Jul

Julen va lite småhärlig men ja är ändå glad att den är över, har varit magsjuk och inte kunnat njuta de fulla, men dagen har ändå spenderats med nära och kära.

Fick jättefina julklappar och alla älskade de dem fick av mig, älskar att se barnens min när dem öppnar sina julklappar finns inte mkt som är bättre än det.

Nu vill ja bara att nyår ska va över så ja kan lägga all fokus på mitt bröllop hihi :)

akut behov av julklappstips...

Ser att mina mms inlägg inte kommer fram i tid, och ja som hade skickat bild på mina inbjudningskort, men får lägga in dem i datorn senare.

Igår satt jag, min blivande man och min storebror hos blom- och inredningsgubben i ca 4 timmar och beställde allt. Nu har vi bestämt hur vårat bord ska se ut, vad vi ska ha för bakgrund, vad gästerna ska ha för bort och vilka stolar och hur de ska vara klädda, hur kyrkan ska vara inredd, har valt brudbukett, tärnbukett, corsage till mannen och the bestman, sedan korsage som männen i min och killens familj ska bära,  brudnäbbskorg, ringkudde.

Det e kanske fler grejer men just nu är detta allt ja kommer på, men de känns skönt just nu är det bara maten kvar, men dån det är storebror som fixar det är ja inte orolig och vi har inte sååå bråttom med att välja det.

Förresten svärmor skulle egentligen vara bortrest men fanns juh inga flyg så nu stannar hon kvar i svergie fram till den 26:e så ja måste ha en akut julklapp åt henne, någon som har förslag på vad man kan köpa till henne???

Julklappar till mitt hus.

mms_img18173 (MMS)

Julklappar till mitt hus. Idag har ja handlat julklappar hem till mig. Vi har hämta inbjudningskorten ni får se dem i morgon när vi pysslat ihop dem.


brollopsbubblor.se

mms_img38845 (MMS)

Nu har ja hämtat mitt paraply jag ska ha till bröllopet, en enkel ivoryfärgad paraply med detaljer i silver och svart. Love it, Visst hoppas ja på att de inte ska regna på mitt bröllop, men vem kan vara riktigt säker egentigen? Eller de kanske snöar vem vet??? Vad ska ni göra idag då?


Min brudklänning...

mms_img66813 (MMS)

Min underbara brudklänning e klar och har hämtats, klänningen ligger så fint i mitt och fästmannens hus. Hihi vill inte att någon ska se den förrän bröllopet. Men här får ni se en helt värdelös bild på min klänning men ja vill som sagt inte visa klänningen i bra format än. Det är bara min mamma och dem i butiken som sett min underbara brudklänning. Nu kan jag säga att jag kan slappna av och se fram emot mitt bröllop. Tror inte att jag med ord ska kunna beskriva vad ja känner för allt sen att man hittat drömklänningen och att man känner sig som en riktig prinsessa i den gör inte saken sämre. I morgon ska vi gå och kolla kläder till min blivande man. Hoppas vi hittar något fint. Vi vill ha något klassisk men elegant det e vårat tema och färgen vi har valt till blommorna och detaljerna är rött. Rosens färg, Kärlekens underbara färg. Alla detaljer ska gå i rött och de smådetaljerna i silver som min tiara och ljustakarna på bordet. Nej ska ja försöka sova. Förresten så ska vi hämta inbjudningskorten nästa vecka så då får ni se dem.:-) Ha en underbar natt och en ännu bättre morgondag:-)


om ca 82 dagar

mms_img22100 (MMS)

Befinner jag mig på en strand på min smekmånad (vi åker dagen efter bröllopet, gifter oss på lördag och åker på söndag) och har på mig dessa tofflor, hur söta är inte dem??? Egentligen är de inte så märkvärdiga ovanför men undersidan e underbar. Kunna lämna spår efter sig som visar att man är nygift.


Shopping på jobbet...

Det e lite lugnt på jobbet så då passar jag att planera och shoppa lite inför mitt bröllop som är om 85 dagar, helt sjukt juh!!!

Ja kan helt ärligt säga att stora delar av mitt bröllop har planerats/bokats och forskat efter medan ja suttit på jobbet haha. Men idag har ja iallafall införskaffat en stor ivoryfärgad paraply, och två par flipflop tofflor, där det det är texten "Just married" utskuren under foten. Så när man går i sanden syns detta, Beställde ett par till mig och ett par till älsklingen.

Nu måste ja hitta ett snyggt svart paraply till karl, tips på var man kan hitta sånt?? Vill inte ha en tråkig paraply utan vill ha en fin.

Det här är det jag beställt idag.

              

            Dessa produkter har ja beställt och lånat bild av från Bröllopsbubblor

                                            Så här ser det ut i sanden

                            

Denna bild är härifrån


Finns inte mycket jag gillar med vintern m...

mms_img31696 (MMS)

Finns inte mycket jag gillar med vintern men en sak jag gillar är i allafall träden! Finns inte mycket som är finare än vita träd. Hoppas att de finns vita träd på mitt bröllop för då ska ja fotas ute har ja bestämt hoppas bara det är vitt ute då och inte grått och slaskigt. Snart ska ja röra mig mot jobbet. Jobbar kväll denna vecka. Vad ska ni göra idag?


87 dagar kvar...

Jag vet att folk räknar ner till jul men inte ja, jag räknar ner till mitt bröllop!!!

I lördags hittade jag min drömklänning! det kändes bara helt rätt. Skojar inte när jag säger att ja har åkt igenom stora delar av landet för att hitta en klänning i lördags hittade jag den i Södertälje, haha.

Anledningen till att ja skrattar är för att ja inte är så förtjust i södertälje, sen e det sjukt nära mitt hus oxå, (bor strax utanför tälje) men så går det när man inte kollar här först.

Men nu har ja den så ja kan andas ut, färgtema har valts, maten e nästan klar bara meza och tårta kvar. Velar även mellan en limmo och en rolls royce. Vad hade nio valt???


                                 
                                           Bildkälla här och här


Just det smekmånaden är oxå klar vi åker dan efter bröllopet =) Älskar verkligen livet just nu


RSS 2.0