gråta!

Nu ska inbjudningskorten, och ni får se dem när vi får dem, hoppas dem blir som vi tänkt oss.

Måste bara berätta att ja e jätteledsen! trodde ja hade hittat min klänning, men när ja väl va påplats o såg klänningen så va det en kopia! en jäkla kopia, min kompis som va med mig sa att man inte såg att kvaliten kanske inte va den bästa, hon tyckte att det va den finaste bröllopsklänningen vi sett, men måste erkänna att ja vart besviken.

Visst de va inte dålig kvalite, och den va absolut inte ful, men de va inte lika fint och tjockt tyg som riktiga Maggie Sottero klänningar brukar vara.

Ja har inte hittat drömklänninen, men ja e pågod väg, och hittar ja ingen annan blir denna jag sog idag min brudklänning!

Va bara tvungen att skriva av mig min besvikelse lite.

Lycka?!...

Hoppas lyckan den består!!!

Har gått runt i huvudstaden under förra veckan och kollat efter bröllopsklänningar och måste erkänna att ja e besviken!!! Har inte hittat en enda klännig som har fallit mig i smaken! Det ända som hänt när jag gått i butikerna är att dem som jobbar där har skrämt skiten ur mig!

Dem har sagt att det är minst (!) 4 månaders beställningstid, och att ja måste bestämma mig omgående om ja ska hinna få en klänning i tid, men hur fan ska ja välja bland en massa klänningar som känns blääää. Nej! Ni ska inte tro att ja e jättekräsen av mig för så är inte fallet, tvärtom jag vill ha en stilren klassisk klänning, och ja vill ha den riktigt prinsessform på. Jag vill inte ha en massa blingbling och tyll eller en klänning med flera olika färger. Jag vill ha en i satin, stilrenn, möjligen lite broderat óch kanske puttelite ganska diskret bling bling om de verkligen inte finns utan.  Men Nej sånt finns inte längre!

Hur som helst nu tror jag att jag hittat min klänning när jag surfade runt på nätet, hjärtet tog ett litet skutt och ja fick en bra magkänsla det nästa som om det pirrade till i magen. Hoppas bara klänningen e lika vacker i verkligheten som på bild. *Håller tummarna*

tyvärr kan inte ja visa den här, men det är i allafall från märket Maggie Sottero, som enligt mig har haft dem finaste klänningarna jag tittat på. Om klänningen inte är lika fin i verkligheten visar jag bild, annars får ni vänta till efter bröllopet :D                             

                                     Visst finns de fina klänningar här


RSS 2.0