskar verkligen det här stället det e mitt smultron ställe. Har ni ett sånt ställe?


nu har jag legat på spikmattan sam

2d8b987d273bb1d4b963721963a063f3.png

nu har jag legat på spikmattan samtidigt som jag pratat med älsklingen. Måste erkänna att ja inte saknat honom så mkt än Hehe. Men han smsar flera ggr underdan och ringer mig minst två ggr om dan och då har ja inte ens bett om det haha, tror han saknar mig fast än han inte vågar erkänna det:) nu ska jag iallafall försöka sova får se hur d går för i morgon väntar en dag på jobbet för mig suck. Vad ska ni göra i morgon då?


stackars kille:P

Va inne på aftonbladet.se nyss och såg en artikel om att Ricky Berens (OS-medaljör) att hans simkläder sprack när han skulle dyka in i vattnet under en tävling. Tydligen är detta inte första gången de sker. Enligt aftonbladet.se har tydligen Therese Alshammar och Flavia Zoccaris varit med om detta oxå. Men trots att Ricky Berens baddräckt sprack så vann han loppet, och skapade nytt rekord, kan detta bero på de spruckna badkläderna tror ni? 

Varför jag nu tar upp detta och lägger in det under kategorin "Roliga saker" e för att ja har dålig humör och för att ja tycker at snubben ska vara glad, för han har iallfall en sö tliten rumpa haha. Håller ni inte med?



Bild och källförteckning: Aftonbladet.se

äntligen hemma

6e15c345cd816b6c6df9af6f364764ec.png

nu har ja äntligen kommit hem från en dag på stan. Handlade inte så mkt. Men ja kom på att ja bara har tre par svarta gymnastikskor. Så jag köpa dessa med mig hem( Oj, vad de såg stora ut, men de e bara 36:or). Hehe bra till vintern. Men ja vet inte om ja vill ha d vita oxå eller om ja ska satsa på en annan modell. Vi får se på torsdag. Då e ja nämligen ledig igen och ska in till stan då igen. Så hur har er dag varit då?


Why???

Idag tänkte jag vara duktig och svara på alla kommentarer men de går juh inte, står bara att det är tekniskt fel, eller så kommer ja fram till att sidan inte kan visas, och två ggr har ja fått fram en vit sida där de står Internt fel, så nu ger jag upp!

Men ja har ändå varit snäll. Vet inte rikgti om ja berättat detta för er, men i förra veckan firade mina föräldrar 40 år som gifta och ja hade fixat ihop en överraskningsfest åt dem, där vi firade hela familjen och hade det trevligt! och i morgon ska de få min present av mig! Jag har nämligen köpt en resa åt dem! Ja har köpt flygbiljetter och hotell i Bryssel, Belgien för en vecka. de åker på Torsdag nästa vecka d.v.s. den 6:e augusti. E inte ja världen bästa dotter:P

Detta e inte första gången ja bjuder de på resa, Förra sommaren skickade jag iväg dem till Alanya under två veckor. Älskar mina föräldrar de gör så mkt för mig så de minsta ja kan göra e att kicka ut dem hemifrån ibland=) vet att mamma egentligen inte vill åka någonstans iår i och med att vi flyttar snart o så, me hon behöve vila ut. och bryssel e fint har själv varit där 8 ggr innan hehe.

Hur som helt så ska jag försöka sova speciellt nu när ja inte kan svara på kommentarer.

Sov gott på er...


bild från google.se (förresten, vad tycker ni om flygplan, och om att flyga?)

26/7

Humör: helt slut
Gjort: jobbat,  kom nyss hem
Planer: vila
Ser på: datorn
Lyssnar på: bilarna som åker utanför
Läser: inte mkt, bara det ja skriver
Dricker: inget
Äter: inget
Bästa: Att ja e ledig i morgon
Sämsta: Att jag e så slut
Väder: det varierar från att vara grått ena sekunden till sol

25/7

Humör: ganska trött men glad
Gjort: jobbat, e fortfarande på jobbet
Planer: köka klart sen fortsätta jobba
Ser på: datorn
Lyssnar på: folket utanför
Läser: inte mkt just nu
Dricker: Loka Citron
Äter: Potatisbullar o lingonsylt
Bästa: Att min älskling ringde mig från Tunisien för en kvart sen=)
Sämsta: Att jag är på jobbet fast än detta skulle vara min lediga helg
Väder: grått

äntligen e den här. Tyvärr jobbade

0-5adef938e4c5e9c3283444669a087165.png

äntligen e den här. Tyvärr jobbade jag inte mer än 8 dagar förra månaden men det blir väll nästan 8 tusen ska väll inte klaga. Ska åka förbi min älskling och pussa honom en sista gång innan han åker till tunisien och sen ska jag förbi min syster en stund. Får se vad som händer i kväll. Vad ska ni göra idag då?


23/7

Humör: trött
Gjort: jobbat, varit med älsklingen
Planer: svara på några kommentarer, sen sova
Ser på: datorn
Lyssnar på: tv:n i bakgrunden
Läser: inte mkt just nu
Dricker: inget
Äter: inget än, killen har bryggt kaffe åt mig, måste ha min tredje kopp
Bästa: Att ja fick en spikmatta igår
Sämsta: J - Mina tankar e hos dig...
Väder: soligt

hemma från mamma

28a9791cc8f9e60ad41b1e2fc87099cb.png

kom hem från mamma för en liten stund sen och nu ligger ja i sängen o tittar på hur killen sover så sött. Fattar inte hur ja ska vara utan honom i två veckor. Fick den här vackra tygrosen av honom idag, ett paket choklad och favvo glassen Hihi han vet att ja inte klarar av riktiga blommor så han köper tygblommor så underbart. Alla ni som är eller har varit i ett förhållande, en fråga till er. Brukar ni oxå ligga och titta på era partner medan då sover innan ni kryper tätt intill dem? Eller e det bara ja som e konstig? Nu ska ja titta lite mer på mitt hjärta innan ja kryper in i hans goa famn. Ja ja lyfter på armen och kryper in där haha sov gott på er


21/7

Humör: glad
Gjort: jobbat, varit i centrum o kollan på spikmattor, åkte till älsklingen
Planer: åka till mamma på sen middag, svara på lite kommentarer, krypa ner i sängen bredvid en sovande älskling
Ser på: datorn
Lyssnar på: killen som sjunger i duschen hehe
Läser: bara det ja skriver
Dricker: inget
Äter: inget än, ska snart till mamma o äta
Bästa: Att ja fick sluta två timmar tidigare från jobbet
Sämsta: Måste fortfarande vara att min älskling åker på fredag=(
Väder: växlande väder, ena sekunden soligt andra regn

20/7

Humör: glad o börjar bli småtrött
Gjort: jobbat, varit hos min bror, och varit med hjärtat
Planer: svara på lite kommentarer, sova
Ser på: datorn
Lyssnar på: killen som pratar hehe
Läser: inget speciellt
Dricker: inget, drack precis vatten
Äter: inget
Bästa: Att ja e med hjärtat
Sämsta: Att ja inte ska träffa killen på två veckor:(
Väder: Soligt

förlåt igen, men ja har haft probl

0-3629fb04238014ccc4706f4a3496686a.png

förlåt igen, men ja har haft problem med mitt internet ja kommer inte åt det! Idag har ja varit o kollat på kök med mina föräldrar sen kom vi hem och ja o killen åkte och fika hos min bror. Tog en kvällspromenad och hittade den här sova saken mitt på vägen. Nu e vi hemma och ska lägga oss. I morgon börjar ja lite senare än vanligt så har får köra mig till jobbet kommer nog sova hos honom varje dag till på fredag. För på fredag åker han till tunisien i två veckor kommer sakna honom sjukt mkt. Fattar inte hur ja ska klara mig utan honom. Men han förtjänar semester så ja får väll sakna honom. Vad har ni gjort idag? Har ni haft det bra? Ska väll passa på o säga sov gott o dröm sött åt er


förlåt för ännu ett par dåliga blo

0-2480c8f64bc0780348e3ab7ebfbf814a.png

förlåt för ännu ett par dåliga blogg dagar. Men det har varit så stressigt och ja har verkligen inte hunnit sitta vid datorn. Det är nämligen så att Mina föräldrar har varit gifta i 40 år så jag har ordnat en överraskningsfest åt dem så ni kan tänka er hur stressad ja varit. Se till att handla, beställa tårta, laga smörgåstårta, kanapeer (hur man än stavar), min pizzor, inbakad korv, smördegsknuten men köttfärsfyllning andra med fetaost, ostbricka, skinkbricka m.m allt detta har ja fixat i smyg. Men d va värt det bara att se hur mina föräldrar lös upp, hur mamma börja gråta av lycka när hon såg min tårta åt den. Ja allt har varit underbar. Hoppas ni haft det lika bra med mindre stress Hehe. Nu har ja iallafall diskat plockat undan och gjort rent ska lägga mig e helt slut. Men sov gott o dröm sött på er


kom hem för en liten stund sen och

0-4e7967168592b7bd48083df051043bc6.png

kom hem för en liten stund sen och har bäddat ner mig känner mig lite bättre men inte helt hundra än. Det va jätte mysigt att ligga under filten och ha älsklingens armar runt om kring mig. Ja somnade så skönt i hans famn. Hade ja inte jobb i morgon hade ja stannat hos honom men då ja inte hade med mig bil eller kände för att väcka honom på morgonen va det lika bra att åka hem. Så min dag har varit väldigt lugn vad har ni gjort? Nej nu ska ja försöka sova igen. Sov gott på er


hej på er!

318da7b61af38dd1fdd234f2ec84a6bc.png

nu e jag hos killen på väg hit handlade jag lite och hittade då den här som ja tänkte testa. Har ni testat den? I så fall vad tyckte ni?


hejsan

-10d6e6c615f9fed0a61c3706563b69e.png

hej på er nu har jag tagit en liten paus från jobbet va bara tvungen känner mig halvförkyld och svimfärdig men måste snart in o jobba igen. Tanken va att ja skulle träffa killen idag men vi får se om det blir av då ja mår så här. Vad ska ni göra idag då?


15/7

Humör: glad o trött
Gjort: jobbat
Planer: svara på lite kommentarer, laga mat, för min bror kommer över sen
Ser på: datorn
Lyssnar på: ljudet utifrån
Läser: inget speciellt
Dricker: inget just nu
Äter: inget
Bästa: Att solen skiner, och att min underbara bror fixar min bil hehe
Sämsta: Min bil som strejka igår
Väder: Soligt, älskar det!

god morgon på er

5622f9fd8e60080c383ef6889b7b9545.png

god morgon på er, Sorry för en urusel bloggdag igår men ja har mina anledningar först va jag inte hemma utan va i centrum med svägerskan och beställde lite grejer till överraskningsfesten på lördag. Festen e till mina föräldrar som varit gifta i 40 år. Efter det krånglade batteriet till bilen, tydligen e det så att om man aldrig kör riktigt långa streckor säger den i från sig till slut och nu gjorde min det. Hur som helst blev ll väldigt mkt när ja kom hem o då va det sängdags. Vad hittade ni på lördag för skoj igår då? Nej nu e ja på jobbet hörs sen


god dag!

-4d14117e270c50c12db825775e1185e.png

god dag på er. Nu sitter ja ute o äter lunch och oj vad regnet öser ner vilket tur att d finns tak iallafall. Snygg spegelbild tycker ja. Vädret e väll typisk svenskt sommar väder eller vad tycker ni?


13/7

Humör: pigg o gla
Gjort: jobbat
Planer: svara på fler kommentarer en liten stund, sen gå ut
Ser på: datorn
Lyssnar på: ljudet utifrån
Läser: inget speciellt
Dricker: vatten
Äter: inget
Bästa: Att solen skiner
Sämsta: Min tandvärk fortfarande, dock håller den på o bli bätttre
Väder: Soligt, min älskade sol e tillbaka

äter lunch

0-6431b21133c18125e46438e392380385.png

nu sitter jag ute o äter min lunch det blev potatissallad och rostbiff Mums Hihi ska snart in o jobba igen vilket ja inte vill. Jag vill vara ute o njuta av det fina vädret med en glass i handen. Nej nu ska ja dricka klart o sen gå o jobba hörs sen


god morgon

1aa29194e284b74a28a0c47b7abea5d3.png

god morgon på er nu e jag på väg till jobbet känner mig lite småstressad då jag ska vara ombytt o klar om 20 min o ja har precis gått ut hemifrån. Men vilken tur att jag har nära till jobbet. Igår somnade jag direkt efter filmen d va därför ja inte loggade in. Vad som händer efter jobbet vet ja inte riktigt. Men ja måste förbi min bror då han har min kamera glömde den med hon i fredas. Vad ska ni hitta på en sån fin dag som idag?


Tittar på TV

0-15c8d1f79aa3b17dfd503c657c62d324.png

sitter och tittar på tv har fastnat framför en film som heter 'till våra barns försvar' handlar om en kvinna som letar efter pedofiler på nätet. Superbra film


12/7

Humör: lite piggare o gladare än ja va igår
Gjort: latat mig, svarat på en massa kommentarer
Planer: svara på fler kommentarer, vila, gå ut o ta en promenad
Ser på: datorn
Lyssnar på: ljudet utifrån
Läser: inget speciellt
Dricker: inget
Äter: inget
Bästa: Att ja känner mig lite mer mänsklig idag
Sämsta: Min tandvärk!
Väder: Soligt verkar de va

11/7

Humör: trött
Gjort: Inget speciellt
Planer: Lata mig
Ser på: datorn
Lyssnar på: Tv:n i bakgrunden
Läser: det jag skriver
Dricker: inget
Äter: inget
Bästa: Vet inte
Sämsta: Att ja inte haft nån lust att blogga elelr göra nåt
Väder: Soligt tror ja

ja e lycklig

74d6ebf012f4d5986c3e89c1b62f90d2.png

ja e lycklig, som jag har letat efter den här. Har hört att den ska vara skit god och ja ville verkligen testa den. Måste dock erkänna att ja varken dricker läsk eller juice men den här är god. Jag hittade den på 7-eleven. Har du inte testat den än, gör det!


nu e håret fixat

1be6db743aa8f821c08ea641ef55a198.png

nu e håret fixat och ja e lika nöjd som vanligt. Klippningen e perfekt och som hon fönat det vilka lockar love it. Nu ska jag gå runt en stund på stan. Vill ni bli tipsade om bra frisörer i stan hör då av er. hörs sen


Frukost klar!

0-7cc71b08c88079097a153ab7197cb77d.png

nu har jag precis ätit frukost och ska förbi frisören snart tur att ställer bara ligger 3 min härifrån ska bara diska lite snabbt!. Hehe hittade den här reklamkampanjen för trisslotter idag så sjukt gullig tycker ja, vad tycker ni?


i bilen

-c6cacf84dc37a02b96047ba0844f1b1.png

nu sitter vi i bilen på väg till min andra bror vi ska plocka upp honom och sen åker vi till deras jobb. Ska äta frukost umgås en stund innan ja går till min frisör och ska toppa håret efter det ska ja gå runt lite i stan ska kolla efter lite skjortor till killen träffa en kompis ta en fika med honom innan ja rör mig hem till killen. Ska försöka mms-blogga under dagen om ja inte mest e irriterad över regnet, varför ska d regna den dagen ja e ledig för? Ne nu ska jag vara social berätta vad ni ska göra o ha en bra dag


6/7

Humör: glad
Gjort: vaknat duschat, gör mig i ordning
Planer: Sminka mig lite, har inte sminkat mig sen förlovningen hehe, åka in till stan, klippa mig, träffa älsklingen
Ser på: datorn
Lyssnar på: en bil som kör här utanför
Läser: mitt schema
Dricker: inget
Äter: inget, ska äta frukost med mina bröder på deras jobb
Bästa: LEDIG
Sämsta: Att solen inte skiner
Väder: Uppehåll men grått

Ajjjj

Nu har ja suttit o svarat på kommentarer sen ja kom hem från jobbet och min rygg dödar mig har haft skit ont i två hela dagar och nu känner ja verkligen att ja inte kan sitta längre! Så ja lovar o svara på kommentarerna senare, ska fösöka gå ut en stund idag ocå men på kvällen fortsätter ja o svara nu ska ja gå o lägga mig på golvet en stund, ryggen brukar må bättre då!

ha det bra så hörs vi senare


Bild från google.se

5/7

Humör: glad
Gjort: vaknat, Jobbar
Planer: jobba klart, gå hem, svara på kommentarer, sen får vi se
Ser på: datorn
Lyssnar på: ett jäkla piiip som låter som ja fortfarande inte lyckas lista ut var de kommer från
Läser: Mail
Dricker: Loka citron
Äter: Lunch
Bästa: Ledig i morgon
Sämsta: Att Ja e halv seg
Väder: Klart, men ej jätte soligt

4/7

Humör: glad men trött
Gjort: vaknat, Jobbat
Planer: jobba klart gå hem o sen får vi se
Ser på: datorn
Lyssnar på: ett jäkla piiip som låter som ja inte lyckas lista ut vad de e
Läser: olika följesedlar
Dricker: Loka citron
Äter: Majs
Bästa: Att jag snart slutar jobbet
Sämsta: Att det är sjukt varnt här inne, fläktarna funkar inte så bra
Väder: Soligt verkar de va

god morgon på er,

-376ba222ff1a310ba4a9a2d4da16839.png

god morgon på er, just nu är jag på jobbet tar mig en fem minuterspaus och tänkte kolla laget med er. Den här bilden tog ja igår när ja va på stranden gillar hur fågeln stod på stenen. Vet att bilden e lite suddig men ja zoomade lite för mkt Hehe. Så vad ska ni hitta på idag då?


Parkera båten:P

Om ni nån gång går ut o ror, och inte vet hur ni ska "parkera" eran båt så ska jag visa er en bild på hur man gör det! Denna båt hittade jag när jag va och promenerade runt stranden hehe.

Va bara tvungen att fota den, sen måste jag även säga att det va soligare än vad det ser ut att vara hehe!



Men detta bild säger jag även god natt! Jobbar juh i morgon. Man jag fortsätter att vara på kommentarerna i morgon för nu e ja trött o borde lägga mig sov gott o dröm sött!

vad skönt det är att ligga o läsa,

7d1db5f6a77bef6a7727888d14586d2c.png

vad skönt det är att ligga o läsa, visst finns d moln men det är inte kallt alls bara ligga o ta d lugnt! Hoppas ni har d lika bra!


3/7

Humör: slutkörd!
Gjort: vaknat, Jobbat
Planer: vila, svara på kommentarer, åka till syrran, eller kanske stranden
Ser på: datorn
Lyssnar på: ljudet utifrån
Läser: deinget särskillt
Dricker: inget just nu
Äter: inget
Bästa: vädret
Sämsta: Att Jag jobbar hela helgen
Väder: först regn, sen SOL

god morgon på er dags o vakna! Sjä

0-576530436b37525f169f1a61315ab48e.png

god morgon på er dags o vakna! Själv e jag sedan ute e på väg till jobbet nu känner mig jätte trött. Vädret e jätte skönt blåser lite svällande men luften e varm o skön. Har inga planer till efter jobbet men om det är fint väder blir det nog stranden med föräldrarna då killen jobbar till 20 idag. Nu e jag nästan på jobbet men ha en bra dag så hörs vi sen!


kom hem för max en kvart sen, vi å

56ec0a1caf2f690ec846a6bd6f507905.png

kom hem för max en kvart sen, vi åkte till min syster efter fikat o umgicks lite. Borde logga in på datorn och svara på kommentarer men orkar inte då ja jobbar i morgon:( så det får bli efter jobbet. Förresten det va dem här skorna ja bytte till men detta e en gammal bild! Tror även att ja glömt att berätta att ja blev stucken av en geting tror ja det va precis under foten när vi promenerade och nu börjar den svullna till lite, hoppas d går över! Nej nu ska ja försöka sova god natt på er


efter att vi varit och kopplat av

21a43d0af0fb5651e12b96892bfaefd6.png

efter att vi varit och kopplat av i solen så gick vi en promenad och såg dem här gamla egna husen! Visst e dem fina? Nu sitter vi o fikar i solen killen dricker öl medan ja dricker slush Hihi.... Ne ska vara social nu hörs sen


här satt jag och kompisen o åt var

0-5a1d969e099895cd1c8ee72603d3f217.png

här satt jag och kompisen o åt varsin glass. Jätte mysigt att bara sitta o snacka skit. Men nu e jag på väg till killen vi ska sätta oss på nån park och bara njuta av det fina vädret! Förresten nu e klackarna borta Hehe det räcker innan ja får skavsår vad ska ni göra idag då?


idag åker troligen mina älsklingar

0-6300f82af5e72e219ecc47fa162ace3a.png

idag åker troligen mina älsklingar på, ska även ha med ett par låga skor i väskan så ja inte får allt för ont i fötterna! Nu ska jag iväg o träffa kompisen i stan ha det bra


2/7

Humör: utvilad o glad
Gjort: vaknat, tagit de lugnt, duschat
Planer: svara på kommentarer, åka till sthlm, träffa killen
Ser på: inget speciellt, datorn, och min bodyscrub jag har bredvid mig
Lyssnar på: ljudet utifrån
Läser: det ja skriver
Dricker: vatten
Äter: inget nu
Bästa: Det underbara vädret
Sämsta: Att tiden går så snabbt
Väder: SOLIGT

när jag va nere på stranden i går

2f4f22a33e731885bea842835837f35a.png

när jag va nere på stranden i går hittade jag den här båten som ja tyckte va fin synd bara att ja tog en bild av den här serien, sitter ute i ballongen nu. Kommer snart in o svarar på fler kommentarer, kände att ja ville njuta lite av kvällssolen innan d va försent. Hörs snart


1/7

Humör: börjar bli seg
Gjort: jobbat, varit i  skärholmen centrum med älsklingen
Planer: svara på kommentarer, sova
Ser på: inget speciellt
Lyssnar på: musik
Läser: inget speciellt
Dricker: inget
Äter: inget
Bästa: Att älsklingen kommer med mig på bröllopet den 10:e juli
Sämsta: finns inget
Väder: först molningt, sen underbar sol!

RSS 2.0