hemma

Nu har jag äntligen kommit hem, killen plockade upp mig från skolan idag, så tog vi en fika med en annan vän från samma stad, så började diskussionerna om alla dessa bränder i Södertälje. Sen strax innan jul till nu är det någon/några som brännt upp sju styckna matbutiker, det är inte normalt.

Någon vänsterextremist som gör revolt mot amerika och bränner därför ner matbutiker som säljer amerikanska varor, men däremot ställs bomberna vid chipsen, extrella o OWL e väll ändå Svensk eller? Visst finns pringel men det är inte mkt det. Helt sjukt förstår verkligen inte hur vissa människortänker. Förutom alla bränder som sker i matbutiker så var det för ett tag sen hela garage med en massa ilar i som brändes ner, efter det var det soprum, sopnedkast, och nu som sagt matställerna. Man börjar juh bli orolig om vad som kommer next.

Läste i Metro idag om ett problem som pågår i salem, och det är att någon skickar brev till folk som säger åt dem att deras män är otrogna, hehe ja man önskar juh att det var sådana problem överallt och inte bränder istället. Sjukt, verkligen

Förrästen killen hade varit och köpt nya gardiner o sängkläder idag, gardinerna för att ja inte tyckte de passade in i sovrummet längre o nu har vi ett jätte gulligt o mysigt sovrum. vill ni se?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0