Long time ago...

Det va ett tag sedan jag skrev något här. Sitter just nu på jobbet och har en liten lugn stund. Hänt så mkt sedan sist jag skrev här, mina två underbara kusiner har gift sig, har förälskat mig i mitt jobb. Men det bästa av allt är att min kärlek har friat.

Den 12:e september som även är min födelsedag ska vi ha vår förlovningsfest och bröllopet blir i början av nästa år:D är sååå lycklig.

Så fram till min förlovning har jag en massa som ska förberedas och därefter börjar det bli dags att planera bröllopet. Vill ni hänga med mig på min resa mot altaren eller ska jag förbli lika tystlåten om alltid?

Berätta vad ni tycker!


Vuxenpoäng!

mms_img31232 (MMS)

Fan vad glad jag är och vilka vuxenpoäng jag samlat på sistonne. Beställer grejer hem istället för till mig själv och för att inte tala om att jag snart har hela denna serie eller dem delerna jag vill ha iallafall! I morgon blir det att handla fler grejer från denna serie synd bara att dem e så tunga att bära. Hoppas ni är lika glada som mig och att allt är bra med er. Jag är inte riktigt säker på att detta kommer att komma fram va så längesen jag mobilbloggade ellere bloggade överlag men vet om detta funkar kanske jag kommer börja blogga lite oftare... Och nu är mina vuxenpoäng över för ja e jättetrött så ja ska läsa några kapitel ur en bok och sen sova. Sov gott på er


RSS 2.0