Mums...

mms_img10428 (MMS)

Idag hade vi fika på jobbet och ja kan inte annat säga än mums helt sjukt vad god denna tårta va. Alla ni som inte testat denna gör det!


Räkna ner...

Nu är det mindre än en vecka kvar.

Denna helg hade jag tänkt och vila samt städa huset och fixa allt i huset. Men min underbara syster hade fixat världens bästa möhippa åt mig och mina underbara vänner.

det började med att vi alla samlades hos henne för mys och smörgåstårta, därefter åkte vi in till stan för brottning med sumodräckt och boxningshandskar. Eftet brottningen åkte vi och käka på lebanon där de såg till att ja skulle dansa med en magdansös (utklädd till häxa). sen va det partaj hela natten lång.

Så jag har haft ont i hela kroppen och inte orkar göra så mkt.

men på lördag då smäller det och på söndag så är det bye bye sweden...

Haha vad dålig jag är

Kom precis på att ja e sämst på att räkna :P

Det är om 2 veckor jag ska gifta mig och Inte 3 som ja skrev här nedan.

3 veckor kvar...

Om precis 3 veckor gifter jag mig.

Jag är fortfarande inte de minsta nervös, men ja ser sååå fram emot mitt bröllop att spendera den viktigaste dagen i mitt liv med familjen och vännerna. Min kära fästman (fast ja ser honom fortfarande som min pojkvän) kommer bli min man. Känns så konstigt att säga min Man. haha men ja e såå lycklig.

Kan inte fatta att den dagen äntligen närmar sig. det mesta är klart vi måste bara ta och fixa tårtan och en fin gästbok sedan e vi klara med allt, eller mina skor kvar väntar bara på att de ska komma.

nej nu ska ja fortsätta att jobba och drömma bort mig lite.

testa

mms_img30682 (MMS)

Hittade dessa två läkerol sorter närjag va o handlade tidigare idag, och ja måsyte säga mums va goda dem är. har ni testat dessa?


Grattis Caroline

Just nu sitter jag på jobbet och väntar på att klockan ska bli nio så ja kan springa ut härifrån :P

Finns jättemkt att göra men ja orkar verkligen inte, vill bara härifrån.

Fästmannen kommer och hämtar mig och så ska vi till min systeryster, hennes dotter fyller år.

Så jag tänkte passa pån och gratta min "unge"

GRATTIS världens bästa Caroline på 12-års dagen, kom alltid ihåg att moster Älskar dig.


bild från google

Blogg så här såg det ut i söndags när vi h...

mms_img66378 (MMS)

Blogg så här såg det ut i söndags när vi hade pannkaksfrukost här hemma. Undrar om ja orkar fixa det denna söndag oxå, eller ja kanske ska fixa amerikanska har hittat en variant som ja e sugen på att testa. Har ni något bra recept på amerikanska pannkakor? Dem ja gjorde i söndags Är helt veganiska gillar dem bäst så om man ska ha en massa godsaker till. I morgon eller idag rättare sagt ska jag förbi den som kanske ska bli vår fotograf och filmare samt att vi ska ta atelje bilder hos. Efter att vi varit där ska vi gå och kolla skor till maken och köpa lite gåvor till vänner och familj. Sen ska vi åka och hälsa på min kära kusin som ja längtar efter att träffa henne. Måste berätta att jag avlöjade min brors fru idag hihi jag avslöjade möhippan dem försöker planera åt mig. Åh som ja längtar efter allt nu:-)


RSS 2.0