favorit i repris

Idag fyllde en kollega år på jobbet *Grattis tjejen!* Och detta firade vi med en favoritfika på jobbet.

Nämligen Frödinges Hallon och Choklad mousse tårta, Mums!

Alla ni som fortfarande inte testat den gör det typ NU!

                                         

Boktips nr 8

För några dagar sedan läste jag ut "Den perfekta mannen" från Sheila O'flang.

Boken handlar om två systrar, som man kan säga är motsatsen till varadra med att de en dag åken på en lyx kärlekskryssning tillsammans. Britt är bjuden på kryssningen som föreläsare och när hennes ordinarie assistent inte kan åka med bjuder hon dit sin syster som hon inte träffat på länge.

I boken får man läsa om hur de är som personer, vad de gör på kryssningen samt så får vi lära några medpassagerare som gör hela boken intressant.

Jag anser att boken är bra och läsvärd, Boken är inte jättesvår att lägga ifrån sig men den är definitivt värd att läsa.

Betyg: 3 av 5

                                                 

Min brudklänning...

Jag har fått många frågor angående min brudklänning och nu tänkte jag visa er den dock inte exakt samma klännig då ja inte hittar den på nätet.

Min brudklänning är från märket Maggie Sottero och jag köpte den på Bröllopspeciallisten i södertälje, till klänningen hade jag en tiara och två slöjor, en lång och en kort.

Hittade dessa bilder härDet va denna klänning, eller nästan iallafall. Underkjolen är exakt samma överdelen är i samma modell förrutom att min var hjärtforrmad och de va mer drapperad så man såg inte lika mycket av blommorna.

Ni måste ha i åtanke att mönstrena runt omkring är broderade så de syns inte lika mycket. Men jag älskar min klänning.

När jag va på jakt efter klänningen ville jag ha en klassisk, elegant, ganska diskreta elegansta detaljer, med så lite bling bling som möjligt, tycker jag lyckades. Alla sa att min klänning va enkel men att den såg väldigt elegant men dyr ut hehe.

Jag hade en stor underkloj under för att den skulle öpnnas upp och se ut som en riktig princessklännig, och ja måste erkänna att ja kände mig såååååå fin på migg bröllop, så som man ska känna förmodrar jag.

Måste säga att vägen till drömklänningen va inte lätt, men när jag såg min klänning hängande så sa jag direkt detta är min klänning utan att ens ha testat den, men när jag provade den så passade den som handsken i handen, helt perfekt med andra ord. Detta va den första klänningen som ja testa, men ni ska bara veta hur många olika butiker ja va och kollade på.

Skriver detta inlägg med lite sorg, då ja aldrig mig kommer få ha på mig min drömklänning igen:(

Boktips nr 7

Vet att det va evighetersedan jag la in en bok här, men faktum är att jag är en bokmal och läser ut ca 2-3 böcker i vecka.

Idag påbörjade jag och läste en bok som verkligen fallit mig i smaken nämligen "Anonyma skoälskares klubb" som är skriven av Beth Harbison.

Den här boken handlar om fyra tjejer som har olika problem, en har dålig ekonomi, en som har problem med sin man, en som har dåligt självförtroende och en som jobbar som nanny. De har ingenting gemensamt förrutom att de alla, eller  åtminstonne tre av dem älskar skor. Under deras kvällar där de byter skor med varandra lär de känna varandra och man får följa med och läsa om deras hemligheter,  och deras vardag.


Detta är en bra bok, som är lätt att läsa, boken kunden jag inte lägga ifrån mig och läsa ut den på en dag. Är nöjd med hela boken från början till slut en riktigt bra bok som ja skulle rekomendera att fler skoälskare läser.

Betyg: 3,5 av 5


                                                  


Kexchoklad - banan

mms_img13002 (MMS)

Va och handlade när jag hittade denna kunde inte motstå den man måste juh prova. Så jag och min kollega testa denna. Vi båda tycker den va helt okej, men kollegan tyckte även att efter ett tag fick man eftersmak av flourskölj med banansmak. Haha ja vet inte riktigt om ja håller mer ja tyckte den smaka med som banan och choklad shake eller bananasplit. Hihi har ni testat den? I såfall vad tycker ni om den?


helgmys

mms_img10231 (MMS)

Hej på er! Hur har början av helgen varit för er? Själv hade ja en jättemysig dag igår. Hela min familj va på besök hos mig samtidigt för första gången sen jag gifte mig. Vi grillade, åt en massa gott, njöt av solen, spelade spel framför allt så umgicks vi. Fick en massa fina och bra gåvor oxå. Bland annat fick jag två dessa snygga sidolampor. Dem är så jag och passar utmärkt i mitt hem. Sedan fick ja två stora grejer till en brödmaskin av mina föräldrar samt en hushållsmaskin av min bror. Jag har verkligen värdens bästa familj. Inte bara för att de skämmer bort mig, familjens bebis hihi utan för att de verkligen ställer upp. Idag ska jag och min man åka till kungens kurva och köpa en snygg golvlampa från boli. Därefter ska vi in till sthl central och bara ha en dag för oss själva. Men först väntar frukost och lite städning. Vad ska ni göra idag då?


Jag trodde våren va här...

mms_img46164 (MMS)

Jag trodde våren va här men var kommer all snö ifrån? Ush snacka om ångest.


RSS 2.0