Tack gode gud!

Idag fyller jag år och har redan fått den bästa presenten jag kan önska mig, en pojkvän som lever, och mår bra trots omständigheterna. I natt hände det något hemskt, Min kille var på väg hem efter att ha varit ute, och bara sådär började det ryka från hans bil, och han började se eld, han stannade bilen och klev ur direkt. vad hände några minuter senare, jo nästan hela framdelen på bilen började brinna, tack räddningstjänsten att de var snabba och ingen kom till skada. Det som de misstänker har hänt, är att turborn i bilen pajade och fattade eld. Killen som kan mkt om bilar har inte märkt nåt, inte ens när han besiktade bilen förra månaden märktes något. Läskigt egentligen! Det är inte så att bilen e gammal heller, eller den e bara 04:a så det är ovanligt.

Men tänk er hur detta kunde ha slutat! Jag lånade iallfall min brors bil (min e fortfarande på lagning) och åkte iväg o hämtade min älskling. Är så tacksam att han mår bra och att inget allvarligt hänt honom.

Med detta inlägg vill jag bara säga att var försktiga och uppmärksamma när ni är ute i trafiken! Man vet aldrig vad som kan hända, fast än man själv kanske inte är den vållande...

förlåt om ja skrämde er

kände verkligen ingen levnadlust, gör fortfarande inte det, men jag lever.

Tar en dag i taget så vi får se vad som händer, men jag lever iallafall fortfarande, dock utan bil(va med i en olycka kom hem idag från sjukan, olyckan berodde inte på mig utan ja körde på motorvägen och en idiot körde rakt in i min bil, och bilen välte o åkte in i remmet, mår helt ok, lite lindrigare sår, lite ont i nacken och en öm och mörbultad kropp e det som finns idag)

Men ja kommer nog inte vara aktiv här, inte på ett tag iallfall. men tack all som brytt sig, tack alla underbara människor därute...

Speciellt du gumman, Sandie (tjejen med ett hjärta av guld)

Förlåt

Jag vet att jag sa att jag va tillbaka, men de e jag inte! Något har hänt, men orkar inte ta upp det här nu.

Jag orkar inte med nåt har gråtit konstant sen kl 9 i går, mina ögonlock svider av alla trårar, självmord har planerats nu ska jag bara våga ta steget. ett sista brev till killen har skrivits och halva brevet till familjen har skrivits, ska skriva klart den idag så får vi se om jag vågar ta det sista steget i morgon.

Jag orkar verkligen inte leva, har inget att leva för. Om nån kunde döda mig vore det perfekt är även villig att betala för det, men ja känner ingen som e det, så ja får försöka göra det själv. Om jag aldrig mer uppdaterar vet ni varför, men om ja uppdaterar en vacker dag vet ni att jag va för feg!

men nu tänker ja inte fortsätta att skriva utan jag måste skriva klart brevet till min familj.

Ha ett bra liv och låt ingen köra över er!

RSS 2.0