Ultimata möhippa?

I dag (lördag) ska jag gå på möhippa, ska bli sååå himla roligt och bruden har inga som helst misstankar hon tror till o med att hon ska jobba idag haha, till o med hennes chef e med oss o jävlas :)

löövvleeeyyy säger ja bara ska bli skit kul.

Men jag har en fråga till er hur anser ni att den ultimatan möhippan skulle se ut???


Bildkälla


Vågar man???

Vågar jag rättare sagt ta ut glädjen i förskott??

Jag är så lycklig och glad över att mitt liv flyter på, älskar hur allt bara är perfekt just nu. Hur saker och ting bara sker och blir som jag vill...

Har fått ett jobb som verkar underbart där jag vet att jag kan komma hur långt jag vill, alla mina nära o kära mår bra o har det bra, Kärleken flyter på, huset e klart ja allt flyter på helt enkelt...

Allt är underbart just nu, Kan verkligen inte klaga,

Längtar bara till på måndag, ska skriva kontrakt för jobbet och sen kan jag nog andas ut, tror ja, hoppas jag...


En egentligen onödig bild av Mig!!!


Inbrott

Visste ni att var femte svensk någongång har drabbats av inbrott? Var femte, helt sjukt hur mycket det är, jag visste att de skedde inbrott med inte så mycket.

Enligt en undersökning som If försäkringar gjorde så är de sombor i storstäderna mest drabbade, och de flesta brotten sker av internationella ligor, som man för det mesta aldrig får tag på.

Under 2009 var det ca 6000 bostadsinbrott som anmäldes, de flesta av inbrotten skedde i bostadsrätt och lägenheter, inte så många som tror att inbrott sker i lägenheter, eller de tror inte att det är lika vanligt som i villa/radhus.

Visst det som ökade mest var villainbrotten, men ändå det sker fler inbrott i lägenheter.

Dags för folket att hålla ögona öppna, skydda sig. Man ska alltid vara förbered på det värsta för då kan man aldrig bli förvånad eller vara oförberedd, och så länge det inte sker något kan man glädja sig och vara tacksam över att inget händer. 


                                    

                                                         Bildkälla
                                                         Textkälla

 


anlagdabränder och skolbränder...

Visste ni om att i Svergie så är var fjärde brand anlagt?

Men om man kollar på statistiken för skolbränder än summan högre, en exakt siffra har jag inte men enligt källan kan det röra sig om 80-90%. Brandskyddsföreningen har skapat ett projekt som handlar just om anlagda bränder framför allt för att minska skolbränderna.

Många av bränderna som sker, sker oftast under dagtid/skoltid, då det är som mest personer i skolan. Jag personligen ser/såg en annan period då skolbränder började ske, och det är vid sommarlovets slut och ingen vill återvända till skolan, eller detta om man ska tänka på vad som hände förra året inom 08 området. Ska vi fasa för detta i år också?

Man får vara tacksam att det ännu inte skett att någon mist sitt liv eller skadats allvarligt i samband med bränderna, men brandskyddsföreningen misstänker att det är en tidfråga innan någon gör det, och jag kan inte annat göra än att hålla med.

De skriver även i sin text om vad konsekvenserna kan vara vid anläggning om bränder, vad det kan leda till, de skriver att fängelse är vanligare än skadestånd. Att det kan vara svårare i framtiden att få jobb, lån till hus/bil, eller att ens få ta körkortet.

Finner du detta intressant och du vill höra mer om detta??

Det finns nämligen en konferans under den 14-15 oktober på Scandic Star hotell i Sollentuna, stockholm. Boka här


Bildkälla
Textkälla


Älskar livet...

Ibland älskar jag verkligen livet, älskar att allt äntligen börjat flyta på...

Älskar att jag sagt upp mig från mitt hemska jobb, från mitt jobb som gjort att jag inte kunnat sova om nätterna som gjort att jag haft ångest varje morgon jag klivit upp för att gå till jobbet och jobbet som gjort dessa månader till ett helvette för mig rent ut sagt. Men för snart en månads sedan sa jag upp mig och har sedan dess räknar ner både timmar och minuter, men på fredag slipper jag och detta ska jag fira på måndag med både Nytt jobbintervju och SPA. *Längtar redan* känner att jag var tvungen att göra något att unnamig något innan all sommarstress börjar.

Vet att ni säkert inte förstår vad jag skriver om eller så då jag ej varit så aktiv på sistonne, men mår man inte bra så känner man kanske inte för att vara så aktiv, men just nu flyter allt på o ja kan slutamå dåligt över ett jobb. Önskar att INGEN i hela världen ska uppleva det jag upplevt att INGEN ska få en "chef" som min. Tycker synd om alla som kommer jobba kvar, vissa står ut, men jag går hellre arbetslös än vara kvar där. Av 25 säljare har 12 sagt upp sig, och 8 som söker andra tjänster. De resterande är för lata men kommer oxå söka sig vidare efter sommarn. Då behöver ja inte förklara hur "chefen" är.

Har du någonsin känt ångest inför att gå till jobbet, mått skit där utan att du kunnat göra något?

Världens lyckligaste...

Jag måste erkänna att jag nog e världens lyckligaste person, trodde aldrig att denna dag skulle komma, att detta skulle ske just mig men nu har det hänt o nu e den över, och jag är nog som sagt faktist världens lyckligaste person, finns ingen bild eller ord i världen som kan beskriva hur ja känner o mår just nu...

med dessa ord avslutar jag dagens inlägg...

RSS 2.0