Min nya förlovningasring e här!

mms_img52365 (MMS)

Är så lycklig denna ring är mkt finare än den förra inget streck i mitten formen e inte lika rund. Färgerna e finare och så har den schalins logga i sig! Nu har vi äntligen fått dem ringarna vi beställde från början! Jag e så himla glad. Är även glad att d mesta för bröllopet e klart tack storebror som håller på med den branschen och har hjälp oss med allt. Nu är det i stortsett bara smekmånaden kvar, vår resa. Vi vet inte riktigt vart vi ska resa utan vi vet bara att vi vill ha värme och vi vill åka den 27e februari, har ni några tips?


Arga Sandra

Det går inte beskriva med ord hur arg jag är, jag och min fästman har blivit blåsta!

Vi beställde ett par förlovningsringar från Schalins och fick några kopior i stället, min ring hade missfärgat sig och ans vitguldiga höll på o lossna efter några dagar bara!!!

Igår va vi i butiken vi beställt ringarna från och lämnade tillbaka och bad dem göra en ny beställning från RÄTT företag, och vi har även krävt att få ett certifikat från schalins. Så förhoppningsvis kommer vi få rätt ringar denna gång.

Annars är det väldigt synd om det företag som blåst oss.

Jag är förlovad

mms_img57245 (MMS)

Jag är förlovad med min stora kärlek har haft en underbar förlovning med min och min fästmans familj! Tack alla underbara som deltagit och gjort denna kväll möjlig för oss extra stort tack till mina föräldrar som alltid finns där! Ett änu större tack till min svärfamilj! Ni är helt underbara!!! Som ni kanske kan förstå har jag haft en underbara förlovning och en ännu bättre födelsedag. Detta va den bästa födelsedagen någonsin! Hoppas ni har haft en lika fin söndag som mig!


Idag smäller det...

Idag är det min födelsedag/förlovningsfest!!! Vi blir ca 70 personer, så vi har abbonerat en restaurang där vi även hyrt in servitricer o kockar som ska hålla igång allt. Vi har valt fyra olika rätter som gästerna kan välja mellan, ett barnvänligt, ett med kött, en med fågel och en vegetarisk. Vi tyckte de va lättast så:)

Även en DJ finns på plats för att spela musik och så finns en dansgolv för den som vill dansa:)

Än har ja inte börjat bli nervös men de kommer väll, vid 10.30 ska jag vara hos frisören/sminkösen. Sedan blir de raka vägen hem och förbereda det sista innan kärleken kommer o hämtar mig!

Hoppas allt blir som vi tänkt oss, att alla kommer ha kul och kunna se tillbaka på denna dag som en rolig dag!!!


Bildkälla


Förlovningsklänning...

Åhh vad ja hade svårt att bestämma mig för en klänning när ja skulle köpa en till förlovningen, men till slut hittade jag en som satt jävligt bra! Gjorde bara lite ändringar på den upptill, dem fick sy in lite mellan brösten så inte det var allt för öppet.

vad tycker ni om den???

 

Bildkälla

Champagneglas...

Idag under min lunchrast tänkte jag gå o köpa champagneglas till vår förlovningsfest som är nästa helg. Menh när jag väl kom till cervera kunde jag inte bestämma mig för vilka  glas jag ville ha, så därför tänkte jag be er om hjälp. Jag gillar verkligen alla fyra, älskar dem med ringen därnere samtidigt som jag tycker att dem vet vita prickar ser väldigt eleganta ut.

Vilken skulle du välja?

                 1.                                2.                 3.                                4. 


Alla bilder kommer från Cervera


UPDATE: Det blev glas nummer två, vi tänkte en klassisk modell men med tanke på att de finns en ring där så skulle det vara perfekt för förlovningen och kanske även bröllopet men framförallt för årsdagar senare.


Födelsedag

Igår fyllde kärleken år och jag ville överraska honom lite. Jag hade bara sagt åt honom att vi ska äta på vår vanliga restaurang, men nee ja hade andra planer.

Efter jobbet kom han in till stan, och vi började med att shoppa lite grejer till honom. Köpte bland annat en skitsnygg jacka. Efter typ tre affärer kände ja att de räcker så vi åkte vidare. Hade bokat is oss på spa, en timmas helkroppsmassage och sedan en timma i bubbelpool. I poolen hade vi fruktskål o champagne. Det va såååå skönt med massage, är öm i hela kroppen fortfarande.

Efter det gick vi o käkade på söder, ett ställe som heter garlic & shots, har ni varit där? Mums säger ja maten va underbart och vilka enorma portoner de va. De mesta innehöll vitlök, även efterrätterna men vi va så mätta att vi inte provade på dem, men ja kan säga såhär, vi ska lätt dit en annan gång enbart för att prova deras vitlöksglass haha.

Efter maten åkte vi hem till mamma där ja hade förberett tårta och hela familjen va samlad, så där fick han tåra glass och en massa presenter. Tror att min älskling hade en bra dag igår, eller jag hoppas det iallafall.bild från garlic&shots hemsida


Förlovningsringar...

Detta är ett kapitel för sig själv, Alla ni därute som är förlovade hade ni lika svårt som mig för att välja er ring, eller visste ni kanske redan vad ni ville ha innan ni förlovade er?

Min pojkvän gav mig helt fria händer när de kom till ringarna och den ända jag visste va att jag inte ville ha några stenar på min förlovningsring.

Sen visste jag inte, eller snarare tänkte jag aldrig på alla former (kantig, rund eller kantig med rundade kanter) jag skulle ha eller vilken färg (guld, vitguld eller blandad). Fanns heltsläta, eller med mönster på. Samt vilken tjocklek man ska ha, hur många mm ska ringen vara på. Hade riktigt svårt för att bestämma mig, men till slut föll mitt hjärta för en ring, så nu e den beställd o klar. Vi får dem bara några dagar innan förlovningsfesten. Känns nervöst för tänk om ringarna inte blir som vi tänkt oss....

Men det återstår o se, ni får se ringarna sen när vi fått dem, fram till dess kan ni vill berätta hur ni vill att er ring ska se ut eller hur den ser ut? samt hur ni kom fram till att det är den ringen ni vill ha.

Kan säga att en av dessa är det, så det är bara att leka med färgerna och formerna så kommer ni få reda på vilken det är när jag fått den...

   
Bilder från google.se

UPDATE: Det blev formen på den andra ringen men mönstret från den tredjeringen:)

RSS 2.0