nere...

Jag vet att jag älskar dig, det tvekar jag inte en sekund på men varför känns allt såhär? Allt jag någonsin har velat är att bli älskad tillbaka, att bli respekterad och att bli behandlad på ett bra sätt.


Jag råka säga ett ord jag inte menade för att jag var ledsen/arg men sen dess har du inte blivit dig själv, det känns som om stöter bort mig mer o mer för varje dag som går och ja mår skit över detta. Jag orkar inte, ja vill inte mer. Under fyra år har ja funnits där för dig och tillsammans har vi gått igenom allt från begravningar till bröllop. Hur kan du nu för ett ynka ord som inte ens är betydelsefull ignorera mig som du gör? När jag har hört värre saker men förlåtit och gått vidare.


Du tar dina vänner som du känt i et halvår och behandlar dem som om de är allt för dig, men mig som du påstår att du älskar behandlar du som skit. Du ignorera mig och vill träffas knappt. De senaste två månaderna har vi träffats ungefär en gång i veckan. Men jag saknar dig. Det är dig jag älskar och vill vara med. Varför gör du såhär mot mig?


Ja vet inte längre vad ja känner för något, ja vet inte om jag ska skratta eller gråta, allt känns så konstigt och jag har verkligen inte lust för något.



PS. Min älskling e tillbaka, o han e sig själv igen. Äntligen! Det är som om han kan läsa mina tankar=)

Kommentarer
Postat av: Leia

Förstår det, det är ju mysigt =)



Kram

2009-05-03 @ 18:16:39
URL: http://onlyforever.blogg.se/
Postat av: Linda

nej det tycker inte jag heller.

2009-05-03 @ 18:25:38
URL: http://ndail.blogg.se/
Postat av: Sandra

Sv: ja verkligen.. har en frågestund nu på min blogg, så passa på att fråga något du är nyfiken på att veta ;)

2009-05-03 @ 19:14:14
URL: http://sandrakantosalmi.blogg.se/
Postat av: emma

haha :D

2009-05-03 @ 19:57:56
URL: http://delicious89.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0