god morgon på er...

None


 Hoppas ni hade en underbar dag igår. Själv va det jätte härligt o mysigt dan började med frukost på ett hotell, sedan umgicks och shoppade vi lite grejer hem. Sen gick vi på massage och efter det va vi döda. Det ja jätte skönt men vi va helt slut men fortsatte att gå runt i stan denna gång i vanliga butiker plus minimarknaden som fanns ovanför plattan.

Efter det gick vi till vår favo restaurang och åt jätte god mat. Sen kom vi hem och vi hade handlat med oss en massa gott hem, allt från frukter, till ost och choklad så hade vi hyrt film väl till filmen somna vi båda på soffan Hehe. Vaknade några timmar senare så gick vi o ja oss i sängen o fortsatte att sova. Klev upp vid 8 idag så har vi ätit frukost och bara varit.

Så kom jag på att jag lovade mamma att köra henne till skärholmen idag.Sen ikväll är jag bjuden på middag hos min storebror. Nu ska jag först åka o hämta mamma.

Förresten, hittade ett nytt tyggummi som jag provat helt okej faktist, eller jätte gott i början, men smaken försvinner ganska snabbt tyvärr. Lovar att svara på alla kommentarer när ja kommer hem. Hoppas ni har en fin dag idag oxå. Så hör vi sen.

Kommentarer
Postat av: Sandie

aaah dom här gillar jag!!! Allt bra idag?

2009-05-23 @ 15:14:20
URL: http://trasbella.blogg.se/
Postat av: Sandra

Sv: Åh så mysigt :) ja de tycker jag verkligen du ska göra då :) Idag har jag vart med killen å en utav hans kompisar, så har vi grillat lite å så.. dudå? :)

2009-05-24 @ 00:21:29
URL: http://sandrakantosalmi.blogg.se/
Postat av: LINDA | ddisconnected ღ

sv: jarå :D sj? =)

2009-05-24 @ 09:22:33
URL: http://ddisconnected.blogg.se/
Postat av: vesna

Den e god =)

2009-05-24 @ 10:32:56
URL: http://vesna.blogg.se/
Postat av: vesna

aaa de tråkigt..

2009-05-24 @ 21:24:37
URL: http://vesna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0