Nej, ja har inte lagt ner...

Precis som rubriken antyder har ja inte lagt ner bloggen har bara problem med mitt Internet därhemma och har svårt att logga in. Men det blir en förändring snart och så kommer ja kunna blogga som vanligt igen!

Sen har jag haft lite mkt att göra med huset oxå, all renovering e snart klart, har bara köket kvar och den fick vi idag så snart e huset klart, underbart!

Men Hoppas ni haft en bra Jul och att ni får en underbar Nyår!


Maskoten Flammy

Idag när jag var på ett kundmöte hittade jag ett gulligt klistermärke hängande på informationstavlan. Det var en bild på Flammy, som är brandskyddsföreningens maskot. Så efter att ha kollat lite om honom så har han tydligen en blogg. Tycker att det är kul att flera företag försöker anama bloggtrenden, de vet att de kommer ut till fler folk såhär, underbart. Jag måste verkligen tipsa er om Flammys blogg den kan du läsa här. Det är viktigt att fler läser den och uppmärksammar faran med bränder.kolla vilken söt bild:)

 


Vem hade jag valt…

Hmm, jag tycker det e svårt, men för mig ligger jag o velar mellan två av dessa företag G4s och Sector Alarm. Securitas paket föll mig inte i smaken dels för att man är tvungen att installera själv men även för att de fått ganska dålig kritik i form av att de inte rycker ut i tid, men jag gillar inte tanken av att vara bunden heller.

                                

Det jag gillade med dessa två företags paket var att båda har räknat med brand delen, som är viktig speciellt nu när det är mörkt ute. För det är ändå över 6000 hus som brinner per år.

G4S har en billigare månadskostnad medan Sector Alarm har ett större paket som täcker mer och är kopplad till SOS Alarm.

Jag tror att Sector Alarms paket är lättare att hantera speciellt om man har barn då allt mer eller mindre sköts via fjärrkontrollen, och eftersom den är kopplad till SOS så behöver man bara lära dem att hantera fjärrkontrollen.

Sen är frågan, vill man ha ett helt okej paket för en mindre månadspeng, eller lägger man hellre ut hundra kr och får ett paket som täcker mer? Mycket beror väll på även vart man bor.

Om jag skulle välja ett paket idag tror jag att jag hade valt Sector Alarm, dels för att paketet innehåller de mesta, men även för att de inte håller på med annat, så de behöver inte prioritera om de ska ta mitt hem eller företag som ligger nedanför om nu larmet skulle gå hos båda.

                                                   


Vilket paket tror ni att ni hade valt?


RSS 2.0