Hjälp...

Min man fyller år på fredag och jag har inte den blekaste aningen om vad jag ska köpa till honom känns som om vi handlat allt han behöver och lite till.

Har även bokat in en dag där vi ska flyga helikopter över sthlm och bara ha det mysigt så en upplevelse har vi jag vill bara köpa något att ge honom för att visa hur mkt ja älskar honom och för att han verkligen är världens bästa.

Ska berätta för en vad han gjorde med mig i helgen en annan gång...

Mitt nya jobb...

Under den här månaden har jag varit med om ganska mycket, en make som övveraskade mig med resa, fått reda på att min underbara kusin är gravid med Tvillingar men sen för att vara lite självisk. måste jag säga att jag är så solt över mig själv som från och med 1 september är chef och driver ett eget kontor.

Det är nu helt offentligt och jag kan mer eller mindre skrika ut min lycka, visst har jag grävt ner mig själv i jobb, har sprungit runt på intervjuer, anställt folk, kollat på en ny större lokan, varit i kontakt med företag som ska renovera lokalen, med våra advokater, med företagets VD i Svergie samt grundaren som finns i ett annat land. Ja ganska mycket jobb har det varit men nu är det mesta klart måste bara anställa minst en person till så ja kan lämna lite av detta jobb och ansvara för all papperarbete och sammanställningar och allt de andra som har med företaget att göra.

Jag kan inte fatta att jag som 24 åringt (Jag vet att ja fyller 25 inom en månad men ändå) har blivit chef för ett helt kontor där vi har som mål att till nästa år vara sammanlagt 25 anställda hihi.


Det lönar sig att arbeta hårt och ta för sig, jag kan väll tilläga att jag startade att arbeta på detta företag för ganska precis ett år sedan , har sedand ess slitit häcken av mig och verkligen tagit på min uppgifter hela tiden.

Så här ser jag ut just nu, fast med lite mer hår på huvudet helt enkelt hehe...


bildlänk


RSS 2.0