Idag är jag duktig har storstädat inna sed...

mms_img66592 (MMS)

Idag är jag duktig har storstädat inna sedan började jag hålla på där ute. Vi hade jordgubbar o smultron på flera ställen så vi satte upp pallkragar gubben fyllde dem med jord där efter la jag jordgubbarna i ena och smultron i den andra! Hoppas de växer och att vi får mycket gott denna sommar:-) passade på och göra allt då jag inte kommer vara hemma under nästa vecka! Men nu väntar duschen på mig!


Va på ica för att köpa lite fika till jobb...

mms_img74013 (MMS)

Va på ica för att köpa lite fika till jobbet idag så hittade jag denna kunde inte låta bli o köpa den. Någon som testat? Själv tyckte jag den va lite för söt för min smak men en helt ok kombo om man gillar sött:-)


Under december månad förra året var jag på...

mms_img68161 (MMS)

Under december månad förra året var jag på arbetsresa i ett lad som jag gillade ganska mkt. Men jag måste erkänna att jag va kär i mitt rum som hade underbar utsikt! Nu ska jag besöka detta land igen men denna gång blir jag inte borta lika länge som sist men ska bli skönt att komma iväg o bo på hotell igen hehe. Visste blir det tidiga mornar ochn sena kvällar på kontoret men det e värt det så det gör inget hehe:-) ibland älskar jag mitt jobb ibland får jag mig en funderare på om jag ska söka mig vidare... För tillfället går jag runt o mår lite dåligt! Det e nämligen så att en av mina anställda misskött sig rejält under sin provanställning hon har fått flera varningar men utan att det hjälp så efter diskussion med vdn kom vi fram att det e bäst att låta henne gå. Men tyvärr kan vi inte låta henne gå idag då hon inte va på plats. Men har senare fått reda på att hon inte har det bra ekonomiskt och att hon e i behov av pengar så jag har lite besluts ångest över hur jag ska göra med henne! Visst får hon skulla sig själv men samtidigt har jag för gott hjärta för att släppa taget om en person som jag vet behöver hjälp! Hur hade ni gjort? Behållit henne för att hjälpa henne, eller låta henne gå för hon misskött sig?


Ibland blir jag sugen på riktiga klassiska...

mms_img29745 (MMS)

Ibland blir jag sugen på riktiga klassiska saker som idag vart jag sugen på rågkaka sagt o gjort hehe! Älskar att jag e galen i att baka och att jag de senaste måderna även börjar baka bröd! Så gott och du vet vad det är i brödet!


Finns nog inte så mktbättre man kan göra e...

mms_img56532 (MMS)

Finns nog inte så mktbättre man kan göra en solig vardag än att njuta av en kopp kaffe på altanen och njuta av tystnaden utifrån samtidigt som man lyssnar på musik! Älskar att bo på landet hihi. Idaghar vi gjort klary växthuset och odlat en del där sedan har vi fixat och donat lite här ute och nu njuter vi av kaffet innan vi tänke bege oss ut o bara njuta av det fina vädret!


RSS 2.0