Sitter o tittar på den bästa serien någons...

mms_img56531 (MMS)

Sitter o tittar på den bästa serien någonsin enligt mig:-)


Nu e våren här på riktigt kl e 9 och det e...

mms_img42601 (MMS)

Nu e våren här på riktigt kl e 9 och det e redan 10 grader ute man kan inte annat än att älska vädret!


Nu är äntligen denna arbetsvecka över. Ska...

mms_img65967 (MMS)

Nu är äntligen denna arbetsvecka över. Ska bli så skönt att komma hem. Igår när jag kom hem möttes jag av en arbetande make. För två månader sedan fick han för sig att han vill ha dom växthus sen dess har vi (läs han) jobbat för fullt med vår baksida. Det va en massa träd överallt så allt det e borta, Gubbens arbetskollega va över och hämtade all ved sen har vi rensat och eldat en massa sen i början på denna vecka har han byggt ihop stommen och snart e hela växthuset på plats. Jag e mest glad över att det inte ser helt övergivet ut på baksidan. Nu ska jag hem byta om från klackar och skjorta till mjukis och stövlar och hjälpa till lite. Så får min helg börja, vad ska ni göra idag då?


Hej på er hoppas allt är bra! Jag säger ba...

mms_img15663 (MMS)

Hej på er hoppas allt är bra! Jag säger bara tack gode gud för att denna vecka e över! Det har varit en vääääldigt lång vecka mkt mycket att göra denna helg är fullbokad och jag ser verkligen fram emot den! Men innan jag börjar helt med helgen så ska jag städa i normala fall brukar jag städa på lördag morgon men då jag ska vara i strängnäs vid 10 i morgon så ska jag städa och tvätta idag. Appropå städning så ska jag tipsa er om en sak. Om ni har mörka möbler så märker vi att det väldigt lätt ser dammigt ut. Detta händer ungefär 5 min efter att man torkar rent. Ett tips är att ni torkar rent ytorna så ha i lite sköljmedel i vattnet så ska ni se att de ytorna inte blir lika dammiga. Förr dammade jag varannan dag nu kan jag vänta med vissa ytor i upp till en vecka nästan innan jag behöver torka rent dessa och jag älskar det. Kan vara bra att veta att man kan torka rent alla ytor med detta:-) nej nu ska jag med detta tips önska er en trevlig helg och så städa inte ihjäl er.:-)


God morgon på er! Är det någon mer än mig ...

mms_img69214 (MMS)

God morgon på er! Är det någon mer än mig som undrar vart våren tagit vägen? Jag vill inte ha vinter igen:-( Men hur e allt med er annars då? Själv har jag ganska mkt som pågår har precis köpt ettt hus till jag o maken. Vi får se om vi väljer att flytta dit eller inte när vi rustat upp det! Annars har det varit jättemycket jobb för mig. Händer ganska mycket på den fronten! Jag har blivit erbjuden ny tjänst inom företaget jag jobbar på. Det är nämligen så att vi håller på att öppna ett till företag inom företaget och VD:n vill göra mig chef för hela det företaget samt över hela kontoret som kommer bestå av två företag! Har inte riktigt bestämt mig för om jag ska ta det eller inte... Visst jag älskar mitt jobb men vill jag satsa helhjärtat på en karriär? Jo det vill jag men samtidigt tänker jag det e en bit att åka och någon gång vill jag juh ha barn om kanske inte allt för långt tid och då kommer det inte att funka i längden! Vad skulle ni göra? Ta tjänsten och se vad som händer eller behålla din tjänst som chef över en avdelning bara?


RSS 2.0