God morgon! Allt bra med er? Dagens morgon...

mms_img28689 (MMS)

God morgon! Allt bra med er? Dagens morgon har bestått av att baka frallor riktigt fina och goda blev dem! Denna helg betyder mycket för mig! Jag och gubben firar i morgon ett år som gifta! Jag ska därför överraska maken med att vi ska på spa vid 16 idag sedan har jag bokat in oss på ett hotell för att spendera natten där sen har jag lite andra överraskningar för i morgon! Denna helg ska bli en myshelg med kärleken! Vad ska ni göra då?


God morgon! Dagen morgon har bestått av at...

mms_img45967 (MMS)

God morgon! Dagen morgon har bestått av att vakna kl 8 pigg o gla sedan dess har jag städat och bakat baguetter för första. Gången just nu gräddas de i ugnen hoppas de är goda. Snart ska jag väcka gubben så vi kan äta god frukost och sedan bege oss ut. Nästa vecka firar jag och maken ett år som gifta. Har ni tips på ett mysigt ställe man kan åka till?


I stort sett varje helg då maken o ja e le...

mms_img43935 (MMS)

I stort sett varje helg då maken o ja e lediga så unnar vi oss en god och lång brunsh med färskbröd och en massa gott till. Denna morgon bjöds det på färskbakad stekpannebröd. Det gick snabbt att göra och det va jättegott med smör och ost på. Nu ska jag städa lite innan vi beger oss ut. Ikväll blir det kalas och dagen till ära har jag förberett tårta till syrrans dotter som fyller 13. Så Grattis Caroline på dig dag idag!


RSS 2.0