31/8

Humör: vet inte
Gjort: vaknat, pratat lite med älsklingen
Planer: svara på kommentarer, banka, kanske träffa killen
Ser på: min mobil
Läser: mitt sms
Dricker: inget än
Äter: inget än, ska äta frukost snart
Bästa: vet inte
Sämsta: allt kanske
Väder: vet ej, har inte tittat ut än

I'm back

Hej på er!

Nu tror jag som sagt att jag är tillbaka. Jag vet att det var ett tag sedan jag bloggade, men jag har varken känt för det eller haft den tiden.

Väldigt mycket har hänt sedan jag bloggade sist, har bland annat varit upptagen med min brorsons dop, planerat den andra brorsonens dop. Börjat handla grejer inför renoveringarna i mammas och deras hus. Sökt en massa jobb, nu hoppas jag bara på att jag får ett jobb snart. 

Men det jag är mest glad över är att jag och älsklingen skrev på kontraktet för ett litet urgulligt hur igår=) Så nu e vi husägare, och har börjat prata om bröllop. Vi ska nog ta upp det med familjerna snart och börja planera det helt! Husnycklarna får vi redan i oktober, men älsklingen ska renovera allt innan vi flyttar in. Visst ska jag även ha kvar ett rum hos mina föräldrar då han jobbar natt men ändå skönt att få allting gjort nu.

Så som ni förstår har jag varit ganska upptagen. Men nu ska vi hoppas på att jag får ett jobb snart så jag kan köpa mig en ny liten bil, samt att vi ska kunna börja betala av lånet på huset så fort som möjligt. Hatar att ha skulder på mig hehe.

Men nu ska jag gå och titta på tv en stund innan ja ska iväg o plocka upp mamma vi ska till byggvaruhus och kolla efter det sista till deras hus. Sen ska jag även berätta om att ja o älsklingen skrivit på kontraktet för huset nu hihiHär är vårat nya hus, visst ska vi reovera utsidan oxå,
men det får bli nästa års projekt, vi prioriterar insidan först.


fattar ingenting...

Ja  borde vara världens lyckligaste person, ja har verkligen nästan allt ja kan önska mig, bara drömjobbet som saknas, men ändå kan ja inte sluta gråta, Även när jag va med killen satt ja o grät för de mesta, tårarna rinner ner nu oxå. men Varför? Ja fattar verkligen inte varför. Trodde ja skulle vara världens lyckligaste nu, men tårarna bara rinner utan anledning. Håller på o bli galen!

hoppas ja känner mig bättre, orkar inte ha ännu en deppdag, speciellt inte när ja  ska vara med brorsdottern!

HUr som helst ska jag sätta på en gråtfilm så kan ja iallfall gråta utan att känna mig dum i huvet!

Ha det bra så hörs vi

kolla vad klockan är(ja, jag vet a

0-7c6f106fd15ac48364e46823b61c33f6.png


kolla vad klockan är(ja, jag vet att tiden är tidigare än vad egentligen är), och jag ligger i sängen o försöker sova. Men det går inte jag är orolig. Gubbens plan vart försenat och ja vet inte när hans plan landar vet bara att ja saknar honom o ja längtar till ja åker och väcker honom med en massa pussar i morgon.

Vill bara krama om honom och höra honom säga att allt blir bra, längtar till ja e mig själv igen. Vill kunna skratta och känna glädje igen. Min kille e underbar, jag vet att oavsett vad som händer finns han alltid här, han e en av få som vet hur man kan få mig att skratta, gråta, känna mig ensam, känna att hela världen e min bara på några minuter, han känner mig så Jäkla bra. Jag har varit dum, hemsk sagt och gjort saker ja inte borde han har förlåtit mig och jag honom. Juh mer jag är med honom desto mer älskar jag honom och inser att han e den rätta för mig.

Visst har vi varit tillsammans i fyra år men alla fyra har inte varit lika underbara. Dem två första åren va ganska jobbiga, vi e ganska lika ja o han, lika envisa. Vi kunde inte vara med varandra samtidigt kunde vi inte vara från varandra. Men till slut bestämde vi oss för att satsa helhjärtat på detta förhållande och det va det bästa vi kunde göra.

Hur har d varit i era förhållanden? Började det bra och det hela började gå neråt, eller tvärtom som det var för mig? Berätta gärna! Ligger verkligen och försöker göra allt förutom att sova, men hoppas hjärtat hör av sig nu så ja kan få sova.

Men sov gott på er


Ja lever...

Hej på er!

Ja jag lever, sitter och väntar på att min bror ska komma hem med en film, tänkte kolla min mail och då tänkte ja passa på att säga hej.

Jag  ärfortfarande deppig över brännmärket som bara blir värre o värre, min största rädsla e att ja får ett ärr, va fan ska jag göra? Nån som vet om man kan ta bort är på något sätt?

Bara ja tänker på detta börjar ja nästan gråta, ja vill inte ha något ärr på ansiktet, ni anar inte hur ja mår! O ja har inte ens min älskling här för att stötta mig.

Ja orkar verkligen inte svara på kommentarer hoppas ni förstår det!

Så här såg den ut igår, idag e den mkt rödare=(

kolla in mitt brännmärke hoppas ve

0-1876c95cf964e8fac85265819be36ff5.png

kolla in mitt brännmärke hoppas verkligen inte jag får ett ärr. Som ni kan första e ja lite nere för allt har kännt så fel idag. Inte ens älsklingen e har fast ja skulle behöva honom visst finns han via mobilen men det är inte samma sak. Ja ska ej skriva mer idag men vi hörs i morgon


jävla potatismos skulle värma lite

0-59fa43ec90016df4699546e6f5ad0ff3.png

jävla potatismos skulle värma lite och vad händer jo det skvätte upp och nu har jag bränt mig i ansiktet. Det svider som fan. Men som tur är var doktorn på plats så jag fick kortison kräm att smörja med hoppas det inte blir ett ärr. Hatar brännmärken


Hemma

Nu har jag kommit hem och ja  e helt död, men de va så svårt att säga hejdå till Linda, vi hade jätte trevligt ihop. Först va det lite lugnt prat allmänt, men sen börja vi prata minnen och efter några glas vin vi garva så in i bara den. Tror att alla på restaurangen ville döda oss, förutom en man han verkade vara intresserad av det vi sa och la även till ett ord eller två själv hehe.

Riktigt trevligt och mysig hade jag idag! får nog boka in en dag med dig snart igen!

Men nu ska jag försöka sova då jag jobbar i morgon! Så tyvärr blir de inte att svara på kommentarer som jag hoppades men ska försöka svara på allt i morgon.

Ha det så bra nu så hörs vi i morgon *GOD NATT*

hemma

Nu har jag kommit hem. Puhh läskigt att gå runt i södertälje centrum med en jädrans massa pengar i väskan som ska bankas. Har sagt åt min bror att ja aldrig vill göra om det! Men nu är man åter i säkerhet hehe.


(bild från google.se)

okej så stor hög va det inte men de va jäkligt mkt pengar kan ja säga.

Vart även överraskad över hur trevliga människor de finns ute, först en som ger mig sin biljett till bilen när hon ser att ja ska lägga in pengar i automaten. sen människor som hälsar ute, håller upp dörrar o.s.v. det är inte den bild ja haft av södertälje innan. Kanske inte kommer kännas allt för pissigt när vi väl bor där trots allt. måste nog ge staden en chans hehe.

Snart ska jag åka med mamma, men först lånade pappa bilen en stund, hans e på verkstan och han skulle iväg o klippa sig lite snabbt, men snart kommer han o då åker vi, får se vart vi hamnar.

Vad har ni för planer?

weeiii

nu har jag äntligen lyckats svara på ALLA kommentarer, då kanske de inte blir lika mkt när ja kommer em ikväll, dock ska jag försöka logga in under dagen och svara på kommentarer så lsipper ja samla på mig så mkt under dagen.

Idag ska jag åka först in till Södertälje centrum och gå till banken där, har lite ärenden som måste fixas. Efter det ska jag nog direkt hem hehe, och skjutsa mamma till nån shoppingställe handla lite inför torsdagen. Vod sex tiden ska jag  träffa Linda, som är en gammal kompis som pluggade med mig ett tag flyttade bort från sthlm men är nu tillbaka så det blir en mysig middag för oss=)

Ska även försöka söka lite jobb, jobb som är mer yrkesrelaterat än mitt nyvarande

Vad ska ni göra idag då?

3/8

Humör: glad
Gjort: vaknat, surfat runt lite,
Planer: svara på kommentarer, banka, handla lite med mamma, äta middag med Linda
Ser på: ett papper
Läser: det som står på den
Dricker: inget än
Äter: inget än, ska äta frukost snart
Bästa: att ja sa träffa Linda, har inte sett henne på nästan ett år nu
Sämsta: Att älsklingen kommer hem på fredag
Väder: vet ej, har inte tittat ut än

äntligen hemma

nu har jag äntligen kommit hem från jobbet och jag är helt slut orkar inte göra ett smack!

Ska försöka svara på alla kommentarer från förra månaden iallafall sen ska jag nog gå o lata mig framför tv:n e stund. vad ska i göra idag då?

1/8

Humör: trött, men glad ändå
Gjort: jobbat, svarat på lite kommentarer
Planer: åka till min syster
Ser på: skärmen
Läser: det ja skriver
Dricker: inget
Äter: inget
Bästa: att ja ändå e rätt så pigg
Sämsta: Att ja har trott att de va söndag idag
Väder: ibland soligt ibland grått

RSS 2.0